Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AM

Takže STAN je levicová strana? No to se podívejme!

Starší lidé v Česku volí KSČM, ANO a ČSSD, stačí se podívat do statistik, což je konzervativní pravice jako vyšitá, že...

Tolik k práci s fakty. ;-D

Připomíná mi to Hampla, který onehda tvrdil, že se lidé bojí na internetu projevit..... jasně, když jim neštymuje váš názor, popřejí vaší matce rakovinu, dětem závislost na heroinu a vám dopravní nehodu s trvalými následky, bojácníci jedni...

Pro mě se paní Šichtařová definitivně stala čím dávno je - tlachalkou, která si vymýšlí, jak se jí to hodí.

6 19
možnosti
DT

Snížení věkové hranice pro volební právo je typickou součástí pokrokové ideologie mezinárodní levice. Můžete si je nazývat jinak - globalisti, levice nebo - jak přesně použila autorka - liberální levice. STAN patří do této skupiny.

17 2
možnosti
DT

Důležité téma. U nás o něm mluví opatrně, ale třeba v Německu už to levice plánuje včetně toho, že by nezletilí volili ve škole, tzn. aby byla zajištěna maximální jejich účast a hlasy pro veškeré zelené ideologie, které do dětí ve škole perou.

5 0
možnosti
JB

J14a56n 84B85u60r89i88a76n

10. 5. 2019 12:08

No, když vidím, jak volí naši "moudří" senioři, tak my to až tak špatný nápad (volby od 16) nepřijde.

5 15
možnosti
DM

Když vidím, jak někdo někoho označuje za "moudrého", a sám neumí ani napsat větu bez hrubky, napadají mě úplně jiná volební omezení.

7 0
možnosti
JK

Evidentně znáte svoje čtenáře.

3 1
možnosti
IL

I55v15a61n50a 57L54a23n77c78e

10. 5. 2019 11:21

Zajímavé, demokraté v Americe také protlačují, aby k volbám sli už šestnáctiletí děti. Spousta, neříkám všichni, těchto děti sedí doma v teple, hrají si počítačové hry a máma a táta se starají, aby bylo co v lednici a aby si mohli na sebe obléknout značkové věci.

9 1
možnosti
JV

Hodně lidí tu obhajuje údajnou politickou vyspělost šestnáctiletých. Prdlajs. Většinou by volili Piráty prostě proto, že předseda má dredy, nevadí jim tráva a prosazují volné stahování všeho, co je na netu. To puberťákům k názoru stačí, jinak o Pirátech taknějak neví nic. Druhá věc, co by hrála do karet stranám jako je TOP09 nebo STAN je, že si logicky mladí nepamatují, jak se chovali ti politici, když byli u vesla. Netuší nic o Kalouscích a Pospíšilech, netuší nic všemožných svinstvech, které tu dnešní opozice dokázala v minulosti. Sázejí na to, že kdekdo teď nadává na Babiše a Zemana, logicky. Mně smysl návrhu přijde úplně jasný.

36 0
možnosti
JK

To máte asi indiánské počty, raz, dva, tři, mnoho.

2 8
možnosti
OP

"Staří lidé z venkova" občas selský rozum mají, ale častěji je okouzlí koblihy :-)

4 12
možnosti
Foto

To si nemyslím, starší lidé z venkova se jen museli vždycky o živobytí víc prát, než starší lidé z měst, kde bývá všechno " u nosu". Já bych ty venkovany vůbec nepodceňoval...

9 0
možnosti
Foto

Možná to už napsal někdo přede mnou - vážně se mi všech těch 57 příspěvků předchozích číst nechce - že od válu brzy půjde především paní Šichtařová, protože bude vyhozena rozumbradkou, která bude absolventkou praktické školy s učebním oborem "operátorka podlahových krytin" - což bude plně dostačující k tomu, aby se mohla u úklidové firmy stát ekonomkou. Námitky, že paní Šichtařová není ekonomkou u úklidové firmy se přijímají, ale žádný význam ku principu věci nemají. ;-)

1 0
možnosti

Ještě je zde jeden důležitý generační aspekt. Generace , které alespoň na chvíli přičichly k manipulativní lživé mediální strategii a propagandě totalitního režimu, dobře tuší , která bije. Ale řikat to mladým je téměř nadlidský a těžký úkol. Zvlášť v záplavě informací, kde je důležité kolik má která lajků a při které se pomalu odnaučují kritickému logickému myšlení.

30 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články