Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LO

L43u70b25o98š 81O41t41t

4. 7. 2018 15:01

Ono se řekne jezděte na oslu, ale toho metanu, co tento lichokopytník vyprodukuje !;-D

12 0
možnosti
BK

Paní Šichtařová, přeskočila jste jeden vývojový stupeň. Myslím tím protěžované elektromobily. Pokud se pro ně nezadaří vyrábět energii z ekologických zdrojů, tak je to taky o ničem.

0 1
možnosti
JR

J29a39n 92R47á36ž

5. 7. 2018 15:08

Svezl jsem se ve starším modelu sporťáku Tesla "S". Ohromilo mne ohromné zrychlení, které dosahoval, skvělé jízdní vlastnosti a jízdní komfort . Pro příští rok plánuje Musk dodávat do modelu 3 nový typ baterií, které zvětší dojezd skoro na 1000Km a rychlonabíječky prý nabijí tyto baterie na 95% za 40minut.

No a když ČEZ plánuje postavit nabíjecí stanice v každém okresním městě a na všech dálnicích, koupím ho. Fakt, že výroba elektrické energie nejvíce zatěžuje životní prostředí, je mi naprosto jedno.

0 1
možnosti
KC

Ještěže jsou mezi námi lidé, které neopustil zdravý rozum. Díky, paní Markéto! A minusáři, čiňte se, do rozjíždějícího vlaku směr evropská konzervativní revoluce s těžko nastupuje!

23 0
možnosti
JT

Zdravý rozum možná ano, ale životnímu prostředí paní Šichtářová moc nerozumí. Je to pro současnost dost příznačné - ten, kdo tomu nerozumí, o tom mluví nebo dokonce poučuje ostatní. Není to dobrý trend.

3 15
možnosti
MK

Nevím co paní Šichtářovou k napsání tohoto článku osvítilo, ale genialita to asi nebyla....

5 23
možnosti
PK

Kršková, nějaká vlastní myšlenka by nebyla?

8 0
možnosti
RS

Takže za Ostravu přikrytou smogem můžou Číňani...aha. :-P

2 4
možnosti
MM

Nejsem ekonom, laicky považuji články autorky za populistické floskule, jen mě udivuje, podle výše karmy, kolik je mezi námi ekonomických odborníků, kteří s paní Šichtařovou souhlasí

Dle toho bychom měli být už dávno na špici globální ekonomiky. ;-(

6 12
možnosti

Karma (jako obvykle). On celý ten současný progresivismus je spíše regresí. Stačí si uvědomit onu vtipnou představu (kterou trpěl už komunismus), že svět směřuje k jakési transnacionální budoucnosti a jednotě. Ve skutečnosti to platilo tak za Caesara, ovšem někdy od rozdělení na Západořímskou a Východořímskou říši je trend přesně opačný - státy se dělí do menších celků, z kmenů se stávají národy a ty následně utvoří národní stát (samozřejmě s občasnými korekcemi). Asi někdy hodím do vlastního článku, současný levicový rádoby pokrokářský liberalismus je plný tolika rozporů a paradoxů, že by se o tom dala napsat hodně tlustá kniha.

15 0
možnosti
PS

jj, dávám USA rok, maximálně dva.

2 0
možnosti
JT

Paní Šichtářová píše o nevědomosti a sama je nevědomá.

Přirovnání k Číně je časté, ale nesmyslné. Emise z aut jsou lokální (ne nadarmo se v environmentalistice usadil termín "smog Los-Angelského typu"). A Čína opravdu není vzorem ochrany životního prostředí.

Omezení na dálnicích na 80 km/h je samozřejmě ptákovina, fakt, že aut jezdí více než hodně je ale pravda.

A tahat do toho uprchlíky je populární, ale je to nesmysl, navíc opět nepravdivý. Ono pozvání uprchlíků do Německa nebyla pomoc primárně uprchlíkům, ale hraničním státům, které "přetékaly".

5 19
možnosti
FL

Pravda, že emise aut jsou lokální, ale kromě škodlivosti výfuků na zdraví je argument globální oteplování. Ti "uprchlíci" prchali primárně do Německa kvůli sociální podpoře, na kterou je Němci lákali (zvali) už roky před tím, takže problém hraničním státům způsobili Němci a pak jim od něj pomohli.

13 0
možnosti
JH

J19a98n 77H24a39r97v36a76n

4. 7. 2018 10:50

Tedy Markéto, dnes Vám to mimořádně sekne R^:-)

12 0
možnosti
PS

R^

Česku bude daleko lépe mimo EU.

Hlasuji pro CZEXIT.

3 6
možnosti
IB

I35v73o 90B27o86u91š31e

4. 7. 2018 10:55

Výborně. My ostatní ušetříme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,33
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články