Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

cesta ke spolecnosti estebackeho udavace Babise.

Lha zase udavac Babis, ANO, idnes

0 0
možnosti
IM

I19v62a96n 91M38i94n76á97ř

23. 8. 2018 23:06

Cenzura v tomto státě opravdu existuje. Často stačí pouhé konstatování faktů a dávání je do souvislostí - v běžném občanském životě. Jakákoli kritická zmínka o cikánech, neúnosné migraci, či kulturně a nábožensky problematické islamizaci jsou stále více - úplné tabu. Za - nekorektní - je také považován nesouhlasný postoj, třeba jen k pouhé inkluzi.

Jak dlouho si budeme nuceni - "lhát do vlastní kapsy" a kam až dospěje svatouškovské lokajství .. těchto cenzorů, vůči EU ??

1 0
možnosti
IB

I63v42o 65B58o47u20š68e

20. 8. 2018 15:00

Tento prispevek byl vymazan jako nepatrici do slusne diskuse, nevite nekdo proc?: "O migrační vlně se na severu, soudružko, informuje značně. Ale to se v Parlamentních listech, nebo kde berete informace, nedozvíte."

0 0
možnosti
PS

P88e25t25r 44S57k89á53c20e82l

18. 8. 2018 23:03

Současná aristokracie nám vládne již dávno oligarchickým (jestli to správně uvádím) způsobem. Jak jinak nazvat systém vládnutí v institucích EU, kde se desítka nejvýše postavených prý i tajně schází a radí se jak dál. Vypotí další Směrnici, ta se protlačí přes Parlament a je zaděláno...zaděláno na další problém. A tak jde s EU stále dokola, nic se pořádně nevyřeší a jen se ucpávají díry do dna lodi, která se pomalu ale jistě potápí. Jak jinak si vysvětlit fakt, že komise EU se anketou obrací na občany EU, aby se vyjádřili k nesmyslu zvanému "letní čas"? Každému člověku se zdravým rozumem je jasné, že pootáčením hodin se nikdy nic nedosáhlo a žádné výhody proti přírodě se nedosáhne! Oni ale néé, musíme zjistit názor našich občanů, nyní budou půl roku zpracovávat údaje, vydají doporučení, které se bude dalšího půl roku projednávat, potom se dotážou všech vlád 27. států, uplyne rok než dají výsledky dohromady, to již se píše rok 2020 no a potom prohlásí, že "letní čas" je vlastně výhodný. V případě že někdo peticí zaprotestuje, znovu se vyhlásí anketa a tak dokola. Proč by se zrušením nesmyslu chvátali, proč asi...?

1 0
možnosti
IB

I32v94o 61B23o34u97š28e

20. 8. 2018 15:05

Ta desitka nejvysa postavenych, co se pry i tajne schazi, proste dela tu zakladni chybu, ze se proste nezepta vas. Nekdo by jim to mel poradit.

0 1
možnosti
VD

Citace z článku: "Tím vším se vytvořila a stále se prohlubuje ohromná informační asymetrie mezi státem a občanem. Stát ví o občanovi vše. Ví i to, co by díky dobrým mravům nikdy vědět neměl."

Pozor, řekne-li se "Stát" zní to téměř polobožsky, jako něco nadlidského ..... .

Přitom je to dílo člověka, je to instituce a nástroj moci k ovládání jeho občanů "hrstkou vyvolených".

A proto se vede tak urputný boj o to, kdo tou hrstkou vyvolených bude, a potom stejně urputná snaha o zachování a udržení si již získaných pozic (postupně zákonitě vše směřující k totalitě).

Takové "náhubkové" zákony jsou toho názornou ukázkou (pod rouškou podivné ochrany občana a demokracie vše směřuje k jeho totálnímu ovládnutí a zotročení).

Principiálně je to projev věčného střetávání a boje "individuálního" a "kolektivního", individuální a kolektivní moci - obojí usiluje o moc a obojí zcela přirozeně směřuje nakonec k totalitě individuálního.

Naštěstí nic není navěky, jen ta utrpení a ztráty po cestě.

:-)

7 0
možnosti
PS

P44e47t10r 71S50k66á49c49e97l

18. 8. 2018 23:06

Kdyby jen zachování a udržení získaných pozic. Byrokraté a jejich příbuzní a/nebo přátelé mají děti, ty v deseti letech věku ovládají tři jazyky a nikdy z nich řemeslníci nebudou. Takže jak? Pro ně je potřeba vytvořit pracovní místa, nejlépe s předstihem. Takže se jen hledají metody, jak získat zdroje....více viz v knize "Prolomení hradeb" od Petra Hampla.

1 0
možnosti
DE

D84a59v49i93d 75E90v41a39n

17. 8. 2018 20:39

Souhlasím s tím, že se jedná o další utahování šroubů, a že tím výrazně narůstá disproporce mezi státní mocí a občanem ve prospěch státu. Na druhou stranu jsem skeptický v tom, že by hlavní motivací bylo, aby se nepsalo o kauzách politiků, i když to tak na první pohled může vypadat.

Spíše je v tom vidět snaha výkonné moci, aby měla "klid na práci". Viz kauza karlovarského řidiče a GIBS Plzeň. Vadilo, že se bavil s médii do té míry, že mu byl zakázán přístup do spisu, navíc se referovalo, jak dlouho byl na výslechu, atd.

Nebo útok na studenty, kteří byli zpacifikováni policisty, když směrem k nim prohodili něco kvůli tibetské vlajce po návštěvě čínského prezidenta...Novináři by pak zřejmě ani nesměli chodit k soudům a museli by počkat až na pravomocný rozsudek.

To už soudy můžou být rovnou neveřejné, rozsudky Nejvyššího soudu nástup diktatury potvrzují, nejen u H-Sytemu, ale toto by byl už úplný konec demokracie..

5 0
možnosti
Foto

Je smutné, že článek na takto důležité téma má oproti jiným článkům autorky 10-20% čtenost a diskuze se brzo zvrhne k uprchlíkům a nadávání EU. Pana Marka Bendu a náhubkový zákon nám žádná Evropská unie nenaordinovala. Není divu, že ujařmování občanů v ČR jde českým politikům tak snadno.

10 1
možnosti
MT

Mam takove neprijemne Deža vu. Vitejte v nove evropske totalite. Rv

4 0
možnosti
PK

Nebál bych se toho LZLP čl. 17 tam to je,takže proč poplašné zvěsti, daleko více mě zajímá jak to bude s vodou,bo tam , kde není voda končí život a nějaké repasy zákona mě fakt nezajímají...Rv

0 2
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,14
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články