Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LO

Proč se nemohu zbavit dojmu, že za podobnými absurdními nesmysly stojí snaha o další redukci porodnosti zejména bílé rasy?

Jinak by mne zajímalo, zda si sněhové vločky uvědomují, jak je náš mír a blahobyt křehký, a jak je v jiných civilizačních oblastech život drsný. A jak málo stačí, abychom se z hyperkorektního přecitlivělého světa ocitli zpátky v realitě boje o přežití. Představte si, že by se něco stalo a bylo třeba vyhlásit mobilizaci...

13 2
možnosti
HM

H42y49n49e91k 44M62r68t60v74ý

24. 11. 2017 16:02

s pozváním na rande je to jednoduché. pokud ženu pozve "ten krásnej chlap z xyz", je to pořádku, ať už pozvání přijmout chce (může), nebo ne.

pokud ji pozve "ten úlizlej úlis z xyz", je to jasné obtěžování.

pro to mám pochopení :-)R^

2 0
možnosti
FP

Aby se pomalu člověk bál na plese vyzvat ženu k tanci. Při tanci pak dával pozor, aby se ji nedotknul, neusmál se na ní, nebo jí nepolichotil, že jí to třeba sluší. Když to vše se dnes považuje za "sexuální harašení". Vše je tady naruby. Na druhou stranu taháme do Evropy agresivní imigranty, kteří skutečně obtěžují, slovně i fyzicky napadají a znásilňují naše ženy a dívky. Toto bagatelizujeme a dokonce média o mnoha případech mlčí. Vedení EU podporuje různé multi - kulti projekty a ústupky muslimům, kde jsou v těchto komunitách pošlapávána skutečná práva žen. Ale tady budeme pokrytecky řešit hlouposti a přirozenosti a hledat a vytvářet problémy tam kde nejsou.

48 3
možnosti
EJ

E37v17a 55J73u61s80t26o42v31á

24. 11. 2017 15:33

Moc vtipne napsane R^R^R^

3 0
možnosti
PS

P63e78t98r 65S66k70á29l94a

24. 11. 2017 14:43

Pane Záturecký, Vy jste zjevně odborník na veškeré projevy sexuálního obtěžování. Můžete mi prosím vysvětlit onen pro mě nepochopitelný rozpor spočívající v tom, že některé ženy považují za obtěžování mužský pohled na svoje nohy a do svého výstřihu a současně svoje poprsí a svoje nohy vystavují na odiv?

26 0
možnosti
JR

J28a52n 10R52á93ž

24. 11. 2017 15:09

Lidé s názory p. Zátureckého mají, dle mého názoru, velké problémy se svou sexualitou. U mužů se většinou jedná o jedince, kteří mají panický strach z odmítnutí, že o přirozený kontakt s ženou ani neusilují.

Jejich projevy jsou plodem frustrace, nic jiného!

3 1
možnosti
JP

:-)Jako lektoru tance a společenské výchovy mi to přeci jen nedá, máte v článku malinkou, evidentně nevědomou, chybičku. Muž pomáhá dámě vždy jen do kabátu, nikdy z kabátu. Ten od ní jen přebírá a nese třeba do šatny nebo na věšák. Je to z prostého důvodu, při svlékání dámy z kabátu by - možná jen z horlivosti a nikoli s postranními úmysly - svlékl z dámy víc, než by si přála. Třeba i svetýrek; pod nímž by mohla mít už třeba jen podprsenku. Také jakékoli svlékání ženy mužem na veřejnosti “zvonku vyzerá” - no prostě jako svlékání ženy mužem. To u napomáhání DO kabátu nehrozí. Ale pokud kampaň metoo nabere grády(už nabírá), bude tahle rada brzy bezpředmětná, žádný muž žádné ženě do ani z kabátu už nepomůže, aby mu nějaké třetipohlavní, sebevědomé TO hned jednu nefláklo.

54 1
možnosti
JR

J53a29n 54R43á60ž

24. 11. 2017 15:17

Myslíte si, že nějakà sebevědomá žena ze sebe dobrovolně udělá "TO"? "TO" je většinou projevem frustrovaných žen, které vnitřně trpí nedostatkem zájmu opravdových mužů nebo je ve svém okolí postrádají.

6 1
možnosti
MS

Máte pravdu, i když to pozvání na rande jste si poněkud zjednodušila. Nikdo asi nekritizuje běžné pozvání na rande v rámci začínajícího vztahu, tady jde spíš o (někdy asi dost otravné) dotazy typu: "Slečno, co děláte dnes večer?". Když takových nabídek obdrží pohledná servírka každý večer několik, asi už jí to ego moc nezvyšuje, spíš naopak.

3 1
možnosti
DP

Pohledná servírka je na to zvyklá. Pravděpodobně má připravenou nějakou víceméně vtipnou odpověď.

1 1
možnosti
PB

...... tak cca dvacet járů tomu nazad sem byl obtěžovanej na E55,- nikdo mi nepomohl, musel sem to strpět, bylo mi hanba, dodneška z teho mám ty traumata,- a druhej den mi v robotě napařili áčko,- sem byl tak vyřízenej že sa fakt hákovat nedalo!

2 0
možnosti
JZ

vy jste měl ještě kromě E 55 i druhé, normální zaměstnání?

1 2
možnosti
JS

To nemá chybu. Na druhé straně se obávám, že tímto článkem jste si uzavřela vstup do politiky. Nechápete, že každá žena přece musela být obtěžována, asi nepatříte mezi 4% a pokud nejste levák, tak Vám nepomůže ani školení v USA.

11 3
možnosti
JR

J27a81n 91R94á40ž

24. 11. 2017 15:24

Dobrý postřeh! Žena, která je předmětem přirozeného zàjmu mužů a dovede se prosadit i bez pozitivní diskriminace, nemá podle feministek co dělat ani v politice, ani na jiných důležitých postech jak v podnikání, tak ve veřejném životě. Nabouralo by to jejich stereotypy o utlačovaných ženách, které si bez pomoci zákona ani zadek nemohou svobodně utřít.

6 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,73
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články