Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Četl jsem rozhovor s Ledeckým , kde říkal kolik milionů ho stálo sportování dcery - tady se ptám - proč stát nevytváří podmínky pro talenty ? No protože kolem sportu je spousta mafiánů, kteří systém velmi zdatně vysávají .

Stát by měl podporovat sportování - třeba výstavbou a údržbou sportovišť a ne takové svinstvo co se nyní odehrálo ve Frenštátě pod Radhoštěm u skokanských můstků (opravili můstky a pozemky prodali jinému) .

Vrátím se k Ledecké - víte - já si myslím, že v této zemi je spousta talentů ale většina z nich na prosazení prostě nemá peníze. 8-o

20 2
možnosti
RC

Ty pozemky ve Frenstate uz predtim patrily nekomu jinemu, ne? Dusledek komancske doby, kdy se stavelo na cizim.

BTW, stat dava na sport pres rozpocet MSMT myslim 5 mld. Stoji-li sezona Ledecke 3 mega, pak to vystaci na sportovani 1600 talentu. Myslite, ze jich neni u nas mnohem vice?

1 1
možnosti
MK

Souhlasím. Každý člověk má nějakou zálibu. Někdo sport, někdo hudbu, někdo rybaření, někdo třeba četbu knih. Nevím,proč by měl stát někomu jeho zálibu platit. Kdo má talent, tak se dokáže prosadit i bez státních,potažmo bez peněz ostatních.

13 4
možnosti
Foto

Vaše poslední věta je hloupost. Těžko se prosadí dítě ve finančně náročném oboru, když jeho rodiče nemají dost peněz. Ale to není problém státu.

7 0
možnosti
MD

Ne nezajimava uvaha pro pozastaveni se. Ovsem zminka o svych jinak orientovanych detech je podrazeni si leve nohy zvednutou pravou.

0 0
možnosti

S tou stádností jste udeřila hřebík na hlavu:-).

11 0
možnosti
SN

:-)........Souhlas! Na sportu se dobře přiživuje spousta "bafuňářů", markantní případ min. školství ...fotbal! Inkluzistka Valachová,(šéf podniku), o tom samozřejmě nevěděla. Je čistá.

Druhý případ....předseda olympijského výboru Kejval. Tunelovali s Hušákem Sportku, Hušák, podobně, jako KOžený je za horami a celá sqadra kolem něj, která "kejvala" jeho blahobytnému milionářskému životu a sbírala jistě, ne chudé zbytky, z jeho bohatého stolu, pokračují bez pocitu viny ve své hvězdné "bafuňářské" kariéře.

R^R^R^V

13 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články