Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

Apartheid v praxi. Když se před časem psalo, že ČD tuto diskriminaci chtějí zavést, tak jsem si myslel, že je to jen výkřik nějakého chorého mozku a že ČD tento nesmysl nikdy nezavede. Zavedl. Nebudu tento apartheid akceptovat a budu si do těchto kupé sedat. Ponižovat kvůli pohlaví se nenechám.

--

A ještě vetší ostuda je, když ombudsmanka, která má hájit lidská práva, prohlásí, že o žadnou diskriminaci se nejedná. No, až ČD zavede kupé jen pro necigány, tak to zřejmě diskriminace také nebude.

13 1
možnosti
MJ

Požaduji speciální kupé pro - asiaty, romy, černochy, hispánce, indiány, cyklisty, zahrádkáře, včelaře, skauty, alkoholiky, .... tento seznam přesahuje možnosti příspevku .... leváky, modrooké, brunety,..... stále pokračuje... , lidi s vadou řeči, slepce, hluché,... jojo, pořád jedeme... , holohlavé, filatelisty..... no a pak ještě dlouho.... a na konci nám zbude malá skupinka bílých heterosexuálních mužů v produktivním věku, která takto získá zcela nediskriminačním způsobem své vysněné kupé ve vlaku, který se díky své délce ani nerozjede.... ;-)

4 2
možnosti
Foto

žen je zhruba polovička lidstva-kolik je u nás včelařů asiatů nebo skautů? Plácáte hlouposti:-/

2 1
možnosti
KK

Normálně není průvodčí schopen vyhodit cestujícího bez platné jízdenky z první třídy. Takže bych chtěl vidět, jak bude jinde vyhazovat spořádaného platícího cestující.

1 0
možnosti
JH

To je právě další velký problém - spořádaný muž po upozornění, že se jedná o kupé pro ženy, vstane, a odejde. Hulvát nikoliv. Být násilník, kupé pro ženy je ideální místo pro akci - žádný slušný muž, který by ženu bránil, tam zaručeně nebude.;-)

0 0
možnosti
VD

Dejte někomu funkci a ten Vám bude dokazovat, že je skutečně snaživý a přičinlivý, abyste nezapochybovali o tom, že jste s ním skutečně udělali dobře.

Ještě jsem nezaznamenal, že by tento orgán za ta léta se někdy o něco smysluplného zasadil (tím ale jeho principiální existenci nepopírám, jen to obsazení).

:-)

0 0
možnosti
VC

Na jedné straně chtějí oddělená kupé, a na druhé straně chtějí společné záchody;-D

24 1
možnosti
JS

V tomto ohledu maji burky a hidzaaby nosene islamskymi zenami svoje opodstatneni. Muzsky agresor chystajici se osahavat takto odenou bytost si nikdy nemuze byt jisty, ze nenarazi pod vrstvami odevu na svalnateho muze, ktery mu da pres hubu.

1 0
možnosti
PV

Šabatová argumentuje tím že se o diskriminaci nejedná jelikož v celém vlaku je to pouhých 6 míst. OK, stejnou logikou tedy může vzniknout 6 míst jen pro bílé?

34 0
možnosti
JB

J45a11n 57B57í11l62ý

24. 3. 2018 15:14

lepší by bylo 6 míst jen pro romy, protože romové se v blízkosti majority necítí bezpečně kvůli jejím rasistickým předsudkům.

2 0
možnosti
TH

Osobně ženy velmi respektuji a ctím. Bez žen by tento svět stál za houby (vlastně by ani nebyl). Miliju to jiskření mezi mužem a ženou, kdy se potkávají dva různé póly, aby vznikla energie (stejně jako ve fyzice). Ženy jsou pro muže neuvěřitelnou insiprací a modlou. A tak je to správně. Když přijdu do kupé obsazené byť jednou ženou a ta mi prosebně sdělí, že její přání je abych si našel jiné místo (a já najdu), nebudu s tím mít problém. Ale ať si někdo zkusí vyhazovat mne od někud (mimo dámských WC či šaten) jen kvůli tomu, že jsem chlap! A se zlou se potáže! Proč? Protože jsem chlap. Plný agresivity, testosteronu a smyslu pro spravedlnost. Hurikán, živel, přírodní katastrofa. A všechnu tuhle energii normálně směřuji k úctě k ženám. Nedej bože, aby se tahle energie obrátila proti někomu, kdo mi chce moje vidění světa vzít!

1 0
možnosti
KK

" Já jsem chlap a kdo je víc" že tak nějak.

0 0
možnosti
KL

citim se byt celkem slusne vychovanym chlapem, ale tohle mi nijak zvlast nevadi. zena je vetsinou fyzicky slabsi nez muz, navic ma mene testosteronu a je obecne mene agresivni, takze muze mit opravnene duvody k obavam. take predpokladam, ze s rozsirovanim velkoprostorovych vozu nejaka zenska kupe brzy upadnou v zapomneni.

co mi vadi mnohem vice, je kompletni eliminace uzavrenych prostor, kde by se smelo podnikat v oblasti prodeje obcerstveni a soucasne by si tam mohl clovek se souhlasem majitele ci provozovatele zakourit.

1 4
možnosti
Foto

Markéta jako vždy skvělá! Trefné a souhlas!

20 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,56
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články