Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

No jasne....to bude mit uspech.

1 5
možnosti
DM

Vy také ve svém svatém zaslepení vůbec nechápete, o co jde, a že se to v konečném důsledku nakonec obrátí proti vám, utlačovaným chudinkám, že?

2 2
možnosti
MN

Vedení ČD, které je složené výhradně z chlapů, si vymyslelo službu pro dámy. Ředitelka zeměkoule Šichtařová se urazila: "To je genderová diskriminace! Nemůžete, ženu automaticky považovat za květinku!!".

...a oddaní čtenáři klikají karmu a jásají "Máte pravdu! Zatracené feministky!!".

8-o8-o

5 14
možnosti
DM

Pletete si své dojmy s realitou. Ale vám to stejně nepůjde vysvětlit...

10 0
možnosti
KT

jistě. dříve byly také prostory pro dámy. a běda, když si tam dáma nesedla. byla společensky nemožná. takže se to bude přehánět tak dlouho, až počít dítě normální cestou bude buranismus a různopohlavní nebo snad lépe mnohopohlavní páry budou chodit fasovat děti na úřad, nebo do chovné stanice. opět a znovu prosím adminy o vrácení blicího smajlíka

7 1
možnosti
JK

Začínáte text: "Tento týden jsem se dočetla, že dle ochránkyně veřejných práv Anny Šabatové muži nejsou diskriminováni tím, že ve vlacích Českých drah jsou kupé jen pro ženy." To je velmi podstatné. Kupé pro ženy a dívky zavedly ČD v některých vlacích v roce 2012. Vy jste si o tom přečetla nyní na základě vyjádření ombudsmanky a na této informaci jste vystavěla článek, v němž dovádíte své úvahy ad absurdum s odvoláním na to, že vám jde o princip. Podle mého pouze teoretizujete a spekulujete z jednotlivých indicií závěry, které z nich buď nevyplývají vůbec nebo ne nutně. K čemu je to dobré?

5 4
možnosti

P88e20t77r 91Č27e36r75n58ý

26. 3. 2018 6:21

Ale ta věta neznamená, že by se o kupé pro ženy dozvěděla tento týden, jen tento týden získala informaci o tom, že to není diskriminace ...

3 0
možnosti
LK

Vrele doporucuji Markete cestu treba "kosicanem". Good luck! ;-D Takova dojmologie - neni to vymysl Sabatove, zenska kupe jsou od roku 2012 (na zaklade stiznosti zen), jsou jenom v nekterych vlacich a maximalni pocet je 6 mist (a jsou vyhradne ve vlacich kde jsou uzaviratelna kupe).

Me se libi ten styl toho clanku - nacne Sabatovou, naznaci kupe a prejde do naprostych extremu, ktere jsou ve svete.....a vyvozuje zavery, ze hrozi tady extremy ze sveta ;-D. Te zenske naprosto preskocilo. ;-D

5 12
možnosti
DM

Další, co neumí číst. MŠ nikde neříká, že ženská kupé jsou výmysl Šabatové. Takže se pošklebujete hezky, ale joudu děláte ze sebe.

6 1
možnosti
RN

R54o48m71a63n 60N78o94v45a93k

25. 3. 2018 10:30

Kam tahle hyperkorektnost vede vidime v Kanade...kde urednici nove nesmi oslovovat obcany "pane" a "paní", ale krestnim jmenem a prijmenim.

Z Kanady je i dalsi priklad: pokud se 5lety chlapecek rozhodne, ze je holcicka a jeho rodice to nebudou respektovat, tak jim dite bude odebrano.

To je skvela doba!!!

https://diepresse.com/home/ausland/welt/5393925/Kanadas-Beamte-duerfen-nicht-mehr-Monsieur-und-Madame-sagen

7 1
možnosti
Foto

Jak to kdysi bylo ve státech, nebo v Jižní Africe? Vagony jen pro bílé...? Jak se tomu příznaku jen říkalo (Only for white.)? ;-)

3 1
možnosti
JP

J35i61ř68í 97P25o46l30á54k

28. 3. 2018 13:09

Apartheid. Tady nám České dráhy zakládají na genderový apartheid a ombudsman Šabat jim umetá cestičku.

0 0
možnosti
Foto

je zajímavě, že chlapi se rozčilují, že k vůli pár nevychovancům se k nim apriori přistupuje jako k potencionálním násilníkům a ti samí pak kvůli náboženským fanatikům z ISIS stejně paušalizují a přistupují k muslimům jako potencionálním teroristům:-/jiné házejí do jednoho pytle ale sami se pak diví když je podobný princip aplikován na ně

5 11
možnosti
PV

Tak zrovna vetsina muslimu to oddeleni muzu od zen (kdekoliv) podporuje, takze se moc nedivim, ze tu po nich neni velka poptavka. Ale zda se, ze Vam ten koncept plne vyhovuje

4 1
možnosti
Foto

pokud se jedná jen o šest míst tak nechápu ten povyk?8-o

4 12
možnosti
AG

A44l10e79x 55G29r37e11g92o40r

24. 3. 2018 18:05

Dnes šest míst,zítra dvanáct a za rok celý vagón. Jde o princip a ne o počet míst.

20 2
možnosti
Foto

Unie otců podalal před lety trestní oznámení na České dráhy - podezření na diskriminaci podle pohlaví. "Tak to by mě opravdu zajímalo, když tohle není diskriminace mužů, co pak je."

1 1
možnosti
Foto

diskriminace mužů by byla kdybyste ve stejné pozici měli menší plat než vaše ženská kolegyně, kdyby ve vládě a řídících pozicích seděly jen ženy a pouze sem tam chlap;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,34
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články