Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Nejlepší bude, až některá soukromá škola, např. PORG, nebo Open gate nepřijme dítě paní Šichtařové právě proto, že je dítě paní Šichtařové.

3 32
možnosti
Foto

Co na tom bude nejlepšího?

8 0
možnosti
Foto

J51a43n 35Š30i69k

12. 4. 2019 8:26

Podle mého názoru pokud někdo něco vlastní, má plné právo stanovit si své vlastní podmínky, za jakých bude svoje služby poskytovat a provozovat. Pokud ovšem neporušuje nějaký právní předpis. Mělo by být tedy plně na rozhodnutí podnikatele, který soukromou školu vlastní, jaké děti budou do jeho školy přijímány. Na tom nevidím nic totalitního. Za totalitní naopak považuji, když podnikatele nutí nějaký úřad, aby přijímal děti, které prostě podnikatel přijímat nechce. Něco jiného by bylo, kdyby šlo o státem vlastněnou školu, ta by žádná jiná kritéria než schopnosti žáka mít neměla. Zkrátka myslím, že nárok na veřejnou školu by měl mít každý, nárok na soukromou školu však ne.

2 10
možnosti
Foto

Takže čo si myslíte o pekárovi, ktorý bol zažalovaný za to, že odmietol upiecť tortu gay páru a "tolerantní liberáli" mu zničili biznis?

13 0
možnosti
Foto

Opravdu děkuji za tento článek. Hlavně za zmínku o tom, že komunisti u nás nejsou zakázaní, takže ať si je volí, kdo chce. Chápu to jako velkou kritiku celé té opoziční sněmovny u nás, která si udělala z určité spolupráce koalice s komunisty velké kritické téma. Za komunisty v naší sněmovně může hektický zlom v r. 1990, nikoliv Babiš. Jsem rád, že jste mi tento názor potvrdila, paní Šichtařová.

Komunisti v naší sněmovně jsou vinou Havlova a jeho disidentů vedení Občanského fóra, kdy KSČ nebyla postavena mimo zákon. Díky za tento článek. Karma.R^

9 1
možnosti
Foto

Ak zakázali nacizmus (ktorý bol režim podobný komunizmu, veď sa aj volal národný socializmus), mal byť zakázaný aj komunizmus. Aspoň z úcty k tým desiatkam miliónov obetí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,38
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články