Diskuse

Závadné děti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Paní Šichtářová, je potřeba dosadit jména, ať se ví, kdo takováhle svinstva vyrábí. To je pořád Zeman to, Babiš ono, ale spoustu rodičů by zajímalo, kdo konkrétně těm dětem ty mozky vymývá. A tihle lidi by měli jít do kriminálu, a to není sranda.

65 0
možnosti
PS

Ty vlákna dělají v diskusi chaos, dovolím si to shrnout. Přestože většina žen zde diskutujících nemá zájem o gender bojovníky, páni Polický a Záturecký tvrdí, že je to minoritní vzorek který neodpovídá skutečnosti a stále trvají na svém, za ženy se budou rvát hlava nehlava. Pan Polický mínusuje každý názor který nezapadá do jeho pravdy a pan Záturecký hned ve svém prvním příspěvku uráží paní Šichtářovou cituji: "Kolik těch ksichtů tam ještě na těch fotkách vyměníte". Pane Záturecký, každý normální člověk by se omluvil, moc dobře víte že je to přes čáru. Hlavně v kontextu, kdy se tu rvete za práva žen a váš první příspěvek hned ženu uráží. A co se týče Polického, s tímto pánem vypadá vždy debata stejně, nemá argumenty(viz vlákno dole) ale záporných hodnocení pro oponenta má plný pytel. Pan Polický se smířil s rolí nepochopeného intelektuála kterému obyčejní lidé prostě intelektuálně nestačí. Jen pro pořádek, moje manželka je opravdu u plotny a uklízí , já se starám o čištění okapů, dříví do krbu přezutí na zimní pneu. Pubertální syn má na starosti jen psa(kterého moc chtěl) a to stejně nedělá. Tedy i pes spadá pod mojí jurisdikci, ve zkratce pane Polický, pane Záturecký má žena vás potřebuje !!!!!

46 2
možnosti
KT

Pan Polický si zde buď léčí nějaké mindráky, asi doma nemají rovnoprávnost a cítí se utlačen, tak se tady naparuje. Nebo je to ředitel zeměkoule, všechno ví, všude byl a od všeho má klíče a to už je pak diagnóza.

19 2
možnosti
MR

Ještě jsem neslyšel o požadavcích na genderovou vyváženoat ze strany mužů. Za vším převážně stojí jakkoliv neukojené feministky nejrůznějšího ražení. Být stejně tupý jako ony, budu vyžadovat zajištění porodů mužu - biologie nebiologie. Myslím, že tuhle přišlo z Ruska, kde místo chlapů pracují ženy a dokaží rozdojit i kozla. To jsou reálné důsledky světa, kde zítra znamená již včera, promítnuté do "nárokového" vysokoškolského vzdělání českého dorostu. Přál bych si, aby za těmito vládními a ministerskými aktivitami byl vždy jmenován konkrétní nositel konkrétních genderovských idiotismů, aby v důsledku u následně vyprovokovaných defenestracich byla jejich idenfikace snadnější.

1 3
možnosti
MR

Žádná sláva, jmenovče.

0 0
možnosti
JH

"Závada je naopak na ministerstvu školství, na ministerstvu sociálních věcí, v neziskovkách, v evropských fondech, v norských fondech... ".

Nehledejme moc dlouho viníka všeho špatného, co spatřilo světlo světa v uplynulých 4 létech. Je to komunismus, který se snaží vyrobit nového člověka a je úplně jedno, zda se ke komunismu hlásí otevřeně nebo je to takzvaný kryptokomunista, který se dokáže velmi umně skrývat v různých stranách. Příkladně ta, která má komunistu a dokonce "lepšího, spolehlivějšího, kovaného" komunistu jako předsedu strany a designovaného premiéra. Těžko bych pohledal, ve které straně se taková klika nenachází. Tam je nutno zaměřit pozornost a být maximálně ostražitý, jelikož oni jsou schopni převrátit náš život naruby, kde i úsměv bude považován za nezákonný.

6 5
možnosti
MJ

Kdo chce, aby se holka chovala jako kluk a kluk se choval jako holka, tak ten musí být buzna. Né v tom normálním slova smyslu, ale v tom pejorativním!!!!!!!!

4 1
možnosti
MO

Genderové teorie jsou neštěstím této doby.

28 1
možnosti
TT

Jedním z jejích neštěstí...

5 0
možnosti
GR

Paní Markéta by měla kandidovat na nějakou politickou funkci, a v budoucnu snad i na tu nejvyšší. Velké díky.

8 2
možnosti
IH

I34r66e19n91a 86H58r42u66b70á

3. 11. 2017 18:23

A proč myslíte, že je tak aktivní? Předpovědi krizí jí pár let nevychází, na tom si zatím politickou kariéru nevybuduje, tak se vrhla zatím na ostatní zajímavá témata. A až nějaká krize přijde, bude stále v Tv vykřikovat já to říkala a půjde do toho.

4 19
možnosti
DH

Svět se zbláznil, britský ministr před 15 léty někomu sáhl na koleno a dnes kvůli odstupuje. Nebo jak se hroutilo nějaké "to", že jí devadesátiletý dědeček Bush sáhl na zadek.

46 0
možnosti
KJ

K47a27r71e45l 50J85a54n11d30a

3. 11. 2017 16:27

Taky jsem šílel, když jsem to četl

9 0
možnosti
LO

Nebojte, zbaveni mužnosti mají být pouze bílí muži. Našich budoucích nových spoluobčanů z Afriky a arabského poloostrova se to týkat nebude, takže pro ženy toužící po "pravých" mužích bude "zboží" dost. Ostatně tak je to plánováno a propagováno.

22 1
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,34
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články