Diskuse

Závadné děti

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MA

Já to chápu jako symptom toho, že se vlastně blahobytně máme jak prasata v žitě. Kdyby nám bylo ouvej, tak by nebyl prostor řešit podobné pí4oviny.

... tak mne napadá, jaký je genderově vyvážený ekvivalent k "pí4ovině"? 樂

Tak snad za 7mega najdou páni ministerský odpověď.

(Sakra, zase genderově špatná formulace.) 

4 0
možnosti
PS

Začíná to maličkostmi, nenápadně. Ale ve výsledku je naprostý rozvrat hodnot na kterých naše společnost a civilizace stojí. U nás jsou zkrátka holky a kluci, chlapi a ženské. Chlapi můžou dělat zdravotní bratry a ženské pilotovat stíhačky. Ale pořád si musí zachovat svoji identitu. Ženská je ženská a chlap je chlap. A obě pohlaví mají své role.

9 0
možnosti
PS

Václava Klause jako ministra školství. A potom snad alespoň část těch zrůdností zmizí.

7 1
možnosti
JN

J25o94s44e10f 27N90o96v33á96k

7. 11. 2017 10:29

A objeví se jiné. Ona gendrovina je katastrofa, ale oproti diktatuře je to furt katastrofa o řád menší. A Klasusové (nevím, kterého myslíte) se paktují s diktátory.

0 1
možnosti
Foto

Četla jste ale vůbec dokument "Vládní dokument pro rovnost žen a mužů v roce 2014-2020"?

Anebo vycházíte jen z nejasné skicy projektu v rámci jehož úvazku budou po dobu 3 let pracovat cca 3 zaměstnanci. První dokument mi připadne naprosto standardním, vychází z evropských směrnic a z směrnic OSN. Radím přečíst, řeší se zde např. rozšíření počtu školek, otázka tzv. sexuálního obtěžování, rovné příležitosti pro muže a ženy, vyvážení počtu žen v podnikatelských sférách, manažerských pozicích, sladění s rolí rodiny, systematická podpora podnikání žen, zvýšení podpory rodin, vyšší zapojení mužů do péče o rodinu atp., zvýšení vymahatelnosti placení výživného, kyberšikana, snaha zvýšit podíl mužů v primárním vzdělávání atp. O nějakém vytváření genderově neutrálních bytostí, kterými nás straší článek, zde není ani řeč. Jinak se mi zdá, že tento článek podporuje typicky stereotypní myšlení o rolích mužů a žen, což se mě osobně nezdá zas až tak správné.

Výchozí dokument k prostudování

https://www.vlada.cz/assets/ppov/rovne-prilezitosti-zen-a-muzu/Projekt_Optimalizace/Strategie-pro-rovnost-zen-a-muzu-v-CR-na-leta-2014-2020.pdf

3 45
možnosti
JK

No, tak zrovna to vyvážení v podnikání, nebo manažerských pozicích je hloupost. