Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zasloužila byste si karmu 50, ale udělal jsem, co jsem mohl. R^

4 0
možnosti
Foto

Linka důvěry je dobrá věc pro děti, které jsou doopravdy týrány a zneužívány, ale ona dnes v mnoha případech supluje rodiče, kteří na své děti nemají čas, neřeší jejich problémy a ani nějakým tím štulcem jim nedají najevo, že o nich vědí a že jsou zde pro ně. Navíc je izolují od jejich prarodičů, kde vždy čekala otevřená náruč a možnost si postěžovat na nespravedlnost, kterou děti vždy cítí, když vznikne nedorozumění s rodiči.

Tak děti volají, svěřují se se svými pocity cizím tetám, něco přidají, aby volání bylo oprávněné a takto vznikají bodíky do skupiny týraných dětí.

Připadá mi, že se takto v dětech vytváří pocit, že ony mají vždy pravdu a když ji nedosáhnou, tak jsou instituce, které jim v tom pomohou.

My jsme vyrůstaly na ulici, rodiče pro nás byli autorita, ale také přístav, kde bylo možné zakotvit v případě nějakých problémů a i za cenu potrestání vylít srdce, podělit se o své starosti, třeba i s lumpáren a hned jsme cítili uvolnění a sílu provádět další.

Tak by to mělo fungovat, umět se postavit tomu, co jsme si natropili a nést důsledky, což bohužel dnes neplatí a potom se setkáváme s mládeží která se hroutí a odvahu si dodává pomocí drog, které získává za pomocí štědrého kapesného od svých rodičů, mnohdy jediným projevem zájmu a své ratolesti.!!

10 0
možnosti
Foto

My jsme vyrůstali, malá oprava. Dvakrát měř a jednou řež, nikdy se toho nedržím, my Blíženci pořád někam spěcháme.:-)

0 0
možnosti

Paní Šichtařová buď neví co píše, což je špatné nebo lže a to je ještě horší.

Od roku 2008 platí zvláštní řízení soudní + zákon o policii ČR, kdy jsou muži za údajné domácí násilí vykazování ze svých domácností, vyhánění od svých dětí.

Podle zákona SPOD paragraf 6, jsou za týrané považovány děti ohrožené domácím násilím, tj.ty děti jejichž otec byl policejně nebo soudně, bezmožnosti jakékoliv relevantní obrany, vyhnán ze své domácnosti.

Podle statistiky Bílého kruhu bylo od roku 2008 takto vyhnání z domácností 11000 mužů.

Zde je třeba hledat ten 1000% nárůst týraných dětí

4 5
možnosti

A16l91e66x 31G90r30e29g67o80r

27. 10. 2018 9:14

A není to právě to, oč tady jde?

5 0
možnosti

"Není nic jednoduššího, než nahlásit na sociálku, že týrá své dítě, které slyšíte noc co noc brečet." - tak bude muset nastoupit trestní oznámení pro pomluvu, pro stalking, občanské řízení pro odškodnění za nějakou újmu, a co já vím, co by právníci našli v občanském zákoníku.

1 4
možnosti

Jenže on řekne, že tak učinil v dobré víře, nemáte subjektivní stránku, a nemáte tak ani trestný čin.

5 0
možnosti

A83l61e44x 54G61r68e34g81o16r

26. 10. 2018 20:07

Po Lisabonské úmluvě,by každá nová jakákoliv smlouva v rámci EU měla podléhat referendu. Protože jinak nás dříve nebo později zbaví politici pod rouškou boje za demokracii a svobodu všech práv a svobod.

32 0
možnosti

Ano, jiste jim ani o nic jineho nejde, to je jejich velky sen.

5 0
možnosti

Konec Světa se blíží, obnovte proces Galileúv !

3 1
možnosti

Autorka si z článku vybrala, co se jí hodí ( přesné odkazy zásadně nedává :-/ ). Cituji z článku : "Podle statistiky loni zažilo tělesné týrání 339 chlapců a 296 dívek, přičemž se to nejvíce týkalo dětí od šesti do patnácti let. Osmi desítkám dětí nebyly ani tři roky.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/tyrani-deti-zneuzivani-zanedbavani-pornografie-fuc-/domaci.aspx?c=A181017_142852_domaci_kuce";

Další případy se tedy týkaly sexuálního zneužívání fyzického i na internetu a zanedbávání péče. Bohužel, s rostoucím bohatstvím společnosti roste i sociální a mravní polarizace. Doufám, že úspěšné Next Finance podporují nějaký nízkoprahový dětský klub. Protože pokud si vedoucí získá důvěru dětí, najdou si následně k němu cestu pro pomoc a radu aspoň někteří z rodičů.

Jinak se s ní shodnu ve varování před modernistickým aktivismem ve výchově, tj. např. udáváním rodičů, pokud použijí občas přiměřený ( zdůrazňuji přiměřený ) fyzický kontakt k ukáznění dítěte. Istanbulská úmluva útokem na rodinu je, ale o tom už zde psali mnohem kvalifikovaněji jiní.

5 3
možnosti

Možná by bylo nejlepší, kdybychom si tu knihu pí Šichtařové konečně koupili, ať se může věnovat i jiným tématům, třeba EU, nebo ČNB

7 20
možnosti

Pamatuji si velmi tragicky případ, kdy utýrala dítě vlastni teta, co ho měla v pěstounské péči.https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/pestounka-obzalovana-z-tyrani-dvoulete-holcicky-odmitla-vypovidat/1599782. Což nám rázem dělá pěknou statistiku. Pokud umřely 3 děti, tak 30% z nich umřelo v pěstounské péči ;-(

10 0
možnosti
Foto

Norské fondy,chapadla norské chobotnice a další populistické bla bla....zakončené upoutávkou na knihu autorky.RvOpak je v Česku pravdou.Praxe je taková,že se děti ponechávájí v problémových bio rodinách za každou cenu a když už jsou odebrány,vrací se opět do problémového prostředí tak dlouho až do věku,kdy je na nápravu jejich chování už pozdě....ne každá bio rodina je pro dítě to nejlepší pro jeho další rozvoj a život.Tak to bohužel je.

7 22
možnosti

Ale ty nebezpečné biomatky, jsou většinou členky nějaké neziskovky.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS