Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J10a63n 29R77y96c46h47l30i87k

24. 10. 2018 17:12

Stejně jako teď letí potírání "barvoslepého rasismu" (pokud nerozlišujete lidi dle barvy, neodškodňujete historické křivdy jednotlivých barev a neupřednostňujete diverzitu na úkor ne dost barevných jedinců, jste rasista), i hlásání stejných práv všem genderům sexistické a transfobní.

Toto pojetí vychází samozřejmě z neomarxistické identitariánské intersekcionality.

5 0
možnosti
JR

J46a32n 33R66y31c56h62l73i49k

24. 10. 2018 17:15

Oprava - "i hlásání stejných práv všem genderům se považuje...",

ale asi je to pochopitelné, zejména pokud jeden sleduje momentální psychologii, sociologii a gender studie. Mimochodem - označovat kojení za přirozené je taky nevhodně sexistické, protože to implikuje genderové stereotypy.

5 0
možnosti
DP

Hlupáci, co třídí odpad. Myslí si, že tím zachrání planetu. :-)

1 1
možnosti
MP

Videl bych lehky rozdil v tom, ze tridici odpadu tim vetsinou ostatni moc neobtezuji.

1 0
možnosti
Foto

S korektností je to v pohodě...dnes na me članek s Vasim manzelem zcela bez varovani na PL vykouknul....váš manžel slovo řeč, názor, řešení...ani nezná, najdeme místo hledání jiného výrazu jen komentář k čemukoliv : kecy.kecy.kecy...takže nikdo nekoriguje v publicistice tolik, jak bývávalo zvykem. Pohoda:-) a Prosim Vas já jezdím na kole, Tonda jezdí na kole a Jarda taky a buďte od té lásky a nekomentujte s důrazem na svobodomyslnost, z jakých důvodů který jezdí. Nikdo nelustruje vaše důvody zastánkyně přilepeneho zadku k autu.

Ráda bych připomněla, že díky silnici i pro Vás se muselo kdysi omezit mnoho dalších ve znehodnocení krajiny, v prirozenem toku financí z toho, že se na nějaké cestě kolem nich kdysi jezdilo...Vy se projedete dálnicí...no tam kola nesmejí...Co se týká Vaší rezignace...fajn. No ale smazali by mě. Budu korektní holt.

9 33
možnosti
JH

J16a25n 73H67a29r83v85a91n

24. 10. 2018 16:16

A co si tak v hlavince nejprve urovnat myšlenky a potom psát - bez těch 3 teček ...

Pravda, dnes jsou jenom 7x, ale kolikrát jich je víc než vlastního textu. ;-D

20 1
možnosti
JZ

Musím tedy říci, že tentokrát nechápu smysl Vašeho článku. Obvykle píšete články docela tématicky sofistikované, byť s nimi málokdy souhlasím nebo tématice nerozumím. Ale nyní píšete článek o tom, že se našli nějací dva nedůležití lidé, kteří agresivně, hloupě nebo nesmyslně zareagovali na Váš nebo manželův názor? Sice bych s tím s Vámi souhlasil, ale ... co má být? Tak všem není dáno stejným rozumem a takoví lidé se prostě vyskytují. Docela se divím, že Vás tato skutečnost tak královsky pobavila a že jste na reakce takového typu nenarážíte zcela běžně... Pokud se chcete občas ve velkém dobře pobavit tímto druhem humoru, kdy lidé argumentují nelogicky nebo agresivně, doporučuji návštěvu nějaké čtverkové putyky, tam si vyslechnete takové výroky, že se smíchy neudržíte.

3 2
možnosti
ZH

Tady jde o podsunutí základní lži, že prý menšiny mají větší práva než většina, aniž by byl uveden jediný věcný argument pro takové tvrzení. Třeba církve mají jako menšina dokonce ústavní výjimky, že se členové řádů mohou vzdát majetku, ale nejhorší jsou LGBT+ :-P

2 2
možnosti
PB

P18e23t22r 61B97u97r84i44a92n

24. 10. 2018 14:01

Karma, souhlas.

4 0
možnosti
JR

J15a60n 41R61á92ž

24. 10. 2018 13:24

Je možno prohlásit za korektní výrok: "Chlapci se nerodí do těl dívek a naopak"? Jsem přesvědčen, že je nezodpovědné a škodlivé hrát si s předpokladem, že tomu tak není!

Hlasatelé gender rodové teorie tvrdí, že lidské rody jsou jako odstíny duhy, které se plynule prolínají z jednoho odstínu na druhý - a že každý z nás se hodí na různá místa podél tohoto spektra. Na dvou krajních koncích máte "muže" a "ženu" a mezi nimi máte širokou škálu rozmanitosti. (Převzato z http://www.lifenews.sk)

Osobně novodobou vědecky se tvářící gender teorii o přirozené lidské svobodě vybrat si svůj rod, považuji za prosazování anti-reality. Celá tato teorie je o politicky motivovaném útěku od přirozené reality fungování živočišné říše, kterou se její hlasatelé snaží postavit na hlavu, kvůli prosazování svých zájmů. Je to prostě anti-věda, která pomáhá vytvářet z pohlaví politikum a odsouvá skutečné problémy ve vztazích mužů a žen, jakož i ve vztazích majority s LGBT minoritou, které je potřeba řešit, do pozadí.

36 0
možnosti
JZ

No tak hodne lidi tvrdi, ze ma v sobe neco z druheho pohlavi. No a pokud nikdo nema stejnou miru, tak by to o tech odstinech duhy i sedelo. Prece jen je asi predstavitelnejsi, ze jsme neco jako mnoho barev, nez ze jsme jen cerna a bila. Rozdilnost se prokazuje snadne, ale stejnost je vzdy tezke dokazat.

0 0
možnosti
JM

J38a88k18u57b 44M90a82c36h

24. 10. 2018 12:18

Velká karma. Ono už to je jen k smíchu.Nevím jestli to projde,ale zkusím to. Plná čekárna urologické ambulance, vyjde sestřička a oznamuje:" V rámci ochrany osobních údajů Vás nemohu vyvolávat jmény. Tak tedy půjde ten pán s tou kapavkou a pak se připraví ten druhý s pomočováním a výtokem.

Čím dál víc to připomíná období "reálného" socialismu. Nakonec je to totéž, ale v jiném, nebezpečnějším balení.

68 1
možnosti
JB

J16a11n 73B74u43r16d65a

24. 10. 2018 10:17

Vyzýváte k nešermování s právy, přitom strkáte záležitosti s "třetím" pohlavím do "výdobytků sociálního státu," vesele ignorujíc, že tato jsou obyčejně dovozována z práva na důstojnost a ochranu osobnosti, eventuelně nediskriminaci, která všechna patří do první generace lidských práv.

4 17
možnosti
EK

Tak jsem si vzpomněla na knihu Malý velký muž. I Indiáni tehdy měli kategorií lidí, kteří, ač se narodili jako muži, se jimi necítili. A bylo to pro ně úplně normální. Takže ta "jiná pohlaví" nejsou jen výmyslem dnešní doby. Ať se každý cítí být čím chce, hlavně ať to veřejné rozpočty nic nestojí. A jestli se kvůli tomu budou předělávat kolonky v papírech, tak by se mohlo zase jiné papírování ubrat. V USA by mohli zrušit třeba ten legrační dotazník, který musí vyplnit zájemce o vstup do země.

1 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,38
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články