Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Samozřejmě souhlas! TeĎ jsem na netu četl, že Kanaďané mění některá sova v hymně, aby to bylo genderově vyvážené ! R^R^R^

12 0
možnosti
PS

Ale ono je někdy potřeba ženám pomoci. I dnes existují obory kde se ženy velmi obtížně prosazují. Typicky u výkopových prací je žen naprosté minimum. Připadá vám správné že u této profese se jedná o jakýsi privátní mužský klub? Muži opět dokazují svou rádoby nadřazenost a ženy které tuto profesi zvládají někdy i lépe ani svou šanci nedostanou. Nehorší je, že i v dnešní době se ženám dává jasně na srozuměnou, že v tomto oboru se s nimi nepočítá. Marně budete shánět násadu krumpáče která je specializovaně tvarovaná a přizpůsobená ženským rukám.

Ale ono se nejedná jen o zaměstnání, ženy jsou diskriminovány i ve sportu. Nechápu proč existuje ženský a mužský box. Proč by žena nemohla boxovat s muži? Zažitý stereotyp alfasamce se musí definitivně zbořit.

64 1
možnosti
OF

https://pl.wikipedia.org/wiki/Magdalena_Figur

Ale taková Magdalena Figur, nejlepší traktorista v Polsku, si určitě stejný plat jako chlap zasloužila.!:-P

Kobiety na traktory !

6 0
možnosti
JK

Konstatování faktického stavu je hezké, ale co tohle genderové šílenství pohání. Vždy se najde jeden, nebo několik lidí s šílenou teorií o fungování světa lidí. Většinou se zesměšní hned a bez většího povyku zanikají, ale občas se šílené vize prosadí a vždy to končí velkým průšvihem. Šílené vize se prosazují vždy v době nějakých krizí a zde pozoruji přímou úměru, čím větší krize, tím šílenější vize. Nebo jsou normotvůrci a osoby s vlivem na veřejnost (to mohou být i vědci a umělci) tak opilí přebytkem a mocí, že ztratí kontakt s realitou a začnou konat v rozporu se zdravým rozumem, zde se to může dostat do spirály, kdy nějaká pitomost je záhy nahrazena jinou ještě větší pitomostí.

Takže pokud se nám sejde, velká krize, velký přebytek a značně koncentrovaná moc, tak směřujeme nezadržitelně k průšvihu. V globálním měřítku se jedná o globální průšvih. Zdá se, že tyto průšvihy se lidstvu stávají celkem často v nepravidelných intervalech, prostě tehdy kdy to vše řádně uzraje.

Kde se v tom průběžném zrání nacházíme nyní je otázka pro bookmakery. Tak co vsadíte si na den, kdy to všechno praskne?

12 0
možnosti
JS

Jak vždy perfektní!R^

7 0
možnosti
ZV

Uprimne sa divím ženám, ktoré niečo dosiahli vďaka kvótam alebo genderu. Keby boli kvóty na mužov, súčasné feministky by vrešťali ako divé.

12 0
možnosti
JS

Naprosto vynikající úvaha R^

13 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,32
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články