Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Stát by do sportu mluvit měl - někde jsem četl studii, že jedna koruna daná do sportu ušetří dvě koruny ve zdravotnictví - čili, že je to pro stát výhodné. Mám tím samozřejmě na mysli amatérský sport dětí ale i dospělých - aby byly dostupná hřiště nebo sportovní haly nebo podpora kroužků a sportovních oddílů mládeže. Ne aby stát platil profíky ze sparty nebo slávie, to je samozřejmé......

25 1
možnosti
MK

Kdyby byl p. Ledecky třeba řidičem traktoru nebo učitelem, slyšeli bychom dnes o nějaké Ester?

15 1
možnosti
MV

Populistka jste, ale proč bychom vás škrtili? Nebuďte až tak zaujata sama sebou, nebo tuto "vlastnost" nedávejte tolik na odiv. Víme, že v diskuzích raději nereagujete , ale čtete je, jak vidno z perexu... Mějte fajn dny a pozdravujte v Parlamentních listech.

4 6
možnosti
RB

Nechť Šichtářová nemluví do toho, čemu nerozumí.

Nepodporovat sport mládeže je cesta do pekel. Děti se přestanou hýbat, ztloustnou, zvýší se náklady na zdravotní péči atd. Takže prosím, ševče, drž se svého kopyta.

6 14
možnosti
MK

Ale houby. To nepohybování děcek není závislé na státních penězích. My jsme jako děcka neměli peníze od státu a byli jsme pořád venku. Válčili jsme, závodili. Přišli jsme ze školy a běželi ven. Inu nebyl internet

23 1
možnosti
Foto

Armáda stále nemá peníze na flinty a náboje a stačí si jenom zjistit, kolik armáda ze svých peněz podporuje sportovců. Ti nedělají celý rok, nic jiného než trénují.

9 0
možnosti
JK

Tohle takový populismus není, paní Šichtařová, i když jste předeslala, že ukážete populismus, jaký jsme neviděli. Už jste v oblasti populismu předvedla lepší výkony. V otázce státní podpory sportu je to daleko složitější, a jestliže navrhujete podporu zrušit, je to rychlé, ale těžko uskutečnitelné řešení složité sociálněekonomické problematiky, v tom smyslu o populismus jde. Je to ale také líbivé, což je nutná podmínka populismu? Asi jak pro koho. Co je ale podstatné, vaše myšlenky nejsou nijak nové. Podobné se přetřásaly hned po listopadu 1989 a neoficiálně už v době, když jste ještě nebyla na světě.

5 6
možnosti
MV

Proč na tohle téma nepsala pí sichtarova třeba na podzim...? Protože to nebylo téma. A když něco není téma, nezajímá to ani pí sichtarovou, protože by to nebylo čtené. Jednoduché. Jednoduché a populistické.

1 3
možnosti
ZS

Souhlasím.R^

Ale na housle jsem se fakt nezvládla naučit, abych mohla radit své talentové dcerce, mám co dohánět ...;-)

4 0
možnosti
Foto

Když jsem asi před půlrokem do jednoho ze svých blogů napsal "aby stát přestal jako silně ztrátový financovat sport", tak si čtenáři mysleli, že jsem se snad zbláznil. Když ovšem totéž napíše paní Šichtařová, tak to sedí.

10 3
možnosti
RC

Pozor - sport ma dve vetve - deti/mladez a vykonostni/vrcholovy sport. Ta prvni cast je hodna dotovani jako prevence.

4 0
možnosti
Foto

Přesně, jste napsala to, co si mezi přáteli říkáme. R^R^R^

8 1
možnosti
RC

Nejsme tak bohata zeme, abychom mohli platit kazdemu jeho zabavu. Stoji-li jedna sezona Ester Ledecke 3 mega, tak to je castka, kolik stoji stat CELE studium dvanacti vysokoskolaku. A ted je otazka, co je z hlediska dlouhodobeho dulezitejsi.

5 0
možnosti
MM

A víte, že si Ester celou sezonu hradila ze svého?

4 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,39
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články