Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Zajímavé, zrovna včera jsem se díval na video, kde vlogerka nestačí kroutit hlavou nad požadavkem feministek, aby se ženy oddělily od mužů (tedy aby ve finále byla společnost úplně separovaná), s detailním seznamem bodů, jak toho dosáhnout:

https://www.youtube.com/watch?v=dkMsTyzLAxo

2 1
možnosti
TT

PS: Je to v angličtině.

2 1
možnosti
Foto

Mně chlapi teda ve vlaku vadí. Jezdí ožralí, vedou sprosté řeči nebo aspoň tahají z paty keňara. A být s něčím takovým sama v uzavřeném kupé, no pozdrav pámbu. Problém je, slušní muži jsou skutečně diskriminováni. Ale je jich fakt bohužel málo. Anebo mají auto.

3 16
možnosti
TT

Můžu se zeptat, ve kterých, mně exotických, končinách žijete?

17 1
možnosti
VS

"Žena, která preferuje dovolenou s cizími ženami a nikoli se svou rodinou, i když má na výběr, je podle mě slepá vývojová větev, protože bez dětí na planetě vymřeme."

To je geniální - ženy si prostě nemůžou odpočinout od dětí a partnerů s jinými ženami, protože to není dost ženské. Jo chlapi a jejich pánské jízdy? To jasně, to je chlapácké, kdo by byl pořád s děckama a babama.

Autorka je pro svobodu, to jo, ale neopomene někoho, kdo je jiný, označit jako slepou vývojovou větevRv

6 12
možnosti
Foto

autorka prostě ví jak nasbírat karmu;-)

pod tímto blogem paní Vendulo se žádná smysluplná diskuze nevede-buď souhlasíte nebo vás ukamenují mínusy;-D

2 6
možnosti

Že by to byla příprava obyvatelstva na vládu islámu?

4 0
možnosti
MM

Budete se divit, autorko, ale některé ženy se opravdu ve vlaku mužů bojí. Že vy sama tuto zkušenost nemáte (kdy naposledy jste jela vlakem?), ještě neznamená, že ten problém neexistuje. Protože narozdíl od letadla či ulice či kanceláře jde o malý prostor, u něhož se může snadno stát, že jej budete sdílet s cizím mužem a v blízkém okolí nikdo další nebude. A bohužel někteří muži dokáží být opravdu dotěrní i agresivní, a má-li navíc žena s za sebou v tomto ohledu špatnou zkušenost (a takových žen je bohužel spousta a v žádném případě se nejedná o pseudoproblém, jak tvrdíte), lze pochopit, že taková žena dá ve večerním poloprázdném vlaku přednost prostředí, které riziko nežádoucího obtěžování sníží.

Je od vás milé, že se tak strachujete o rovnoprávnost mužů, každopádně mne jako muže kupé pro ženy nijak neobtěžují, necítím se být jejich existencí diskriminován, a budete se divit, ani pronásledován. A nářky, že tímhle to jenom začíná a jednou bude separace povinná, muži budou běhat za vlakem, co se "třetím" pohlavím apod. - to jsou prostě typické argumentační fauly. Něčí v zásadě neškodný záměr zdeformujete do absurdní polohy a následně ho zesměšníte. Jste to vy sama, kdo takto vymýšlí pseudoproblémy tam, kde žádné nejsou.

10 12
možnosti
FF

To nejsou argumentační fauly, to je zamyšlení se nad budoucností s přihlédnutím k tendencím vývoje této otázky v posledních letech.

8 0
možnosti
Foto

Jakmile to kupé někde uvidím, tak prohrábnu svůj mužný plnovous a půjdu si tam sednout! Já se totiž cítím být uvnitř křehkou ženou! Vilné pohledy ostatních mužů mi jsou nepříjemné. A běda, jak mne někdo bude chtít vyhodit - okamžitě napíšu obsáhlou stížnost paní ombudsmance, jak jsou pošlapávána má základní práva! :-P

37 1
možnosti
TT

Držím palce! Jsi přece trans žena! Nesmíš být souzen podle zevnějšku! ;-)R^

9 0
možnosti
Foto

J44a14n 79H19i65n87k

23. 3. 2018 17:08

Já osobně se bojím těch osmi dalších pohlaví.

6 1
možnosti
Foto

J46i11ř34í 17L70i48b29e68r

23. 3. 2018 16:51

Karma R^ Předpokládám, že dalším pokrokem na našich drahách bude oddělení vagónů pro černé a pro bílé. Víte, kolik lidí má strach z Cikánů? :-(

44 1
možnosti
TT

Špatně, rasistické, nenávistné, ticho, pokání, trest! ;-€ Diskriminovaní cikáni mají strach z etnických Čechů, tak vypadá pravda!!!

7 0
možnosti
JR

Pravděpodobně je to už příprava na příchod muslimských imigrantů, které nesnesou aby jejich ženy jezdily s cizími muži

5 3
možnosti
Foto

Jistě,oddělené kupé ve vlaku pro ženy je už šest let.....;-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články