Diskuse

Závadné děti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T43o88m52á79š 47P27í13c21l

3. 11. 2017 14:59

Já jsem v pohodě. V dětství jsem si hrál s kočákem (pořádně ho roztlačil, naskočil do něj a svištěl) a ještě jsem poslouchal muziku od chlapů, kteří to přeháněli s makeupem (Twisted Sister, Kiss, Poison a další). Jo, a taky jsem uměl vyšívat. Mě nikdo z genderových stereotypů nenařkne.

9 0
možnosti
BV

;-D Já zase umím přitlouct hřebík, zacházet s vrtačkou a na základce jsem jsme se prala kluky (to tenkrát se ještě mohlo, nikdo to neřešil, maximálně nějaký soused, který nám vynadal všem bez rozdílu a třeba i jednu lupl, když jsme byli moc drzí - žalovat doma jsme se neodvážili, protože bychom chytli další). Bohužel jsme ani náhodou nemohli tušit čeho se ve starším věku dožijeme. A co jsem zažila "obtěžování" - na diskotékách atd. ;-D

15 0
možnosti
RZ

Toto není z mé hlavy , ale je to výstižné :

K čemu je gender na světě? Je tu pro všechny nanynky

co ustrnuly v pubertě a jejich ega malinký.

Aby nás štvaly proti všem , že přemýšlíme pozpátku

gender studies jsou důkazem , že svět fakt není v pořádku...

67 0
možnosti
Foto

Naprostý soihlas :-)!! Je to katastrofa, kam tahle levicově zelená společnost spěje, takhle nás všichni "Barbaři" hravě smetou. Do toho se snaží předělávat chlapy na ženy, už jim v tom brání pouze, abychom kojili. Škoda, že nejsou volby kam směřovat, můj favorit by byl Obyčejný selský rozum :-)

42 3
možnosti
JZ

Obávám se, že ani rozum sedláků není garantem pravdy a spravedlnosti...

1 16
možnosti
KS

K39a97r52l37a 80S82u92c11h27á

3. 11. 2017 11:43

já si z opatrnosti počkám na oponenturu páně Trčálka

1 0
možnosti
MP

;-D;-D;-DUž by to tady dávno bylo, kdyby p. Kavka nezveřejnil svůj článek a pan KT honem nespíchl "cosi".

Oponentura - to je moc honosný název pro ty výškleby, které škoda času číst.

3 0
možnosti
Foto

Genderová rovnost znamená to, že pohlaví jsou si rovny, ne že mají dělat totéž.

Ještě dnes je mnoho rodin kde jako vzor děti vidí, že maminka příjde z práce a má doma druhou směnu (úklid, praní, vaření,...) a otec má v lepším případě své koníčky, který se věnuje a v horším jde do hospody a tím pro něj domácnost končí (zejména u lidí ve městech tomu tak je dost často). Genderová rovnost a její výuky má ukázat především to, že obě pohlaví mají stejné práva. to neznamená, že si doma nerozdělí práci podle svých schopností, času atd, neznamená to, že si musí kluci hrát i s panenkami a holky i s autičky. Zanmená to, že by doma měli fungovat oba rodiče a oba rodiče mají právo i na seberealizaci v práci, koníčky....u dětí je to pak podobně-pomáhat mají jak holčičky tak kluci-to ale neznamená, že kluci nutně musí vařit a holčičky rýt zahradu.

Jako obvykle jen "děláte z komára velblouda" a manipulujete s realitouRv

4 41
možnosti
LT

L22i84b46o80r 71T66r74u64x62a

3. 11. 2017 11:31

Fakt?

Podívejte se, kam to už ve světě dospělo...

21 1
možnosti
PS

A co asi mají všichni ti lidé dělat? Dokončí vysokou školu nějakého neuplatnitelného oboru, manuálně pracovat nechtějí. Tak se začne hledat téma, ekologie už je obsazená, rasismus už také a na menšinách je přímo přecpáno. Jediné východisko je problém vymyslet,definovat a nechat si zaplatit za jeho řešení.

70 1
možnosti
JZ

"Jak máme po bandě takových bezpohlavních a psychicky slabých „to“ chtít, aby se vzájemně seznámila, ba dokonce takovou neslýchanost, aby spolu měla sex a počala děti, to fakt netuším."

"Nehodlám dovolit genderovým fanatikům, byť třeba ve vedení státu, aby ve jménu svého nového náboženství mé děti poničili. I nadále bude moje holka nosit sukně a kluk kalhoty."

Vy jaksi máte ve zvyku lidem říkat co mají dělat, že?

PS: Kolik těch ksichtů tam ještě na těch fotkách vyměníte? Už vám není patnáct ženská...

2 40
možnosti
PB

To vaše "PS" je tak ubohé, pane Záturecký, že mi začínáte připadat jako docela nechutný člověk.

14 0
možnosti
SB

Už jsem to psal ve včerejší diskusi na jiné téma:

Ta snaha o genderovou rovnost jde tak daleko, že v Německu visí ve vzduchu návrh, že prý i na dámských veřejných toaletách nebo na toaletách neveřejných, ale ve veřejných budovách (hotelích, úřadech apod.) musí být to, čemu se oficiálně v prodejnách stavebnin říká urinály, tedy to, co se někdy hovorově, avšak nikoli vulgárně nazývá "mušle".

Když jsou na pánských toaletách, tak v rámci rovnosti prý musí být i na dámských.

Abych nepřeháněl: Je to návrh nějaké nepříliš vlivné skupiny, takže zatím nemá moc velkou naději, že by vůbec byl někým projednáván, natož schválen, ale jestli to takhle půjde dále, tak by se nebylo čemu divit, kdyby to za pět let bylo už projednáváno, ale zatím zamítnuto, ale za deset let projednáváno podruhé a už pro změnu schváleno.

Mělo by se to týkat jen nově stavěných toalet, protože tolik rozumu i tihle předkladatelé přeci jen mají, že si uvědomují, že do již existujících toalet se nemusí vejít něco, s čím se v době projektování a stavění nepočítalo. Ale i tak je to na hlavu postavené. S výjimkou Járy Cimrmana v první části jeho života všichni víme, že muž a žena vypadají poněkud odlišně, a tudíž si umíme odvodit, že na dámských toaletách urinály budou naprosto na nic.

12 0
možnosti
PN

Tak to není pravda. Již několik let existuje udělátko zvané kouzelně česky "čůrokap", které umožní ženám čůrat ve stoje obdobně jako mužům a tedy používat mušle. Ostatně některé dámy to zvládají i bez toho. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články