Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Tento clanek je mozne ZATIM cist. Ovsem editor ma moznost KDYKOLI jej smazat podle novych reguli o "hate speech". Zcela bezna praxe nyni v GB, Nemecku a Svedsku . Neexistuje obrana ani zpetna vazba na to, KDO, proc, a jakym pravem rozhoduje o teto censure. Dalsim stupnem bude penezity, nebo kriminalni postih autora (ky). Vitejte v Evrope pod panstvim EU !

23 1
možnosti
IB

I37v31o 35B45o64u66š87e

18. 8. 2018 7:50

Co to blábolíte?

0 3
možnosti
Foto

Časem možná opět dospějeme do blaženého stádia klidu, kdy o našich politicích nebudeme oficiálně vědět vůbec NIC a pouze budeme pomocí palcových titulků, (jako kdysi v Rudém právu) informováni o tom, že třeba prezident republiky (Drahoš) přijal na Hradě váženou delegaci "Korejské strany práce" a že všichni si tam v přátelském a ryze pracovním ovzduší u stolu plného dobrého jídla a pití "vesele dleli". A na blogu iDnes bude povoleno psát pouze o psech, kočkách a králících a přírodních krásách Česka (případně o záležitostech amatérských sadařů a zahrádkářů). :-P;-(

25 0
možnosti
OS

Nevím proč jste uvedl jméno Drahoš, když největším přítelem všech států, které jsou vedeny komunistickými představiteli je náš nynější prezident Zeman. Nebo šlo jen o kopnutí si do člověka o kterém toho asi osobně moc nevíte?

2 0
možnosti
PB

P50e44t89r 39B29u61r55i28a41n

17. 8. 2018 10:39

Dobře napsáno, karma.

12 0
možnosti
ZV

Ja si myslím, že súčasná cenzúra existuje preto, lebo sa politici v skutočnosti boja. Až takí blbí nie sú, aby nevideli, že ľudia sú nasraní a že je "nutné" nenasierať ešte viac, lebo hrozí, že ich ľudia vyhádžu z okien. A tak radšej mlčia o Tommy Robinsonovi, pedofilných gangoch a s islámom zaobchádzajú v rukavičkách.

29 0
možnosti
PS

Naše milovaná ČT je na fake news expert. Konkrétně pokud ve zpravodajství zaslechnete tuto informaci: "nezisková organizace u libyjských břehů zachránila 100 uprchlíků" . Z celé africké migrační vlny(dle OSN) tvoří uprchlíci maximálně 19% navíc slovo zachránila je také velice nepřesné. Jak můžou hovořit o zachráně když je předem domluveno kdy a kde se bude "zachraňovat" ?

Více zde:

https://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=672912

25 1
možnosti

Tisíce utopených každý rok svědčí o tom, že skutečně jde o záchranu lidí.

1 23
možnosti

"V severní a západní Evropě jde často hlavně o to neinformovat o migrační vlně. "

O tomhle se navzájem přesvědčují čeští eurofobové, kteří jsou líní média v těchto zemích číst?

4 11
možnosti

Ale samozřejmě, že jsou publikovány informace. Stačí ovšem např. zběžná obhlídka optimistických statistik o nezvaných hostech, abyste zjistil, že statistiky jsou zkonstruované tak, aby se z nich nedalo moc vyčíst.

:-/

Produkují se tedy pouhé fíkové listy.

6 0
možnosti
ZH

Príma R^ dělá mi radost, že s vámi občas mohu souhlasit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,55
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články