Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J66i30r84k86a 95K26o64r88n

7. 6. 2019 17:28

Vy už fakt blbnete, ženská....

11 11
možnosti
JZ

J12a74n 47Z34í88m54a

7. 6. 2019 18:04

Dítě přišlo na diskusi........

5 7
možnosti
JN

Tak konkrétních seznamů jsme se nedočkali, zato víme, jaký zlosyn je Invelt. Hanba mu!

3 4
možnosti
JR

J27a35n 19R24á56ž

7. 6. 2019 15:27

Mnozí jsme zažili okamžik pravdy, kdy bylo jasné, že nadvláda ideologie nad zdravým rozumem prohrála a socialismus musel skončit. No a teď jsem svědky toho, jak se nám ze západu nadvláda ideologie nad zdravým rozumem opět vrací.

A zase se blíží okamžik pravdy, kdy budeme donuceni bez ideologických "mašliček" vyhodnocovat úspěšnost jednotlivých modelů fungování společnosti a budeme si muset přiznat , že t.zv. liberální demokracie je slepou cestou, stejně jako byl slepu vývojovou cestou socialismus. Možná pak dojde k většinovému pochopení, že jen návrat k demokracii bez přívlastků a obnova tržních principů v hospodářství, naši civilizaci může dostat zpět na pozice, kde jsme po staletí byli..

Je totiž stále víc a víc jasné,že v oblasti dodržování lidských práv, ochrany menšin a genderové rovnováhy má EU nad Asií převahu, ale co se týká hospodářského růstu, technologických inovací a globálního vlivu, EU v soupeření s asijskými státy na celé čáře prohrává.

26 3
možnosti
Foto

Kde přesně - na jakých stránkách nějaké vlády, najdu ty seznamy? On nějaký Ústřední výbor nějaké vládnoucí strany, nebo jen nějaká konkrétní vláda vytváří nějaké seznamy nepohodlných, zakázaných osob? No toto, to jsem nevěděl - a která, prosím Vás? Můžete být konkrétní? A kde přesně to najdu?;-D Na FB? Tam najdu opravdu ledacos, budu-li chtít. Jinými slovy, srovnáváte nesrovnatelné (nejspíš proto, že v době skutečných seznamů, jste si cucala palec u nohy) a podsouváte, že tomu tak bude v politice nějakého státu, soustátí, EU? A jen na základě jednání několika lidí na ksichtkartě, nebo nějakého uskupení tamtéž? Přestaňte lidi strašit, už takhle jsou "e e e" až za ušima. Nebo jste se dala na politiku? ;-D RvRv

23 15
možnosti
PI

Paní Šichtářová si možná cucala palec u nohy, zatímco vy jste možná nosil řediteli podniku diplomatku a otevíral mu dveře v hluboké úkloně.

1 8
možnosti
Foto

Vážení, zde vidíte klasický příklad manipulace. Nejprve se vytvoří řada blogů se zajímavými tématy, kde se tu a tam dá s něčím souhlasit, a když se pár dychtivých najde a přisaje, může se jim servírovat cokoli. Vždyť to přeci napsal/a xy co má nejvyšší karmu! Tak to bude pravda nejryzejší.

Funguje to lépe než kobliha.

22 23
možnosti
JS

Pane Dvořáku, s tezemi paní Šichtařové se dá polemizovat, protože obsahují argumenty. Můžete s nimi souhlasit nebo se je pokusit vyvrátit. Avšak s tím, co jste napsal Vy, se polemizovat nedá. Právě to je znakem manipulace.

16 6
možnosti
PB

...... sice nevím jak Klaus junior souvisí s temhle blogem, zato zcela bezpečně vím, jak sa Rychetský stydí za rozhodnutí ÚS v kauze "Ivani v Ostravě na hotelu"! Sa těším na ombudsmanku jakej cirkus kvůli temu rozpoutá - ručníky na palici, bytový družstvo, podnájmy cikánů,- to jí šlo dobře !,- .... si teda nyčko počkám jak bude řešit diskriminaci lidí s jiným názorem a vytváření seznamu nepohodlných,- mi je úplně jedno esli to je nějakej Bartoš nebo pomatení elfové, trolové či jiná chamraďVEU!

3 0
možnosti
Foto

A do těch seznamů jste ráčila přispívat také? A pro IVK děláte nějaké nové? Rv

8 17
možnosti
BR

Paní Šichtařová, máte naprostou pravdu - a můžu to potvrdit z vlastní zkušenosti. Já totiž patřím k těm firmám "na indexu" a na vlastní kůži zažívám všechny problémy, které popisujete. Pokud budete chtít detailnější informace, nebo důkazy, můžete mě kontaktovat na mailu info@rstick.com

5 6
možnosti
MS

Proč se nesvěříte nám ostatním? Také bychom chtěli vědět, jak to vypadá, když je firma "na indexu".:-)

4 0
možnosti

Máte recht, televizi Seznam by měl někdo zakázat - jinak tu nebudeme Svobodní.

1 0
možnosti
PD

koukám, že Elfové dorazili

5 2
možnosti
Foto

Může nevzdělanci přiblížit, jak se na internetový blog dostanou nějací skřítkové z severské mythologie? Vždyť jde jen o bájné neexistující bytosti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články