Diskuse

Vyhazov z EU

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

V37i23l11é88m 33B70a58r39á33k

15. 12. 2017 18:32

Výsledek referenda, které povede k vystoupení Spojeného království z Evropské unie vyvolal a ještě vyvolá volání po czexitu. Jen by mě zajímalo, co si zastánci tohoto kroku představují, že má jako nastat.

https://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=531398

0 0
možnosti
JV

J70o53s40e19f 94V52a36l16a

15. 12. 2017 19:28

to je jednoduche 1.kazdy si bude smet delat co bude chtit 2. nebude zadna kontrola soudu, uradu a medii a technologickych postupu zpoza hranic. 3. nebezpeci trestniho stihani mimo CZ bude minimalizovano

0 0
možnosti
JV

J41o32s62e32f 98V60a94l70a

15. 12. 2017 18:00

jenom blazen bere Martina Schulze vazne. I vlastni SPD ho musela na sjezdu umravnovat. Za jeho predsednictvi SPD ztratila strana skoro 1/3 volicu a zpusobila tak neprimo soucasnou vladne-politickou krizi v SRN. Ale pani Sichtarova je znama bulvarnim pristupem k faktum, nez by si neco takoveho zjistovala

Co se tyce EU - jednou (2015) CR kvoty odsouhlasila. Dokonce soucasny premier v roce 2015 hovoril o pripravenosti prijmout > 10.000 emigrantu do CR.To jsou dohledatelna fakta.

Preji CR klid k vystoupeni z EU. Protoze nebude dlouho trvat, a vznikne nove uskupeni, bez Recka a bez V4. Vzhledem k tomu, ze z EU ziskavam mnohem vic nez z CR, hodlam se prestehovat. Presneji receno, hodlam neporadek (bordel) v CR vymenit za neporadek nekde v EU. Na tom rozhodnuti nelze prodelat

1 13
možnosti
VD

Bohužel, slova zaznívající z EU jsou dostatečně bláznivá na to, aby došlo k jejich naplnění a staly se skutečností. Proto i k bláznovství je potřebné se dostatečně vymezovat (podle historických záběrů a také filmů Hitler byl dostatečně velký blázen, aby to dopracoval tam, kam dopracoval).

Vystoupení z EU není cíl, proto jsme tam nevstupovali, abychom mohli zase vystoupit. Jestli jsme ale do EU vstupovali jako suverénní a rovni mezi rovné (???), tak dnes bychom si tento statut a pozici měli ubránit, a nebo možná narovnat to, co jsme při vstupních vyjednáváních podělali.

:-)

5 1
možnosti
JS

Nekdo by mel Parteigenosse Schulzovi pripomenout, ze se sudetskymi knihovniky mame svoje historicke zkusenosti. S tim vyhazovem z "Nove Evropy" to ale nebude tak jednoduche. To by asi byla pro Cechii ta nejlepsi alternativa. Obavam se , ze podobne jakoz kriminalni mafie se jen tak nevystupuje. Pripadne pouze s cementovymi botami na dno reky.

7 1
možnosti
DB

BYLA by to jedna z těch nejhorších možností budoucího vývoje....jsme moc malí a nemám velikou armádu a tak musíme poslouchat.....my se jen můžeme rozhodnout mezi třemi variantami......poslouchat Rusko, nebo poslouchat USA nebo poslouchat Evropu...kde máme jakousi takousi možnost něco ovlivnit....

Představte si, že skutečně Česko vystoupí...proč by tedy měl platit pro nás Schengen? tedy kontroly na našich hranicích, Němci by si své montovny převezli do Itálie a Španělska......a naši montovníci by koukali jen do trubky.....práce žádná....málo peněz ve státě, nutnost vrátit obdržené finance z EU....a bída jako lusk..........kdo tohle chce asi neví co chce..........

