Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

J47i16r83i 66D27v78o31r17a82k

29. 6. 2019 16:58

Vidim to take tak, ze Venezuela Malacova je mimo a rozhodne CSSD nepomaha. Takovy "Danajsky dar" ktery musi Babis akceptovat odnese hlavne on... Ale, pri vsim respektu, bych ty Komunisty do toho netahal, snad jen v nadsazce R^ Jinak karma.

0 1
možnosti
BD

víte,že nárust sociálních výdajů je trend z EU ?A jeho pokrytí na účet deficitu je úplně správný postup ?

1 1
možnosti
Foto

jak "i komunisti" ... ? dosáhnout úrovně předlistopadového hospodaření by byla vysoká laťka. Hooodně vysoká laťka ! Pro každého [>-]

3 6
možnosti
Foto

To ano,ale do roku 1953!

0 1
možnosti
JV

Bylo by dobré si uvědomit, že tady máme ohromný tlak na rozpoutání další oranžové revoluce. Zatím to kupodivu nevyšlo. Co se týče hospodaření Babišovy vlády, bylo by lepší se podívat na státní závěrečný účet. Takže rozpočet sice je v mínusu (a pražská havlérka řve), ale účet je v podstatně lepší formě..

7 3
možnosti
TT

Že jsme západní sousedy za třicet let nedohnali a nikdy nedoženeme, za to fakt nemůžou komanči. Ti hospodařili, jak hospodařili, protože byli pod diktátem Moskvy (a byli neschopní). Údajní dohaněči hospodaří, jak hospodaří, protože jsou pod diktátem Berlína (a jsou neschopní).

6 6
možnosti
JV

Máte pravdu, komanči byli neschopní. Oni totiž chtěli něco jiného, než to, co chtěli lidé. A teď ale nemluvím o roce 1989 a ani o roce 1968 - oboje je jen americké angažmá. Pod diktátem Moskvy? Kdepak, Ve srovnání s tím, jak dnes jsme pod diktátem SSA, tehdy jsme na tom byli výborně.

2 2
možnosti
JS

J40a54r56d67a 13S54o12k63o52l

28. 6. 2019 19:12

Hospodařit tak ženy v domácnosti tak děti chodí s honím zaďulemRv

2 0
možnosti
Foto

A proč nesvěřit sestavení státního rozpočtu ČSSD a učinit kozla zahradníkem. A těšit se na to, jak pěkně to dopadne.

2 0
možnosti

Souhlas, ze deficit by nemel byt, ale porad to je nejnizsi planovany deficit v pomeru k rozpoctu asi za poslednich 20 let, tak za nej budme radi... dalsi rok snad bude jeste nizsi. Babis dlouhodobe rika, ze by byl pro vyrovnany rozpocet, ale ocividne jeho strana v koalici k tomu nema dost hlasu takovy rozpocet predlozit.

5 6
možnosti
Foto

Hlasy možná ano, ale hlavy ne! ;-D

0 4
možnosti
VM

Já to vidím tak. Komunisti plánovali centrálně a hlavně tak, aby se vlastně nic moc neměnilo a neinvestovalo. A když něco chybělo, tak to chybělo. Pak přišlo období chaosu. Rozkradlose co šlo a začalo zadlužování. Asi záměr. Pak přišla krize a další zadlužení. A když už to vypadalo, že snad jo, tak přišli odborníci, kteří v době masívního ekonomického růstu dál zadlužují, ale hlavně svou sociální politikou zadlužují generace budoucí. No a případná strategie rozdávíní peněz, které nejsou ve finále nepomůže ani socanům, protože případnou smetánku slízne Andy.

Tak mám takový pocit, že jak setrvání současné vlády, tak předčasné volby stejně na současné situaci nemohou nic změnit. Máme to, co jsme si zasloužili, o co se zasloužilo jak 40 let bolševika, tak všechny polistopadové strany a vlády. Jsme tak trochu v patové situaci.

Ale já věřím, že třeba v příštích volbách zvítězí zdravý rozum, že lidem začne docházet, kdo a proč je obelhává, kdo za kým stojí, kdo koho financuje, kdo sppracuje pro jaké zahraniční zájmy či neziskovky. A hlavně, že jim dojde, jak s námi všechna ta různá média chtějí různě manipulovat a proč.

7 2
možnosti
JV

Máte to pomotané. Tady platí stalinské krédo: Kádry řeší vše. Jak chcete aby zvítězil zdravý rozum, když nás SSA plně kádrově kontrolují. A to nás stojí obrovskou hromadu peněz.

1 0
možnosti
VV

Jiste uz pet let po tom, co si se zrani v ruce vynutili prevzeti vlady uz museli okrast vsechny obcany o to, co si za staleti dokazali nasetrit. To nedokazali ani nacisti.

1 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,32
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články