Diskuse

Miss je Obluda!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J15a16n29a 35M24a84j84o85v86á

10. 6. 2018 13:11

Ať jsou i napříště královny krásy hlavně krásné :-).

1 0
možnosti
JR

J16a61n 69R88á20ž

10. 6. 2018 12:50

S odporem k sobě samotnému, že odmítám podlehnout moderním trendům v hodnocení žen se přiznávám, že být v porotě pro nějakou "Miss", tak soutěžící prvosledově hodnotím podle nohou, zadečku, obličeje a hlavně sexapelu, který vyzařují.

To, že se během defilé ukáže, že je mezi nimi i pohodová, inteligentní a vtipná kandidátka může být zajímavé zpestření, ale málo naplat ta první sexistická kritéria mají v podobných soutěžích u mužských členů poroty vždy přednost.

Stále platí, že podle těchto kritérií hodnotí ženy naprostá většina mužů i v běžném životě a s tím žádná "modernistka" nic nenadělá.

PS. Po dlouhé době dávám autorce karmu!:-)

0 0
možnosti
DN

Kdyz na konci vtipu reknete “to byl vtip”, je to trapne

6 0
možnosti
Foto

řekla bych že celé je to trapné -proč by dívka která má osobnost a mozek měla být automaticky obluda?8-o

autorka zřejmě nikdy neslyšela pojem kalokagathia-podle Řeků to byl ideál souladu krásy těla a nitra

4 5
možnosti
VD

Že na světě existují různé anomálie je fakt - takové odchylky od přirozenosti, od normálu, dílčí poruchy v daném systému .... . Jejich výskyt je ale marginální - proto anomálie.

V případě, že ale některá z nich přestane být marginální, a tedy anomálií, naopak se snaží prosadit jako něco "normálního", nový standard, tak to musí mít svou zásadní příčinu. Buď se změnily některé z globálních podmínek a nebo se jedná o dobře promyšlený účelový záměr.

Z globálního hlediska, např. "tání ledovců v oceánech", tou příčinou asi nebude.

Takže záměr. Proto je na místě otázka: "Kdo a proč?"

Proč se někdo snaží měnit evoluční přirozenost .... ? K čemu je to dobré a komu to slouží?

Že by snaha manipulovat a ovládat lidi, svět?

Ono je přece známé, že lidé, když dostanou "něco chleba a mohou si hrát", jsou potom celkem spokojeni, moc nepřemýšlejí a dělají vše, co se po nich chce.

:-)

1 2
možnosti
JB

Proč?

Píšu o tom výše. Investoři zjevně došli k názoru, by plavky mohly ohrozit jejich investici.

1 1
možnosti
JM

Trefila jste se, díky! Tato pitomá doba, tak korektní ve všech ohledech, už nedává možnost a prostor člověku prostě vyjádřit co, neřku-li, která, se mu líbí. Ze všech stran hrozí, že bude označen, ba i popotahován, zda není genderově nevyvážený, sexistický, nebo prostě úchyl. Jsem z generace, kdy letmý dotek či i plácnutí po zadku ve srandě na oslavě, bylo běžné. Většinou jsme se všichni zachechtali, byl-li pán pod parou, přešlo se to s "pochopením", a chlapy jej odstranili.

2 1
možnosti
Foto

Když se v roce 1921 volila první Miss America, vítězka soutěže - Margaret Gorman - byla označena za "nejkrásnější koupající se dívku v Americe" (původní název soutěže byl "Bathing Beauty Revue"). Z toho je celkem jasné, že v soutěži šlo především o ženskou krásu. A pokud to nějakým aktivistkám připadlo ponižující, mohly si udělat vlastní soutěž o nejduchaplnější zastánkyni světového míru.

Teď se jen modlím, aby se nějaký přičinlivý funkcionář FIFA nedomákl, že redukovat komplexní mužskou duši na nějaké čutání do meruny je také ponižující a abychom se na příštím šampionátu nedočkali toho, že o přestávce budou oba týmy recitovat básničky - s tím, že za každou bezchybně odříkanou si připíšou půl gólu. :-)

14 0
možnosti
JK

Český fotbal je v rozkladu a po soutěži Česká miss neštěkne pes. To by byly ztráty, co? ;-)

0 0
možnosti
PZ

Tak jsme to dotahli s politickou korektnosti. Brzo uz pohled na zenu bude jako obtezovani.

3 2
možnosti
Foto

J85a75n 95H40i29n96k

9. 6. 2018 10:02

Díky za vtipný článek. Dost jsme se se ženou zasmáli. Taky věříme v ty hovadiny, naše děti taky a už z toho asi nevyrostou a na převýchovu je pozdě. S tou volbou miss už to nějakou dobu zavánělo. Když jsme někdy v televizních novinách shlédli vítězky, podle jejich vzhledu jsme soudili, že v porotě převládají slušně řečeno sexuálně něvyhranění jedinci. Nová doba holt s sebou nese nový vkus. Asi brzy k účasti postačí mít na těle nějaký otvor. Třeba nějaký fajnšmekr mezi pořadateli přizve i svou oblíbenou kozu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,55
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články