Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přemýšlím, jak hluboko může paní Šichtařová ještě klesnout... Dost často se už zdá, že hlouběji to již přece nemůže jít... a ejhle, ona to vždy dokáže... Bravo! A jsem velmi zvědav na vaši další metu v této vaší skutečně velice zvláštní zálibě, paní Šichtařová!

1 5
možnosti
Foto

K90a22r13o16l 59W10i56l86d

16. 7. 2018 9:49

Bohužel musím s panem Veverkou souhlasit. Jsem asi jediný z diskutujících (nemám čas ani chuť se všemi těmi příspěvky probírat). Články paní Šichtařové jsou zbytečně dlouhé, dokonce i hloupé a slouží především k tomu, aby se diskutující mezi sebou poškorpili. A také slouží k tomu, aby se paní autorka mohla u každého článku prezentovat novou fotografií sebe sama. Nebyl by lepší Instagram ?

1 0
možnosti
Foto

Zatím jsem ještě optimista, takže doufám, že když němečtí Zelení budou dál takhle blbnout, spadnou v některých příštích volbách pod 5% hranici a bude od nich pokoj. Jako se to povedlo těm našim.

1 0
možnosti

Optimista je špatně informovaný pesimista.

0 0
možnosti
Foto

Základní komunistická teze byla opačná: "úpadkem k pokroku". Teprve úpadek "prohnilého Západu" otevře cestu k "nebetyčnému pokroku přicházejícímu z Východu". Tahle písnička byla falešná už před stoletím a zůstala falešná dodnes, jen se malinko mění její vnější převleky.

1 0
možnosti

J43i10r83i 72T30i61c90h60y

8. 7. 2018 17:14

Ten clanek by se mohl trochu upravit a prelozit do anglictiny a otisknout treba ve Vancouver Sun. Jen skracene, ve Vancouver radi levicak starosta Robertson, ktery chce vyresit dopravni situaci pouzivanim technologie z 19. stoleti, to je jezdeni na kole, i kdyz je tam spoustu kopcu a hodne prsi - remeslnici s naradim, autodopravci, tehotne zeny, fyzicky postizeni, starci. lide s presvahou, vsichni budou jezdit na kole. V Kanade vladne poblouzneny Trudeau, ktery by nejradsi zastavil tezbu ropy, ochudil kanadske obcany, i kdyz by to nemelo zadny vliv na vyplody do ovzdusi, zatimco jine zeme budou vyvazet vesele ropu do Ciny a Indie. Dalo by se pokracovat skoro do nekonecna.

1 0
možnosti

M15i37k49i 35M23i33k96e79s

7. 7. 2018 17:51

Hlavně ty časy toho ohřevu bych vypíchnul bo jaxe to nebude dodržovat tak holt budeme ty pokrmy mít převařené nebo taky ti uspěchaní spořílci to budou žrát studené. :-)

1 0
možnosti

I42v23a95n 92B26e58n42d58a

7. 7. 2018 13:31

Připomínám :

- Osel dýchá. Přitom spotřebovává atmosférický kyslík a produkuje CO2.

- Osel žere trávu, která je zelená, obsahuje chlorofyl a která vyrábí z CO2 atmosférický kyslík.

- Osel prdí metan. To je ještě skleníkovatější plyn než CO2.

- Osel dýchá a prdí i když nikoho nevozí a jen tak stojí v garáži.

Je tedy jasné, že při malém počtu osobokilometrů za rok je ekologičtější automobil,

který neprdí, nežere trávu a dýchá jan když někoho veze.

Neměl by se optimální počet osobokilometrů zavést jako nový emisní limit ?

Myslím tím - pokud jezdíte ročně méně, budete jezdit autem. Pokud více, tak na oslu.

Pokud ještě více než více, budete osla nosit.

8 0
možnosti

Můžete mi tu podstatu vysvětlit?

0 0
možnosti
Foto

V Koránu 16:9 se píše "A stvořil koně, mezky a osly, abyste na nich jezdili," takže používat k jízdě cokoliv jiného je rouhání!!!!

9 0
možnosti

Bývá dobrým zvykem, že když někdo uvádí nějakou studii, tak na ni dá taky odkaz, aby se čtenář sám mohl přesvědčit....

Nicméně srovnání s Čínou a jejím průmyslem je taky krásně manipulativní. V první řadě Čína má proti EU úplně jinou strukturu zdrojů emisí. Podle dat z roku 2010 tvořé pevné zdroje celých 72%, narozdíl od EU, kde to je jenom 29%. Druhý fakt je, že Čína v posledních letech silně investuje do snížení emisí. Primárně sice kvůli smogové situaci, ale na emise CO2 to má taky velký vliv.

http://www.cesifo-group.de/ifoHome/facts/DICE/Energy-and-Natural-Environment/Energy/Descriptive-Data/global-emisssions-fossil-fuel-burning.html

Takže to není tak, jak se nám článek snaží nenápadně podsouvat, že by si Čína jen tak dál jela to svoje, zatímco v EU se utrácí peníze za nic.

6 5
možnosti

Konečně rozumný příspěvek...;-D

0 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS