Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

M70i98l96a63n 62P38o41l13á71k

25. 10. 2018 9:46

To srovnání pohlaví s tlošťkou je zavádějící. Údaje o tloušťce nejsou na občance, pohlaví ano. Existují tedy lidé, kteří jsou nuceni mít na občancce údaj, který považují za nesprávný. Nepřekvapuje mě, že se jim to nelíbí. Nedivte se, že mi jim přijde nekonzistentní, když jim na jednu stranu říkáte, ať se cítí být čím chtějí, a na druhou stranu, že tento pocit má být v rozporu s tím, co mají na svém oficiálním dokladu.

3 6
možnosti
EH

Jenže na občance nemáte "Cítí se být", ale pohlaví. A to je dáno biologicky. Nikdo není psychicky 100% muž nebo žena, ale něco mezitím. Ale každý je (kromě genetických mutantů) XX nebo XY.

3 0
možnosti
Foto

Inu, někdo jezdí na kole, aby zachránil planetu, někdo se mu zase vysmívá a chlubí se koupí dieslu. Podle mě je ten první o moc sympatičtější postava.

6 11
možnosti
JJ

J79i41ř73í 55J95a18n94d89a

29. 10. 2018 15:49

Tak to já se hlásím k tomu vysmívání.

0 1
možnosti
Foto

Skvěle napsáno a popsáno. Mám obdobný názor na problematiku, jako Vy. A nejen na toto téma, ale i s více Vašimi postřehy se ztotožňuji . . . Díky za každé nové ráno, resp. názor, rozbor, článek ;-)

7 1
možnosti
VV

Hlupáci propagující tuto zákeřnou "korektnost" opět zlikvidují tuto civilizaci a bude muset vzniknout nová jako vždy v minulosti zase normální (xenofobní, rasistická, heterosexuální, prostě tradiční léty osvědčená...) ;-€Rv!!V

4 2
možnosti
JS

Mezi spousotu navrhu, ktera vydal IPCC ( United Nations Climate Change Panel) na zachranu planety pred oteplenim je doporuceni, aby lide jedli mene masa. Nejlepe by bylo ve vyvinutych zemich (v nevyvinutych prejidani masem nehrozi) vydavat lidem "masove povolenky" pri koupi elektromobilu.

7 0
možnosti
PS

Tzv. politická korektnost není nic jiného než říkat na veřejnosti něco jiného než si myslím (a říkám doma), abych se nedostal do potíží. Hodně mi to připomíná časy reálného socialismu. Ale tady nejde o politiku v pravém slova smyslu. Tady jde o hodnoty, na nichž byla naše společnost založena. Tedy, že základ státu je rodina - muž, žena a dítě (děti). Homosexuálové jsou slepou větví vývoje. A pohlaví jsou dvě - muž a žena. Na tom bychom měli trvat a volit jen takové politiky, kteří se s tímto názorem ztotožňují. Jinak jako civilizace brzy zahyneme.

37 1
možnosti
JZ

Tak pokud je toto vsechno pravda, tak to plati i bez ohledu na nas postoj k tomu. Nakonec tomu velkemu kulatemu zaricimu na nebi je uplne jednno, jakym slovem to nazyvame. Nekkdo tomu rika slunce, nekdo sonne...

0 0
možnosti
TT

Opovrhování je fajn a je ještě lepší, když se k němu přidá ignorování vychytávek jako Ferasebook. Každá aktivita tamtéž podporuje cenzory, kteří provozují politickou korektnost jako úderná pěst neomarxistů.

10 0
možnosti
PB

.... porád nevím, co v tech velkoměstech jako řešijou!,- u nás, na dědině, sme tak korektní že by nám aj Brusel záviděl,- ..... zloděj je zloděj, darebák a gauner je darebák a gauner, prostitutka je prostitutka, hetero je hetero, katolická-evangelická-židovská-muslimská-indiánská-hinduistická, luteránská buzna je buzna, muž je tady porád muž, žena je tady porád žena, fagani sou tady fagani - nikoliv TO !,- a ešivá sa někdo narodil jako flašinet a cíti sa byt housle, tak ať si to laskavě přemaluje v občance a neobtěžuje s tem nejbližší vokolí!,-.... doboha, v čem je porád problém ?!?

38 0
možnosti
JZ

Tam tedy mate zajimavou spolecnost. Hotova vesnicka souziti.

0 10
možnosti
PB

P44e14t40r 14B68r94o41ž

24. 10. 2018 19:32

Je to pořád dokola. Nádech svobody (konec totáče) a pak postupné utahovámí šroubů, osekávání svobod jednotlivce... Už aby to dnešní hyperkorektní náboženstí šlo do kopru!

33 0
možnosti
TT

Je potřeba si sundat brejličky. Západ - jehož jsme dnes součástí - zažíval velkou svobodu za dob studené války. Dnes už není konkurenční systém, u kterého by se mocipáni mohli obávat, že přitáhne sympatie obyvatel, tak se na ňákou svobodu zvysoka.

9 0
možnosti
ZH

Jaká větší práva má menšina LGBT+? Naopak se domáhají toho, aby měli stejná práva jako manželé nebo alespoň příbuzní nemocné osoby. Rv

1 21
možnosti
JK

Věřit, že používáním jízdního kola zachráním planetu není o nic pitomější, než se rok za rokem zviditelňovat psaním o jakémsi zhroucení globální ekonomiky, které prý nastane v "dohledné době" a pasovat se tak do role jakési samozvané intelektuální elity, ztrpčující lidem život. Uzavírku silnice musí schválit silniční správní úřad a žadatel je povinen na svůj náklad označit uzavírku a objížďku způsobem stanoveným v rozhodnutí o povolení uzavírky, upřednostňování cyklistů se neděje. Například pohřeb Kočky, Vokswagen Maraton nebo uzavírky kvůli fotbalovým utkáním komplikují život i kolařům.

3 5
možnosti
DP

Ono to označení "zachránit planetu" zní dost pejorativně, protože z hlediska jednotlivce to je utopický cíl. Pokud by pisatel napsal, že někteří cyklisti jezdí na kole, aby okolní prostředí zbytečně nezatěžovali, pak by to vyznělo pozitivněji. Jenže to by se do článku o hejtování cyklistů moc nehodilo.

5 1
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,38
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články