Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Jo, jo:) Zpátky do trenek!:-)

1 0
možnosti
RP

Hezké přirovnání, ale nejsme jako myši, ale jako krysy v kleci, které se navzájem požírají a žijí na úkor někoho jiného. A z toho plyne spoustu dalších nepříjemných a znepokojivých stavů ve společnosti. Některé uvádíte jako je degenerace a neochota mít děti. Také je v tom zahrnuta šikana od školních let až po dospělost.

A proč to všechno? Protože jsme tak byli vychováni, abychom žili jako zvířata. Silnější bere. A budeme jimi do té doby, dokud budeme této zvrácené ideologii věřit, protože všechno směřuje ke kořenu tohoto problému — k našemu egu. Proto je na světě tolik zla.

A jediným lékem na tuto starou satanovu lež, je nechat své ego na kříži tam, kde umíral Ježíš, aby nás osvobodil od naší falešné svobody a zla, kterými jsme se stali prostředníky díky přesvědčení, kterému věříme.

1 4
možnosti
JB

Bez nějakého, přiměřeného ega, nejste schopný absolvovat ani mateřskou školku. Zřejmě jste podobný problém měl.

1 0
možnosti
LB

O tom, že luxus ubíjí, pojednávali už staří Římané, a jak jejich říše dopadla... Člověk má neobyčejnou schopnost vědět, co se děje, a přece strčit hlavu do oprátky a činit to pravidelně a nekonečněkrát za sebou. Jinak aplikovat ten myší ráj na současnou společnost mi tak přesné nepřipadá. Naše společnost nežije v ráji bez problémů, má naprosto zásadní problémy společenského, ekonomického i ekologického rázu a jen proto, že si je neumí připustit, natož řešit, dostávají se do popředí úchylové, kteří řeší teorii genderfluid osob a euronormy na značení včelího vosku, kde je vytvářen alespoň pocit, že se něco řeší, že existuje nějaký pozitivní pohyb vpřed. Jen proto, že se společnost dostala ze stádia stagnace do stádia úpadku, objevuje se tolik naivních, zmatených, ale v ničem neukotvených a tudíž bezradných lidiček, kteří si myslí, že se společnost obrodí multikulturním dovozem lidského materiálu z naprosto cizích a často vůči nám přímo nepřátelských kulturních okruhů a tito blahoslavení chudí duchem budou věřit svému bludu až do hořkého konce, protože jinou víru nemají...

30 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,12
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články