Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ ,,Psí hlava" se dá nasadit komukoli, a za cokoli. Důvod se vždy najde. Třeba i ten końský ohon. I v TV. Ale to přece také není nic nového;-)

7 0
možnosti

Paní Šichtařová má pěknou forku z dovolené, takže to určite není neomarxistka.

Já tak pěknou fotku nemám, je to se mnou nahnuté.

0 21
možnosti
JK

No,, paní Šichtařová je pěkná ženská, proto i pěkná fotka. Tady budete mít asi ten svůj problém.

9 0
možnosti
SB

To, jak píšete, že mnozí zastánci "lepšího" názoru se cítí nadlidmi, je vidět i třeba v těchto diskusích.

Oslovím takového člověka "pane" + příjmením a on mi odpoví jenom "Beneši", zatímco lidi svého názoru osloví "pane" + příjmením.

Já si se třemi pravidelnými účastníky těchto diskusí tykám (prvnímu jsem nabídl tykání já, druhý ho nabídl mně a s třetím se znám osobně a tykáme si již desítky let, tedy dávno před existencí internetu a nevykali jsme si nikdy), ale jinam pro mne neexistuje situace, že bych v oslovování nebo v tykat/vykat dělal rozdíly mezi lidmi.

7 0
možnosti
JP

J34a21n 67P36a25l27l10a97s

27. 7. 2018 22:43

Zajímavý postřeh, pane Beneši. Díky za něj.

0 0
možnosti
LB

Profesor Bostonské univerzity Igor Lukeš se ohradil proti tomu, aby "otevřené lži a výmysly" bývalého Klausova poradce Ladislava Jakla televize stavěla na roveň "profesionálům a vlastencům", kteří ve vládě poctivě slouží americkým zájmům.

Lukeš také upozornil, že diskuze nositelů dvou protichůdných postojů vytvářejí v divácích dojem, že všechno se nechá zpochybnit, napadnout. A že všechno je příliš složité na to, abychom se o to vážně zajímali.

Lukešova kompetence je celkem jasná, zatímco o Jaklovi víme jen to, že patří ke Klausovu názorovému proudu, který prezentuje na webu Protiproud.

13 32
možnosti
SS

No hlavne se hlaskou na vzhled oponenta totalne zesmesnil.

24 0
možnosti
MS

Není pochyb o tom, že vystoupení pana Lukeše v ČT bylo trapné a neprofesionální. Na druhou stranu není pochyb o tom, že Klausova podržtaška Jakl není žádný Einstein. :-)

5 5
možnosti
NS

No tak to si dovolím oponovat, protože bydlím v ulici, kde Jakl vlastní dům a v něm je známý bar, který i svého času provozoval. V té době tam jezdili lidi z vlády. Jednou se tam strhla hrozná hádka, pamatuji si to, protože druhý den byla v Blesku fotka mojí hlavy, jak kolem ní letí popelník:-))), ale co chci říci - ten člověk i v té hádce a po nějakém tom alkoholu, byl neskutečně noblesní a na tu situaci maximálně slušný a korektní. Od té doby ho mám zafixováného tak, že to skutečně žádný blbec není.

14 0
možnosti
MV

ne, že byste o populistickem stylu psani vedela malo...

13 3
možnosti
JK

J64a14n 36K73o96z50á33k

28. 7. 2018 0:25

Takže, vy, píšete blogy kvůli tomu, že nikoho zajímat nebudou?

1 1
možnosti
RK

Čím dál častěji slyším používat výraz "liberální fašisté" nebo "neoliberálové" a myslím, že to dost přesně vystihuje myšlení těchto lidí - můžeš si říkat co chceš, ale když máš jiný názor než my, držitelé té jediné "pravdy", máš problém.

25 1
možnosti
Foto

Bohužel tyto pocity jedinečnosti a neomylnosti těchto jedině "správných demokratů" se ve velké míře vyskytují i mezi ostatními občany, kteří s oblibou cejchují druhé... (Bohužel i na těchto diskuzích). Karma. ;-)R^

17 2
možnosti
LB

Ono by mnohdy stačilo, kdyby někteří lidé nezaměňovali (své) názory za fakta!

3 0
možnosti
SS

Ti "lepsi" lide jsou porad ti sami levicaci vychazejici ze zrudneho Marxova uceni - at uz si rikaji komunisti, nacisti ci neomarxisti ...

23 1
možnosti
LB

Pane Sisko, opravdu se domníváte, že Igor Lukeš, který emigroval z komunistického Československa a mj. byl členem vědecké rady Ústavu pro studium totalitních režimů, je levičák vycházející z Marxova učení? ;-D

3 0
možnosti
Foto

Populismus?Nejlepší příklad je Farage,oblbnul spousta duchodcu v Británii a když "vule lidu" dostala celou zem do prušvihu,tak se vytratil....stejně jako ostatní politici bojující za "svobodu" Británie.Máe snad pociz,že brexit přinesl Británii něco pozitivního.To by mě celkem zajímalo co.Jakl má stejnou kvalifikaci jako každý diskutující zde.Pokud někdo remcá do všeho,ještě neznamená,že všemu rozumí.A pokud se vrátím k populismu,tak nejlepší v této lize je Erdogan,který oblbnul místní chudinu a "vule lidu" mu dala neomezenou moc.Tak je to správně?

11 12
možnosti
Foto

Brexit, zcela jistě, něco Velké Británii přinesl. A sice svobodu. A mnohým přinese též prosperitu. Ne každému totiž vstup do EU prospěl. Britským rybářům zcela určitě ne.

A Farage? Něco vybojoval, něčeho s velkým osobním nasazením dosáhl a to, proč se, unavený, stáhl do ústraní, je čistě jeho věc. Nikomu přece nesliboval, že bude kandidovat na PM.

15 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,38
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články