Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Pani Sichtarova, bohuzel je snadnejsi nezabyvat se pomerem pripadu tezkeho sexualniho tyranismu k tem pripadum, ktere jsou podle Vas prinejmensim divne. V te kampani, kterou Vy povazujete hlavne za platformu "sneznych vlocek" se prihlasila spousta zen, ktere zazily opravdove nasili, ale to Vam uz ve Vasi snaze o hezkou karmu jakoby uniklo.

1 2
možnosti

P91a88v80e42l 46Š66e43f61l

4. 12. 2017 15:53

Vážená paní, jste žena a máte v tomto ohledu jasno. Bohužel ubývá vás!

4 0
možnosti
MB

Pěkný článek a dobrý a zajímavý postřeh s tou generací sněhových vloček.

Celkově mi tam připadá velmi nemocné to, že se kvůli boji se sexuáním násilím, obtěžováním a pochybením zavádí do práva i do společnosti několik velmi nebezpečných věcí:

- subjektivní pohled, že nejsou důležitá fakta, ale to, jak to kdo pocitově prožíval, není třeba prokazovat, že obviněný překonával nějaký odpor. Nepočítá se s tím, že pokud se "oběť" nebránila, neřekla NE, tak souhlasila, ale naopak, obviněný musí mít výslovný souhlas ke každé své jednotlivé aktivitě (tedy nejen třeba k sexu, ale pak ještě i zvlášť k jednotlivým praktikám při sexu, po sexu, při příštím sexu..), protože jinak se předpokládá, že "oběť" nemusela souhlasit, ale třeba jen byla paralyzována a nemohla svůj nesouhlas dát najevo... Tedy úplné otočení situace.

- rušení presumpce neviny - tedy obviněnému není třeba dokázat vina s tím, že pokud vina není dokázána, pohlíží se na něj jako na nevinného, ale naopak - obviněný musí prokazovat svou nevinu

- rušení zásady pochybnosti ve prospěch obviněného - třeba na vysokých školách v USA při posuzování kauz sexuálních pochybení stačí, pokud komise považuje za pravděpodobnější, že se čin stal, než že se čin nestal - tedy není třeba věřit ve vinu nade vší pochybnost, stačí pravděpodobnost 51% - v praxi pokud obviněný nemá dobrý důkaz o své nevinně a pokud žalující má aspoň trochu důvěryhodnosti, bude nejspíš rozhodnuto vinen, ve společnosti se to projevuje pak tím, že třeba k vyhození z práce nebo odsouzení společností nemusí ani proběhnout soud, stačí už obvinění na sociálních sítích - a pokud se obviněný chce očistit, ať dokáže, že to není pravda

- neustále se rozšiřující definice znásilnění, sexuálního násilí, obtěžování, pochybení (sexual misconception). Kdysi byl problém, že znásilnění byla jen soulož penis a vagína nebo anál, nyní je to přesně naopak - ty definice jsou tak široké, že se do nich dá schovat naprosto cokoli - v kombinaci s body výše, je to smrtící kokteil

4 0
možnosti
VS

Lži a polopravdy.. Šíříte dezinterpretované poplašné zprávy. Doporučuji si vyhledat například případ Brocka Turnera, vy smrtící koktejle.

0 1
možnosti
JKN

Jednou.. když ti bylo asi 17-18 jsi mě seděla na klíně.. a obtěžovaná jsi byla.. tak nekecej.. :)

0 2
možnosti
RN

kdyby obtěžována byla - asi by z toho klína vstala, ne?

0 0
možnosti
JL

J39o56s63e23f 56L38a32n61z

3. 12. 2017 8:55

Pokud ony "metoo" považují za obtěžování pohled do výstřihu či na nohy ,pak ovšem nechápu proč si oblékají něco s výstřihem a krátkou sukni, navíc na tělo vylepšené silikonem či plastikou nebo přinejmenším push-up.Když je to teda obtěžuje , proč se nezamotají do černé geotextilie a na hlavu jutový pytel od brambor a budou mít klid!

6 0
možnosti
PN

"Tak například 70 procentům Britů vadí vtipy o sexu. Ajaj, tak to mám asi problém"....problem nemate, nezijete v Britanii

2 0
možnosti
ED

no britové nejsou jen v británii a nemusíte někde žít, abyste tam byl

0 0
možnosti
RK

Pravda pravduca. Bohuzial mam dojem,ze aj u nas uz zacinaju vystrkovat rozky ti snowflakes... Do p.dele s nimi!

2 0
možnosti
JH

Pamětníci si vzpomenou na vynikající polský film Sexmise. Vlády se ujaly ženy a muži byli vyhubeni (až na 2 (3)). Takto to může s mužským pokolením dopadnout pokud se stanou ženy samooplodňovací. Chlapům stačí napíchat nějaké injekce, které odstraní testosteron a bude mít me too klid. Zatím, pokud ženám vadí mužské pozornosti (násilí odsuzuji), tak ať nosí burky. Budou mít klid.

5 1
možnosti
KU

K69a26r24e42l 77U58r11b17a27n

1. 12. 2017 10:08

sněhové vločky.. tak nějak zanikla říše Chetitů

1 0
možnosti
JK

Díky, krásně a vtipně napsané, zdravý rozum a zdravé sebevědomí. R^

12 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,74
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články