Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OB

To je pořád, "tohle nemůžeš říkat", "s těmi lidmi se nemůžeš bavit", pak udělají vědci v USA studii a zjistí že politická korektnost vadí v USA 80 % lidí ;-DR^

44 0
možnosti
MD

Pokud jednomu prizname PRAVO oblekat se a chovat jak chce, pak druhemu pravo chodit nahy a vyjadrovat se s despektem o oblecenych. A mohli bychom skoncit u prava navstevovat divadla ve slipech a tangach.

22 0
možnosti
Foto

Na Facebook nelezu, ale ty samé zkušenosti mám i tady. Už to začíná připomínat socialistickou cenzuru z Nejisté sezóny a nezbývá než si postesknout "zlaté pr.... prrrr, proboha ono už nejde, ani co za socializmu bez problémů prošlo.

39 0
možnosti

Ono je to jednoduché. Starší generace věděla, že nesmí říkat co si myslí a ta mladá se to holt musí naučit. Na tom je založeno fungování režimů potažmo států.

"Lidé žijí ve světě, který je založen na tricích se slovíčky."

2 0
možnosti
Foto

;-) Svět je plnej bláznů, tak ,,nekorektně" máznu Vám R^A těm co až ,,korektně" se, a nejen z Vašich článků dáví, co přát? Snad alespoń to zdraví;-D

16 0
možnosti
VH

Když je to pravidelné, tak proč je čtou?

1 0
možnosti
LB

Politickou korektnost se všemi jejími důsledky jako je mazání příspěvků na sociálních sítí z důvodů absurdních obvinění protlačili manistreamoví politici a mainstreamová média, protože jsou spolu s různými lidskoprávními nátlakovými skupinami maskovanými jako neziskové organizace jednou mocenskou klikou.

Dokud budou lidé dál volit mainstreamové strany, které budou protlačovat politickou korektnost formou buzerace, zákazů a příkazů do zákonů a dokonce do ideologických nálevů dětem na školách, dál trpět vysílání České televize s propagandou místo zpráv a politickou indoktrinaci nevinných dětí v dětských pořadech, dokud budeme číst mainstreamové zpravodajství novodobých svazáků a prostitutů miliardářských majitelů těch listů, dokud budeme dál závislí na sociálních sítích a bát se tam vyjadřovat svoje skutečné postoje ze strachu, aby nám správce neodňal naši možnost komunikovat s okolím, dokud na takových místech, jako je poslední instance k odvolání občanovi, jenž se nedovolal spravedlnosti, budou sedět političtí aktivisté místo morálních vzorů, tak do té doby se nic nezmění.

55 1
možnosti
Foto

když ten dnešní vývoj sleduji, připadám si, coby nešachista, jako bych koukal na partii šachistů. Vidím jednotlivé tahy, ale nechápu kam s nimi míří, až se pak najednou budu divit, že je mat.

14 0
možnosti

Naštěstí umřu s originálním, mužským pohlavím!

29 0
možnosti
EK

Ale jen za předpokladu, že se nebudete živit zdraví prospěšnými potravinami. Pokud budete papat sóju či stévii tak nevím, nevím.;-D

3 0
možnosti
JH
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,41
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články