Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Přestože v zásadě stojím na stejné straně barikády a tyto aktivity menšin odmítám jako součást rozkladu společnosti, tak "argumentům" paní Šichtářové karmu nedám, protože nám prakticky bez výjimky jako argumenty a pravdy předkládá: "Já to dělám a takto a tak je to normální a správné.".

Podobný vývoj, kdy zde bloger začal před lety sklízet karmu v nějaké oblasti svého zaměření a začal si díky tomu myslet, že snědl Šalamounovo lejno a že tak může kafrat úplně do všeho jsme tu zažili. A stejně jako u paní Šichtářové mu ta karma i nezdravé sebevědomí rostly dál, protože, protože šel populisticky s davem. A tak jeho přesvědčení o vlastních schopnostech a výjimečnosti rostlo a rostlo, až jsme vyrobili Okamuru. :-)

Teď už jen s obavami čekám, kdy k tomu vstupu do politiky dojde i u paní Šichtářové.. Předpokládám, že snad až poté, co "odmnoží" a pošle do světa své poslední dítě.;-)

1 10
možnosti
KL

bych se tim prilis nevzrusoval, je to jen mezikrok na ceste k pestovani cloveka ze zarodecnych ingredienci mimo lidsky organismus.

1 0
možnosti
JR

J48a42n 60R14á39ž

5. 1. 2019 14:11

S hlavní myšlenkou článku zcela souhlasím. Považuji také "obchod" s dětmi, včetně objednání a následné koupení si dítěte odnošené náhradní matkou homosexuálním párem v době, kdy je na světě tolik dětí, které po milující rodině touží, za vysoce nemravný.

Jen mám velmi velké výhrady ke každé matce, která prohlásí, že se pro děti obětovala, i když každou matku vychovávající pět dětí hluboce obdivuji a mám k takové matce obrovský respekt..

PS. Opačně: I když jsem měl často dvě zaměstnání, abych rodině zajistil za "totáče" dobrou životní úroveň, nikdy by mne nenapadlo prohlásit, že jsem se pro rodinu obětoval, neb zajistit dobrou životní úroveň rodiny považuji za základní povinnost muže.

0 0
možnosti
KV

Ona ale nepíše, že se obětovala, píše, že obětovala kariéru. Že člověk, pokud je postaven před volbu, něco obětovat musí.

6 0
možnosti
HB

Tak konečně jste našla řešení. Gay se dá dohromady s lesbou a budou předstírat spokojený vztah před dítětem. To jistě ocení, že z něj celý život dělají pitomce a každou minutu jeho života se přetvařují. Život ve lži (o vztahu rodičů) je jistě velice příjemný a v dítěti vypěstuje správné hodnoty. Nejsem nadšená myšlenkou adopcí homosexuálními páry, ale tohle je teda článek za všechny prachy.

1 5
možnosti
PP

"museli potlačit v sobě část svého já a něco obětovat." pěkná věta, až budou zase menšiny horlit za "svá práva", tak jim tuto větu přečtu.

2 0
možnosti
JK

Tím bych se nechlubil.

0 1
možnosti
Foto

Co asi může dostat do vínku dítě, které je už v děloze předmětem obchodního kontraktu?

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=694640

Proboha - co asi může dostat do vínku dítě, jehož rodiče jsou feťáci, alkoholici, hysterky, semetriky atd. Co asi může dostat do života dítě lidí, kteří vidí jen prachy, úspěch a nebo konzum a tak podobně, mohli bychom pkračovat - píšete, že vám do těch pánů nic není, a u toho jste měla zůstat - nic vám do toho není, nic vám není do těch žen, které si nechají zaplatit za odnošení dítěte ... není v tom vůbec žádný rozdíl, oproti vámi uvaděnému příkladu - vaše, promiňte mi to, stupidní a zavádějící " ... nechali si dítě na míru vypěstovat", koupili si ho jako rybičku, kotě atd. - to vypadá spíš jako konstrukce nespokojeného, frustrovaného jedince.

