Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P14e19t75r 30B93u88r45i75a10n

22. 6. 2018 16:07

Naprostý souhlas, karma.

20 0
možnosti
Foto

jestliže posledních několik desetiletí i u nás neustále klesá počet rodin a stoupá počet single přestože smlouva v naší zemi ještě neplatí tak to snad vyvrací vaše tvrzení samo o soběa roste počet lidí, kteří nemají rodinu a děti. Úmluva je útokem na rodinu. Nebo snad někdo může demografickými statistikami mé tvrzení vyvrátit?!

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667829

3 15
možnosti
Foto

Toto je skutečná perla-když odhlédnu od chyby tak význam je jaký? Pokud ženy plní důležitější poslání proč jsou v důchodovém věku většinou tak finančně podhodnocené?

Ženy nepotřebují kvóty. Nejsou v politice nikoli proto, že by potřebovali pomoci. Nejsou v politice proto, že mají důležitější věci na práci.

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667829

1 21
možnosti
Foto

chápu že pan Větvička tohle mínusuje, protože kdo píše Myluju Ameryku asi nevidí problém v měkkém či tvrdém i ve slově potřebovali pokud se vztahuje k ženám, ale mohl by vysvětlit skutečný význam věty, Nejsou v politice nikoli proto, že by potřebovali(y) pomoci. ?

Anebo má pan Ladík problém s větou, že ženy mají důležitější práci na věci než politiku? Děkuju předem za odpověď

1 10
možnosti
Foto

Markéto, perfektmí. Karma. R^

22 0
možnosti
JR

J95a26n 71R36á22ž

22. 6. 2018 13:46

Žádná sebevědomá žena, jejíž ambice se prosadit jsou v souladu s jejími schopnostmi, nemůže souhlasit s jakoukoliv protekcí pomocí kvót. Dostat funkci na základě kvóty a nikoliv podle prokázaných schopností, musí být pro takovou ženu frustrující.

Vzpomínám, jak dostal místo našeho vedoucího komunista podle kádrových kvót. Nebyl to špatný člověk, ani hlupák, ale stigma, že místo dostal na základě t.zv. nomenklaturního řádu, ho provázelo pořád a skutečný respekt si nikdy nezískal.

40 0
možnosti
ZH

Nejlepší je, když dnes někdo má čas lézt někomu do zadku; tak se získávají funkce, co je svět světem. No, a kdo má ten čas? Pitomí chlapi: Mynář, Ovčáček & spol.

2 5
možnosti
ZH

Jenom opisujete stereotypy, žádná originální myšlenka, ignorujete fakta, dokonce výslovně zastrašujete lží o souhlasu se sexem. Asi to máte zapotřebí. 8-o

3 42
možnosti
MD

Nejde to proste potlacit.." a ze prave vy, o stereotypech a samostatnem mysleni".

3 1
možnosti
PP

V letadlech se nahrává úplně vše na záznamník.

Tedy v bytech bude povinně kniha sexu, kam se zapíše ten prvotní souhlas. A pak kamery a bude se nahrávat i průběh sexu, protože v každém okamžiku může někdo říci NE. A bude potřeba mít kamery online na nějaké ministerstvo (jako u STK), aby nedocházelo k podvodům.

Akorát je potřeba legislativně upravit dobu uchování nahrávky, v USA žalují ženy muže i po desítkách let, tak lhůta bude asi na úrovni uchovávání mezd v účetnictví.

40 0
možnosti
IB

I96v21o 59B87o44u13š32e

22. 6. 2018 9:52

Jak se vám to stalo?

2 9
možnosti
PN

Zákony jsou někdy fajn. Ale měli by být i zákony na ochranu mužů. Třeba Isabela Kastilská v 15tém století zakázala zákonem manželkám vyžadovat po manželích plnění manželských povinností (=sex) častěji než 3 x týdně. Nevím, jestli ten zákon ve Španělích ještě platí.

12 0
možnosti
MD

A zacalo to odoptivnim ditetem v Africe.

Vsechny nitky se sbihaji do jednoho bodu. Jen tezko se dopatrat nakolik je smerovani rizeno, nakolik vyuzito hlupaky ruzneho druhu, chytraky surfujicimi na teto vlne ve svuj prospech. Chytry zamer ovsem s faktory hlupaku a vychytralcu jiste pocita.

Mysli vam to. Karma.

4 0
možnosti
AL

Není to totální bláboil, Ist. úmluva je další trojský kůň.

20 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,51
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články