Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J37i23ř14í 80L50i97b96e79r

22. 3. 2019 22:30

Bohužel máte pravdu. Karma R^

12 0
možnosti
VD

Nebetyčným pokrytectvím je i to, co se dnes nazývá světovým terorismem. Jednoznačná snaha vytvořit imaginárního a současně věčného nepřítele lidstva, proti kterému je nezbytné stále intenzivně zbrojit a nějak bojovat.

A pro jistotu čas od času někde nějakého skutečného z masa a kostí vytvořit, něco spáchat, aby lidé nepřestali věřit a nepřestali mít strach.

Potlačením adresnosti nepřítele, jeho identity, identifikace, státní, či národní příslušnosti, zázemí, zdrojů, kterými disponuje (což platilo historicky a do nedávna), je možné dle potřeby udělat nepřítele z kohokoliv.

A tak se může stávat a režírovat, že kdo byl dříve oddaným přítelem může být dnes úhlavním nepřítelem a zase naopak, jak se to hodí.

Není to geniální?

:-)

6 0
možnosti
VD

Pokrytectví je ubohá a smutná záležitost. Jenže je asi staré jako lidstvo samo, protože je to stále účinný způsob jak mást lidi a manipulovat s nimi v něčí prospěch.

K pokrytectví se dopracuje dříve či později každé náboženství nebo ideologie.

Pokrytectví se může dařit všude tam, kde nachází své posluchače a získává jejich důvěru.

Asi jedinou obranou je dostatečná schopnost vlastního rozumu, znalostí, zkušeností a to, čemu říkáme selský rozum, kritické myšlení.

Pokrytectvím na druhou je, kdy samozvaní zaručeně pravověrní a rádoby vyvolení chtějí posuzovat, hodnotit a rozhodovat, kdo z nás ostatních takovým tím správným kritickým myšlením disponuje a kdo ne, co je pravda a co pravda není a nakonec co skutečně je pokrytectvím a co není, ....., protože prý jen oni to zaručeně vidí správně a mají tak pravdu.

:-)

8 0
možnosti
JZ

V tom všem asi máte pravdu... jen možná z toho není až tak jasné, co konkrétně teď máte na mysli tím pokrytectvím - jestli dokument o Jacksonovi, nebo text Šichtářové...:-)

0 0
možnosti
JS

Studenti prava na Harvardu pozaduji odchod profesora Ronalda Sullivana. Prof Sullivan je dekanem fakulty a je to cernoch. Duvodem je, ze se ujmul obhajoby verejneho nepritele c.1 a sexualniho predatora Harvey Weinsteina. Studentum prava zrejme nikdo nevysvetlil, ze v demokratickeem zrizeni ma kazdy , byt zlocinec, pravo na zakonnou obhajobu.Take , ze obhajce nemusi nutne souhlasit s ciny obhajovaneho. V soucasne atmosfere genderoveho silenstvi soudnost, pravo a demokracie prohravaji.

23 0
možnosti
JZ

Docela by me zajimalo, kolik z lidi, kteri Vam dali plus, o tom pripade vi o neco vice, nez co jste napsal Vy.

0 0
možnosti
Foto

... jo, a o jakou se tedy jedná revoluci? Me too, multikulti, gender - nebo jakou, když tedy požírá své děti, jak tvrdíte? A nejde spíš jen o pouhou degeneraci, protože lidi už nevěděj samejma roupama co by - a jak se zviditelnit, jak být úspěšní, zajímavý - jak ukojit své zvrácené touhy? A protože vím, že autorka nediskutuje - mohl by mi to říct někdo z těch, co zde vyjadřují souhlas? A jaké je tedy řešení? ;-)

3 7
možnosti
RV

řešení je snadné, ale nebude se vám líbit. Mrkněte do nedávné historie. Nápověda - Josif, Áda, Mao.......

0 0
možnosti
Foto

a mě jen zaráží, že tedy nikomu nevadí Fredy Mercury...., a jaký je mezi nimi tedy rozdíl ???? .... ve filmu se ukazuje jak šnupe atd ..... a nakonec film dostal oskara.. divná doba divný svět.... a jinak moc jezký článek !!!!

3 2
možnosti
TD

A proč by měl někomu vadit Mercury? On snad měl Mercury někoho znásilnit? Měl snad Mercury zneužít nějaké dítě? Jestli ne, tak proč sem taháte Mercuryho? Jste zabedněná, že nevidíte rozdíl mezi odlišnou sexuální orientací a sexuálním zneužíváním?

11 1
možnosti
JN

Pedofilní zpěvák (asi právem) vadí, ale co ty stovky fráterníků, kteří se pedofilie dopustili (a dopouštějí)? Kolik z nich má zakázanou další činnost? Ale ona je to asi boží vůle....

0 0
možnosti
Foto

Karma, dobře napsáno. Z pedofilie nařčený mrtvý zpěvák, který se už nemůže bránit najednou vadí ale evidentně pedofilní prorok včetně praktikování dětských nevěst je v pořádku.

46 1
možnosti
JA

Váš příspěvek by si zasloužil taky karmu R^

7 0
možnosti
JR

J52a41n 43R69i95c30h23t89e30r

22. 3. 2019 12:22

Největší legrace je, že v onom zakázaném díle Simpsonů se Jackson ani neobjeví, jen tlustý řidič, který si na něj hraje.

Vlastně, ona to vůbec není legrace, spíš je to děsivé...

(mimochodem, vážně jste poslouchala thrash metal?:-))

22 0
možnosti
JZ

Objeví se tam Jacksonův hlas pokud vím, zpívá tam líze píseň k narozkám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,40
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články