Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nemuzu rict, ze bych s pani Sichtarovou souhlasil na 100% ve vsem, ale tak 80-90% urcite. Coz je mnohem vic, nez mohu rict o ktermkoliv z prezidentskych kandidatu.

Nezvazila byste precijen kandidaturu na prezidenta v pristim volebnim obdobi...? ;-)

0 0
možnosti

J53a21n 31J44e40n90i24c

7. 2. 2018 14:54

O tomhle nemá cenu moc diskutovat. Levicové sociální experimenty je třeba zdařilé obcházet. Prostě si vytvořím funkční schéma a zajistím, aby žádná žena nedělala na stejné pozici jako můž a pak už mohu zase odměňovat zaměstance podle toho jak moc jsou táhla či netáhla.

V normální zdravé firmě si neumím představit, že bych měl na pozici v prodeji 5 lidí a bez ohledu na to, kolik kdo prodá bych všem dával stejně. A to ani nerozlišuji, jestli je to muž či žena.

Možná je to nedostatek článku, ale zcela mi schází řešení situace, kdy bude mít muž na stejné pozici méně peněz než žena. To pak bude mít taky nárok na dorovnání platu?

Jsem rád, že jsou ženy jiné než muži. Jsem rád, že mě ženy přitahují. Jsem rád, když mohu být k ženě galantní a ona ke mně něžná. Jsem rád, že ve sportu jsou ženy zvlášť a muži taky. Jednak bych nemohl hrát naplno a pak bych často nevěděl, co s rukama. Představa, že bráním v házené pivotku ženu... Moc si přeju, aby svět byl co nejdéle normální a to kyvadlo co se bude vracet do rovnováhy smetlo všechny ty sociálněinženýrské uchyly do věčného zapomenutí.

4 0
možnosti

S článkem tentokrát souhlas. Ovšem zajímalo by mě, platí-li zákon, že "muž nesmí dostat vyšší plat než žena na stejné pozici", zda to platí i naopak. Takto psáno z toho vyplývá, že aby žena na stejné pozici dostávala vyšší plat než muž v pořádku je, zakázaný je pouze opak(zkrátka žena musí mít plat stejný či vyšší než muž). Což by byl diskriminační zákon s prominutím jako prase. A samozřejmě těžká demotivace pro muže, ale to je v blogu řečeno....

0 0
možnosti
Foto

nepůsobí to jako by to napsala emancipovaná ženských hodnot a sebe sama si vědomá žena ale nějaký zapšklý zamindrákovaný chlap který nemá rád ženy:-/

1 8
možnosti

Když genderová rovnost tak do důsledku!!

Sjednotit hmotnost nošených břemen pro muže a ženy.

Ženy se sbíječkou do dolů.

Muže ke stolu, kde včera seděla šumná sekretářka.

Zřídit porodní oddělení nemocnic pro muže.

A tak dále.

Není to přehnané??? :-)

2 1
možnosti

J77á39n 75B12o32k89o40r

6. 2. 2018 10:24

Tak ono mnoho ľudí vidí svet čiernobiely (aspoň mám ten pocit). Keď je niečo špatné, tak si povedia, že pravý opak toho je správny, ale už si neuvedomujú, že pravý opak je vlastne opačný extrém, ktorý je podobne špatný, ako ten pôvodný.

0 0
možnosti
Foto

jsou profese kde jsou muži vyloženě diskriminováni přestože jsou v tom vážně obří-třeba roztleskávači na sportovních zápasech-s tím by se mělo něco dělat;-)

0 0
možnosti
Foto

dala jsem sem odkaz na video dokazující že muži jako roztleskávači jsou stejně pohybově nadaní jako ženy ale nějak se ztratilo:-/

že by diskriminace mužů dosáhla už takové úrovně?8-o

0 0
možnosti

R^R^R^všechno je výsledek přiblblé korektnosti.

1 0
možnosti
Foto

Za přirozený výběr uděluji karmu.

1 0
možnosti

Socialismus = přerozdělování - jsme vykopli na východ a on se vrátil ze Západu. Pak že země je prostě kulatá.

10 0
možnosti
Foto

Socialismus jsme nikdy nevykopli. Pořád jsme ho plní.

1 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,16
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články