Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

V postate pani Šichtarova se tu lze jak Josef Goebbels. Ohani se ochranou svobody slova, a pritom si zcela vymysli, takze je otazkou, zda je vubec si schopna zjistit presne informace. Doufa snad, ze informace z UK jsou dostatecne exoticke, aby s nimi mohla pracovat volne, bez obav, ze si to nekdo sam zjisti z britskych zdroju, co se vlastne stalo? Co takhle napsat neco o nam vsem lepe zname vsedni realite o svobode slova v ceske kotline? Ze by to bylo nepohodlne na tomto foru? Nebo snad mohlo ohrozit status VIP blogger? Nebo snad pravda boli vic, nez je pohodlne pripustit?

0 0
možnosti
JS

J37o19s94e87f 15S36i31l91h37a

14. 7. 2018 23:53

Pani Sichtarova, proc lzete? Pokud je v souladu s procesnim pravem vydan soudcem zakaz reportazi o procesu a pan Robinson se na facebooku hlasi z pred soudni budovy s reportazi z procesu, co asi ma souddce delat nez ho odsoudit za pohrdani soudem, k nemuz se mimochodem pred soudcem pan Robinson sam dobrovolne priznal a v souladu s predchozi podminkou, ve ktere byl, dostal pridanu i predeslou podminku. Tolik vlastni kauza. A nyni vase silena konfabulace kolem cele kauzy. Proc si tak silene vymyslite? Propadla jste zavislosti na sve "karme"? Musite si takhle silene vymyslet a manipulovat?? Ad cuius bonum???

1 0
možnosti
ID

Takže porušení zákona páchaná krajní pravicí by se měla přehlížet, aby nebyli obviněni z potlačování "nepohodlných" názorů? Hlavně že chcete "jeden metr pro všechny", že?

0 1
možnosti
RB

totalitni ideologie meni svobodne zeme na totalitni systemy. islam je totalitni stejne jako komunizmus. je ale daleko nebezpecnejsi, neb se schovava za nabozenskou svobodu..

2 0
možnosti
OV

Zarážející je již to,že ho zavřou k těm, proti kterým bojuje.

8 0
možnosti
JV

Markéta na hrad !! R^ [>-]

4 0
možnosti
PV

P12e95t59r 35V95e96s45e78l49ý

27. 6. 2018 23:12

Co chcete po zemi, kde fetka zabije člověka zámkem od kola a odejde od soudu bez trestu......

12 0
možnosti
MR

Ale Tommy je ve vězení za porušení zákazu informování o probíhajícím procesu, který vydal soudce, takže pohrdání soudem a k tomu svoji předchozí podmínku. Informováním by mohl ovlivňovat porotu, tudíž by byl soud k ničemu. Je mi to celkem srozumitelné i když mu jinak fandím. Škoda, že to tak podělal.

6 2
možnosti
ED

to soudce může? zakázat mluvit lidem "na ulici", kteří nejsou účastníky procesu? informovat o tom, že se vede proces apod? zajímavý...

1 0
možnosti
IH

I37v32a74n 84H84o81l55a63s

24. 6. 2018 20:34

Šichtařová nezřídka trefí hřebíček na hlavičku, ale tady střelila velkého kozla.

Přitom by stačilo jistit si elementární zásady britského soudnictví (včetně principu "sub judice"), aby jí při její inteligenci okamžitě docvaklo, že to, čemu se tak podivuje, nebylo vytaženo speciálně na Robinsona a kvůli jeho postoji, ale aplikuje se naprosto běžně z úplně jiných důvodů, než "potlačení nepohodlné pravdy".

Bohužel za tento článek RvRvRv ,

9 14
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JT

J52o83s39e29f 49T21r21ö39g20l

21. 6. 2018 23:47

Co je to mainstream? O Robinsonovi se psalo / vysílalo leckde v "běžných" médiích, já jsem slyšel např. v Radiožurnálu. Jeho význam není velký, aby se mu věnoval významně velký podíl prostoru nebo času.

Veřejnoprávní média informují rovnoměrně o politice, ekonomice, kultuře, vědě, sportu. Zločinu je věnována přiměřená, ale nikoliv dominantní část. Na to si musíte pustit Novu nebo Barrandov, ovšem s rizikem, že zase nedostanete informace o něčem jiném.

5 2
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,12
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články