Jak je možné že naše školství tak mohutně zklamalo a nedokázalo lidem vysvětlit podstatu evoluce lidských skupin.....a lidských ekonomických aktivit??? Asi to bylo chtěné, protože podinformovaným se vládne snáze..........asi i pro to jsme měli tolik ministrů školství...každý z nich něco málo zpackal, a dohromady je to jen veliký guláš..nejen ve školství ale i v hlavách lidí.........bohužel

0 1
možnosti
Foto

Ono by stačilo z ČR vyhodit pár lidí, co tu dělají binec. Naše vlastní průšvihy a neschopnosti při jednání s EU tu netřeba uvádět. Takže pokud nějaké problémy vidíte, zkuste zadumat, jaký podíl na nich máme. Např. myslitelé, jak Vy.

Z potíží, které doprovázejí Brexit, bychom se měli poučit. A bude ještě hůř.

A to oni mají kolem sebe moře.

Naše hranice nedokázali ochránit ani komunističtí pohraničníci (ovšem před emigranty směrem pryč). A to je hlavní problém.

Rv

2 5
možnosti
JH

J20a38n 15H52l60e10d36í90k

15. 12. 2017 16:19

paní Šichtařová je vzácný tvor, ve zkratce pojmenovala vše pravým jménem

za )- myslel jsem si, že EU by si mělo pořídit psychiatrickou ordinaci a hned Jünckera

polapit do sítě a svěřit psychiatrovi, stále nechápe odpor k chovu a žíru muslímů

9 2
možnosti
VD

S tím vyhazovem z EU jste to trefila do černého. Něčemu takovému říkával můj bývalý šéf: "Správně zdůvodněný nedostatek se stává kladem".

Tímto pohledem se naše stávající a vyjednávací pozice diametrálně mění.

Vyhodit nás logicky nevyhodí, protože by ztráceli své impérium pod rukama. Takže nás budou stále dokola prudit, šikanovat, sankcionovat, a tak atmosféru a situaci více a více vyhrocovat. Čím to skončí???

Jejich interní problémy už dnes rostou a více porostou, protože se zjevně vyčerpávají a zužitkovávají politické a mocenské akvizice "sametově" uskutečněné před 30-ti léty. Jejich nedávno vzniklé novodobé kolonie našeho formátu přece jen začínají zvedat hlavu a těch fíglů, jak si dále udržet bez výstřelu nedávno zabrané trhy a montovny, těch asi už tolik není. A pokud jim ještě nevyjdou dnešní hrátky s migranty .....???

Navíc, co jsme před 25-ti léty absolvovali se Slovenskem, po tom volají další a další ... . A tak jak dlouho bude trvat, než ze samotného dnes poskládaného Německa se začnou také ozývat hlasy, že by někdo chtěl mít také svou hvězdičku ..... .

Na druhou stranu, co brání tomu, aby se dnešní "malí" se dávali novou formou více dohromady, a tak své pozice vyvažovali ....?

:-)

2 1
možnosti
Foto

Nenavážejte se do knihovníka Schulza, má nejvyšší možnou kvalifukaci a sice politickou. Nevim jestli EU neuvažuje o zřízení VUML (multikulti leadrů). Otázka setrvání v EU není volba mezi zlým a dobrým ale mezi zlým a ještě horším.

14 1
možnosti
Foto

Pochválil Vás pan Dvořáček. Takže je jeho kvalita jasná. ;-D

3 7
možnosti
MD

Nezapiram, svobodna a predevsim pestra lidska spolecnost ve skupinove kulturni cistote, primerene svoboda, zalozena na vzajemnem respektu a dalsi, mi pripadne perpektivnejsi, ale PREDEVSIM LIDSTEJSI nez projekt EU.

Ale jsem prejici, Vam preji prijemne poseni na lavicce VH pred lanem repky olejne. Pokud je to Vase volba.

5 0
možnosti
MM

Čím více vyhrožování, tím lépe...

Všechno se tím nakonec urychlí a usnadní.

4 0
možnosti
MC

EU je nahá, říká selský rozum dívajíc se na vůdčí figurky EU v zášti vůči VB. Vám samozřejmě karma.R^

17 2
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,12
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články