Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Že byl Jackson infantilní, v mnoha směrech nedorostlý, nevyzralý a podívín, to je jasné každému soudnému, kdo trochu zná jeho život.

0 0
možnosti
RV

A proto je dobré být naprosto bezvýznamný, neznámý a pro média neexistující. Navíc relativně chudý. Takže si na mě každej vezme prd.;-D

1 0
možnosti
SM

Ten výčet nálepek, které stačí na dehonestaci, je v posledním odstavci zásadně neúplný. Ne že bych chtěl, aby byly uvedeny všechny nálepky: to by nejspíš zdvojnásobilo celý text. Ale chybí tam třeba nálepka "sluníčkář".

0 0
možnosti
Foto

To není nálepka, ale osobním přístupen daného jedince prokazatelný postoj, tudíž oprávněné pojmenování. :-)

0 0
možnosti
OP

Bulvár potřebuje své skandály a jako obvykle se zabývá okrajovými věcmi, nikoliv podstatou. Všichni rodiče všech dětí měli díky vztahům jejich dětí s Jacksonem pohádkový život a nehodlali se ho vzdát, takže pokud někoho obviňovat, tak především tyto rodiče

4 0
možnosti
Foto

no ale zase ti pedofilové na rozdíl od ostatních mají ty děti opravdu rádi - myslím že bychom jim měli dopřát nějaký ten pochod hrdosti - aby bylo korektnosti učiněno za dost.:-/

5 0
možnosti
Foto

Narážíte na tu hádanku, jaký je rozdíl mezi učitelem a pedofilem ;-)

0 0
možnosti
JP

Jackson = sluníčkář? Skutečně absurdní špína na tzv. naše sluníčkáře (nepatřím mezi ně) od autorky pochybných kvalit, jejíž "ekonomické" prognózy se nikdy nekonaly.

0 12
možnosti
IK

Autorka článku film Leaving Neverland nejspíš ani neviděla nebo se dívala velmi nepozorně (jak jinak si vysvětlit, že udělala tolik chyb- zneuzivanym mužům dnes není kolem 30, ale kolem 40. První obvinění MJ ze zneužívání padlo v roce 1993 ne 1983...). Autorka článku zjevně nic moc o Jacksonových kauzách neví, neví nic o zneužívání dětí a vůbec nepochopila o čem film je.

2 0
možnosti
JZ

A kdyz uz jsme u toho, nevi asi ani moc o thrash metalu, kdyz jej uvadi jako "trash".

2 1
možnosti
DH

Je zajímavé, kolik je tu "diskuze" o možném zneužívání dětí M. Jacksonem. Nebo spíš o následcích nařčení z něj. Mne by zajímalo, co vlastně ti dva prohlásili. Co přesně udali. Viz poměrně nedávné nařčení učitelky, protože na škole v přírodě malým klukům prohlížela jejich "chloubu", zda je správně umytá!

Ví někdo na 100%, zda jeho chování opravdu mělo sexuální podtext?!

4 0
možnosti
JZ

Tak ja nevim, mozna tam nekdo z diskutujicich na tom ranci byl a rekne Vam...

0 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,32
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články