Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Pobavil me jeden drobny, ale mile hloupoucky detail: ze pry clovek, ktery navrhuje zavrit hranice, muze byt treba uspesnym filozofem... :-) No, filozofove obvykle maji trosku komplikovanejsi myslenky, ale opravdu jen velmi vzacne jsou spolecensky uspesni, tedy uspesni diky svemu oboru:-)

Ale vazneji: ocenuji, ze autorka se kriticky vyjadruje k nalepkovani nazorovych proudu (ackoli jiste jen nahodou zminuje pojmy jako xenofob a nacek ci populista, a na nalepky oponentnich nazoru, jako jsou slunickar, pravdolaskar ci neomarxista zapomnela), ale jaksi nerozlisuje podstaty onech pojm... do prcic, mobil se vypne za 30 sekund;-(;-(

4 8
možnosti
Foto

škoda, že to nebyl dialog Lukeš vs. Jakl.

Asi by si Jakl namazal Lukeše na chleba,,,

10 6
možnosti
JD

Co máte furt s tím mazáním? Je to až úchylné. Namažte si ho indulonou třeba.

3 4
možnosti
Foto

Paní Šichtařová napsala skrytě legrační blog. Devadesát procent obsahu článku se zabývá nálepkováním, kterého se dopouští " tzv. liberálové". Napadlo mně, že bych ji mohl připomenout, že ani druhá strana nijak nezaostává. Ti zase používají nálepky jako sluníčkáři, dobroserové, neomarxisté a také zrádci. Jak už to bývá u téměř každé anekdoty, pointa je až v samotném závěru. Šichtařová označila takzvané liberály neomarxisty. Takže už ji vlastně nemám co připomenout...

15 15
možnosti
SS

No treba Igor Lukes mezi neomarxisty opravdu patri.

21 1
možnosti
Foto

Díky za přesný blog. Je jen na ČT, koho si pozve. Prof. Lukeš evidentně není zvyklý, že by si někdo v pořadu ČT mohl vůbec dovolit s ním, nositelem té jediné proclintonovské pravdy, nesouhlasit. Jeho reakce byla reakcí malého děcka, k němuž na pískoviště přišlo děcko druhé a začalo si stavět svůj vlastní hrad.. Pan Lukeš použil osobní útoky na vzhled a vzdělání, které i organizace Hate Free odsuzuje jako podpásové a neslušné. Ale u pana Lukeše je všichni chválí.... nezavádíme tu dvojí metr a nevracíme se ke komunistické cenzuře názorů, které tzv. liberálům nevoní ?

33 4
možnosti

Lež není názor. Debata v České televizi ukázala, proč dezinformátoři Jaklova Typu prostě nepatří do diskuze

12 36
možnosti
Foto

A jakých lží se pan Jakl dopustil? Tak třeba, když řeknu: "Myslím, že DT je dobrým prezidentem USA", tak lžu?

16 4
možnosti
RK

R10a31d86e63k 68K16a17r35a29s

27. 7. 2018 11:43

Institut Václava Klause:

Ladislav Jakl, který deset let zastával funkci ředitele Politického odboru Kanceláře prezidenta republiky, býval poslancem a novinářem Lidových novin, nemá podle pokrokářů právo hovořit o americké politice. Bez jakýchkoliv argumentů je nenávistně urážen, nazýván lhářem a umlčován. A to jenom proto, že se odvážil zastat se současného amerického prezidenta. Tak daleko jsme se dostali za necelých třicet let od pádu komunismu.

Nástup totality má vždy podobné rysy – potlačování svobody slova, umlčování nepohodlných názorů, snaha o perzekuci jejich nositelů, cenzura, názorový monopol a manipulace veřejností.

45 4
možnosti

Já jsem také totalitně umlčován.

Nezvou mě do televize.

3 1
možnosti
Foto

Karma R^! Můj dědeček ty "lepší lidi s tím jediným správným názorem" většinou nazýval "zpanštělá bída". Zde na webu jsou také takoví, kteří všechno ví nejlépe a jen oni mají pravdu. Jmenovat netřeba. Jejich jednání výborně popsal v diskuzním příspěvku Petr Skřivan.

13 2
možnosti

Náhodou jsem si pustil prezentaci paní Šichtařové

http://www.youtube.com/watch?v=iTf2X12K9UE

Poslouchal jsem jen prvních pět minut, ale je to fascinující podívaná. Doporučuji.

1 0
možnosti
NS

Tak to jste ještě dost dobrej;-D

3 0
možnosti
PS

Klasická diskuse s podobným individuem. Vypadá to asi takto. Myslím že intervence Sýrii byla chyba protože.... v ten moment budu přerušen a bez argumentace označen za Putinova agenta. Dále uvedu že vpustit miliony nelegálních migrantů na půdu EU byla chyba protože .... opět budu přerušen s tím že jsem xenofob a nácek, argumentů netřeba pán je intelektuálně daleko výše. Ještě stihnu poznamenat že předávání všech pravomocí do Bruselu je chyba a tyto pravomoci by měli raději zůstat v rukách státu... ani to nedopovím a budu označen za Daliborka. A tak to chodí, pán je lepší pán nemusí argumentovat, pán žije v bublině lidí s podobným názorem kde se za vzájemného poplácávání po zádech utvrzují o tom, že oni jsou ta elita s tím správným názorem. Kdo nesouhlasí je tupec který ani nemůže svůj názor prezentovat.

65 3
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články