Navíc předjímáte, že se dítě může stát psychopatem, psychicky labilním jedincem a podobně. To se stává často i v normálních rodinách, v párech, dokonce i v těch milujících se, kteří se pak rozejdou atd. Nebo snad chcet tvrdit, že ne? Vykonstruovala jste si nějaký "obchod" bílým masem, a je otázka proč? O těch lidech nic nevíte, neznáte je osobně, ale soudíte je stylem, který je nedůstojný slušného a vzdělaného člověka, jakým se jistě cítíte být; dokonce podsouváte, jestli nebylo v "americké" smlouvě (?) uvedeno, zda musí být zboží bez vad - to už je spíš hodno bulváru, dryáčnické trhovkyně, a nebo hloupé pavlačové drbny. A důvod, předpoklad, že takový lidé nemohou vychovat dobře a normálně dítě - nikoliv fakt, pouze váš předpoklad. Ostatní už zmínili jiní. Sorry jako ... :-/Rv

5 13
možnosti
Foto

Víte pane Macháte, asi je svaté právo každého, dát za podobný článek karmu, ale jestli si někdo zaslouží v tomto případě mínus, pak je to spíše autorka, a to už třeba jen za ten název ... srovnávat množírnu psů, s tímto případem, mluvit o obchodu bílým masem, je v duchu mnou napsaného ... senzace, bulvár:-/Rv a bůhví co ještěRv kdyby autorka použila trochu jiný slovník, vůbec bych zde nereagoval, ale takhle ???

1 5
možnosti
JN

Šmarjá panno! Až někdy o to nejlepší pro dítě půjde rozvádějícím se heterosexuálním párům - té celé polovině, či kolik to aktuálně je, která jinak samozřejmě ctí svátost manželskou podstatně víc než liberální úchylové - nebo matkám, co otěhotní po podrazu na chlapa, tak začnu brojit proti homosexuálním párům a "jejich" potomkům.

Vím, že to není ideální stav, ale ruku na srdce, copak je ideální stav rozbouraná rodina, střídavá péče nebo to, že dítě může mít každá alkoholička, feťačka nebo duševně narušená osoba??? Je ideální stav, kolik dětí zažije sexuální násilí nebo fyzické násilí? Až si jako "tradiční společnost" vyřešíme tohle všechno, tak POTOM budu brojit proti tomu, aby dítě vychovávali třeba dva milující lidé stejného pohlaví. :-/

5 8
možnosti
Foto

R^...až si jako tradiční společnost vyřešíme...R^ děkuji.

Paní autorka zapomíná, že neděje.li se něco bohužel dávno tak, jak bylo možná tím nejlepším úmyslem...věci, jevy, si zkrátka začnou hledat náhradní řešení. Ale to samo řešení má předchůdce. Málo lásky a zodpovědnosti. Nastupuje ne žena muž jako samozřejmost, ale dva muži, kteří k dítěti přijdou sice plánovaně, ale zato ne nešťastnou chvílí, nebo podvodem s antikoncepcí, cíleným přivázáním partnera...nebo v drogovém rauši.

0 1
možnosti
Foto

Kdyby se s tímhle dalo i nějak souhlasit, nebo spíš polemizovat a upřesňovat, vždycky to umíte nějak zdevalvovat. Nebylo by zkrátka stokrát lepší nechat vyznít problematiku, jen tu, aniž se samolibě postavíte do role jediné obětavé pod sluncem? Jak sympatické by bylo si tohle přečíst o počtu Vašich dětí jen někde vedle článku ve Vašem profilu...

Vždycky mě draly kamarádky, co se cítily víc a lepší matky, když měly o dítě víc než já, Vždycky mi zhaslo cosi světla, když ony déle kojily než já a ony mohly a já prostě už ne a bylo nutno to zdůraznit...Neodvozujte cokoliv ze sebe, protože tímhle sebestředným zdůrazněním podtrhujetet smutky těch, co by chtěli víc dětí a nemohou, co o ně stojí a nejde to..paní Šichtařová, i fianačně... i finančně...

A...Já si dovedu představit, že když vám budou nabízet dítě cizí, ale bude kolem vás chodit naděje mít dítě ze sebe, své, uděláte cokoiliv, aby bylo z vás. S partnerem, kterého milujete. Dá se o všem polemizovat, ale tohle je věc složitá. A v době , kdy stoupá neplodnost, složité o to víc. Hořekovat byste neměla už proto, že podle vás každý, kdo chce chránit ovzduší a nepotřebuje auto, je pro vás divný, terorista, zelený terorista... A bohužel...jsme součástí přírody. No tak si ona Vaší ekonomikou bezsluníčkářského neteroristického ražení vybírá daň. Každé dítě je pak ve světě ztráty plodnosti požehnáním. At jej vychovají klidně dva muži. To dítě důležité je.

1 8
možnosti
IS

I96v95o 84S20a17l90e67k

4. 1. 2019 20:29

Jste dobrá, že máte 5 dětí. To by dal málokdo. Ale občas mám dojem, že toho zneužíváte. To, co popisujete mi určitě není úplně po chuti, ale kolik lidí si to může dovolit. Je to pseudoproblém. Dějí se daleko horší věci.

1 1
možnosti
Foto

Jestli někdy budete kandidovat někam, kam vás budu moci zvolit, jste můj člověk. R^

5 1
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články