Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Dnes ANTIKARMA za nesmysl, že dítě má být u matky. Dítě má být ve své rodině, u svých rodičů. Ano zpočátku je matka důležitější než otec, ale otec JE DŮLEŽITÝ OD SAMÉHO POČÁTKU. Jeho důležitost ve výchově dítěte roste a v pubertě je pro dítě důležitější mít otce než matku.

0 0
možnosti
PH

P76e97t70r 86H62l16o47c53h

11. 4. 2018 9:08

O brave new world!

2 0
možnosti
MS

EU nám věk dítěte ve školce neurčuje. Tak prosím vyhněme se nesmyslům.

V blogu je opět ta strašná a zlá EU....Rv Jako vždy.

3 1
možnosti
Foto

Možná jsem nečetl tak pozorně jako vy, ale autorka píše o Francii a jejím prezidentovi, který chce znásilnit státní indoktrinací tříleté ve své zemi, což je samo o sobě dost šílené.

Patrně jste četl pozorněji – kde je tedy v článku řeč o tom, že musíme tříleté odevzdat státu na příkaz EU i my, případně kde je v článku zmínka o tom, že povinný poslední rok školky u nás je na příkaz EU?

2 0
možnosti
VB

Nevím proč do toho taháte Unii? Je to módní?

2 2
možnosti
JS

u paní Šichtařové zcela určitě ;-)

1 2
možnosti
RK

"Někdy mám pocit ..." já mám přesvědčení !!!

3 0
možnosti
LK

No jo, ale jak si máma vezme 3 leté mrně do práce - třebas za pokladnu, za volant (máme hodně řidiček...), do ordinace, za katedru, nebo někam k mašině... A ruku na srdce, většinou ty mámy do práce prostě MUSÍ... paní bloggerka si stěžuje, že děti se moc nerodí, z části je to ale právě kvůli tomu, že skloubit práci a rodinu je dost těžké, i se školkami a družinami atd. A babičky (pokud je máme) taky ještě pracují a rozhodně starost o vnoučata není jejich povinnost. Každá si nemůžeme pracovat od PC, někdo prostě musí učit, léčit, rovnat, prodávat, jezdit tramvají....

3 2
možnosti
Foto

Jenomže tady jde o povinnost odevzdat 3leté dítě do školky, i když nechcete.

11 0
možnosti
LK

Ja jsem pro to, aby deti vychovaval stat. I kdyz statu neverim ani nos mezi ocima a jsem pro maximum svobody, zrovna v tomhle bych mu pravomoc sveril. Duvod je jednoduchy: spravedlnost. Kdybych se narodil jako mlady Rockefeller, uz davno si vozim zadek v lambu a kaslu na vsechny a na vsechno. A jak k tomu prijde dite fetaku, ktere pravdepodobne skonci stejne jako rodice, protoze nevyrusta ve vhodnem prostredi? Pokud kazdy bude vyrustat ve stejnem prostredi a bude mit narok na stejnou peci a vzdelani, pak to bude fer, protoze vsichni budou mit stejnou startovni pozici a zalezet bude jen na kazdem, kam se vypracuje.

1 15
možnosti
IK

Hochu, hochu ... chce se mi říci, ale protože není vyloučeno, že přes své naivní uvažování už hoch nejste, tak tedy: Pane, naše naděje na úspěch či neúspěch je předurčená do značné míry již v okamžiku, kdy se spermie spojí s vajíčkem - geny totiž neoblafnete. Dítě asociálních feťáků má tedy značně menší naději na úspěšný, spokojený a užitečný život právě proto, že jeho rodiče jsou defektní slaboši a předali mu s největší pravděpodobností geny předurčující ho k vývoji v defektního slabocha. Samozřejmě, i celkem slušnou genovou výbavu lze "zabít" nevhodnou výchovou, problém ovšem je, že nikdo nikdy neví, co je vlastně ta "nejlepší" výchova. Někdo je jako oliva, nejlepší ze sebe vydá pod tlakem a v příznívých podmínkách zvlčí, jiný potřebuje podporu a povzbuzení, jinak se sesype.

Takže pokud byste chtěl tu ideální startovní čáru pro všechny, musel byste všem zajistit ideální genovou výbavu (jaká to je - nadání k matemtice, racionálné přístup k životu, nebo geniální hudební talenta silná schopnost navazovat vztahy?), ideální hmotné podmínky (jaké to jsou, všeho naprostý dostatek, nebo nutnost překonávat nouzi?) a dokonalá výchova (spartánská, nebo naprostá podpora a ohledy na všechny zvláštní potřeby?).

Prostě nesmysl. Každý musí vyběhnout z té startovní čáry, jakou mu náhoda přidělí a běžet co nohy a plíce stačí - a ten závod prostě oddělí zrno od plev.

13 0
možnosti
MP

Lidé, je načase se vzchopit, a vyházet od moci všechny české kolaboranty, kteří lezou do zadku Západu, ze kterého jdou tyto nemorální věci.

Pokud tady chceme přežít. Se zdravým rozumem, v klidu a štěstí.

Také si musíme stát za svými lidmi, kteří dokážou říci Němcům = EU = Bruselu ne, pokud se nás snaží tlačit k nějaké hlouposti, která není podle zdravého rozumu ( a to především v budoucnosti ).

1 2
možnosti
Foto

Tyto nemorální věci rozhodně nemají svůj původ na Západě. Už bolševický režim v Sovětském svazu, nebo nacistický v Německu, si uzurpovali právo na dítě cizích rodičů, kteří sami byli nevolníky těchto diktatur!

4 1
možnosti
LC

Pokud si nalijeme čistého vína, zjistíme, že povinná školka byla zavedena kvůli integraci etnik, která se integrovat nedaří už tak dlouho, že by až jeden řekl, že jsou neintegrovatelná.

18 0
možnosti
MP

Bílí Češi, nedivte se, že problém s cikány trvá. Znásilnili jste je po druhé světové válce tím, že jste je přinutili usadit se, kočovníky, tak se nedivte, že z toho budete mít natrvalo potíže. Kdybyste je nechali kočovat, mohlo být normálně.

1 2
možnosti
Foto

kněží také nerodí a o rodičovství jen slyšeli přesto ženám vnucují svůj názor ohledně potratů takže proč zpochybňujete Macronovy názory jen proto že sám nemá děti?Nevím, jak na to Macron přišel, když sám děti nemá a o rodičovství jen slyšel

Zdroj: https://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=657429

1 14
možnosti
JG

ten odkaz je na co jako?

0 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,16
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články