Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neznám nikoho, kdo je více kam vítr, tam plášt.Markéta Šichtářová opravdu klesla až na dno.

5 2
možnosti
Foto

M15i84l11a83n 41B52í91l67ý

17. 7. 2018 19:16

Svého času byla média označována za "velmoc". Jakmile si skuteční světovládci uvědomili jejich sílu, začali pracovat na tom, aby se tato velmoc "rozložila zevnitř". Podobně se sám rozložil i "socialistický blok".

1 0
možnosti

Coze se tento blog objevil v Babisovych novinach? 8-o

0 0
možnosti

L96u54d50ě11k 12J38a40š95a

16. 7. 2018 17:04

Naprostá pravda. Ale jste na Idnesu, tak proč celkem alibisticky zmiňuejet jen ČT? Právě nedávná činnost na IDnesu způsobila, že dnešní čtenáři u nás berou noviny jako fakenews. Stačí zmínit jména - Mánert, Barochová, Palata - což jsou tři největší fakenovináři, jací se kdy v českých médiích objevili a kteří nás denně zahrnovali lžemi, svými výpodky nesmyslů a osobních přání na rozdíl od pravdivých informací dění ve světě. A právě tito lidé způsobili, že se IDnes zařadila mezi největší fakenews poslední doby v ČR, možná ještě více nežli ČT.

3 2
možnosti

J53i94ř35í 25U66r53b37a52n

16. 7. 2018 22:31

A proč píšete o iDnes? Článek je primárně věnován veřejnoprávním médiím a jejich fakenews či neobjektivitě. iDnes není veřejnoprávní a pokud majitel trpí nebo dokonce vyžaduje takové exoty, které jste zmínil (na jejich činnost máme velmi podobný názor), tak je to pouze jeho soukromá věc.

0 0
možnosti

P93e94t97r 91P50á22l54k28a

16. 7. 2018 16:18

no, je trochu úsměvné, že blog je postaven na tezi, že "veřejnoprávní média nejsou objektivní" a toto tvrzení je autorkou bráno automaticky jako objektivní, které netřeba dokazovat (jako jediný "důkaz" je rozhovor nějaké BBC nádhery s maďarským ministrem). ;-D

Nic proti, klidně si tu svou výchozí tezi o neobjektivitě berte jako axiom, já bych čekal fundovanější podklad pro tvrzení, na kterém máte založený celý článek.

8 3
možnosti
Foto

O64t24a13k36a91r 95S20e64k40l

16. 7. 2018 15:10

Blog paní Šichtařové kladně hodnotí mj pánové , o jejichž světonázoru je jasno. Levičáci až extrémní levičáci. Mno.

Netvrdím , že ČT (popř ČT 24) je zosobněním neutrality a nestrannosti. Tvrdím ale , že je VEŘEJNOprávní , dává prostor Babišovi x Fialovi , Filipovi x Okamurovi , Gazdíkovi x Bělohrádkovi , Hamáčkovi i Chovancovi......

Připouštím , že komentátoři někdy přes veškerou snahu dají najevo svůj politický názor na dění. U soudruhy Skály nebo pana Roznera je to pochopitelné , byt ne omluvitelné.

Jenom na závěr pro nás pamětníky : vzpomeňme na četbu RP nebo zprávy ČRo nebo ČT , kdy jakékoliv zprávy začínaly vždy stejně : Moskva....od našeho zpravodaje...

Snad i vážený kolega p. Hermanek připustí určitý pokrok.:-(

8 3
možnosti

Hodnotim ten blog kladne a volil jsem Svobodne, tedy nejpravicovejsi neextremistickou stranu na nasi politicke scene. Ale hlavne, ze jste si dal vse do skatulek, bez toho byste nemohl byt, vidte?

To vase "davani prostoru Okamurovi" jsem mohl nedavno videt napriklad v poradu, ktery velice zasluzne do sveho blogu zahrnul vas souputnik Horner. Nebyl to tedy primo Okamura ale "pouze" Fiala, nicmene nebyla snad jedina jeho odpoved, ke ktere by propagandista, pardon, redaktor CT, ktery ho zpovidal, na zaver nedodal "vysvetlujici" komentar. Ja uz si tedy doopravdy nedokazu predstavit o moc drsnejsi propagandu, jedine tak ruku v ruce s naprostym zakazem nezadoucich nazoru.

Ale opet - at si tu propagandu ti sasci klidne delaji - ALE NE ZA MOJE PENIZE!

2 0
možnosti

ČT své názory prezentuje již velmi dlouho. Jenže nyní je to o to markantnější, neboť se jejich multikulti sluníčkové názory nesetkávají s naladěním ve společnosti.

1 2
možnosti

Svět se smrsknul na malou kuličku. Nových zpráv je přehršel a zveřejňují se rychlostí blesku, není čas na ověření a zpráva se bere za pravdivou, pokud jí říkají všichni, nebo aspoň mnozí.

ČT se viditelně snaží vyvažovat bojovně negativistická média a jejich nepřetržité krimi zprávy. Osobně mám také pocit, že to ČT přehání a prospěl by jí posun k rozumnému středu, jenže u nás chybí skutečně "sluníčkářské" médium a střed tedy neexistuje. Máme tak média vesměs negativní krimi, silně stranící mecenášům a vlastníkovi a pak ČT u které její správce (rada ČT) má jako jedno hlavní kritérium sledovanost.

Negativním útokům, negativních médií se tedy ČT nevyhne ať dělá co dělá, proto opravdu nemám rád, když někteří podlehnou zjednodušování a předhozeným nálepkám, nalepí ji na oběť své kritiky a jsou uspokojeni jak ji zařadili do neohraničené skupiny, o které přece všichni vědí co jsou zač. Nálepkování je demagogie a je nutné se vždy zamyslet nad tím, kdo a proč nálepky vymýšlí.

Pokud se přihlásím ke spolku sekáčů trávy, budu jejich hrdým členem, ale pokud mě někdo označí veřejně za "blbého trávníkáře", přestože takový spolek neexistuje, je to demagog. Těžko pak vysvětlujete, že téměř každý občas musí tu trávu posekat. Cítíte ten rozdíl?

3 2
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,24
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články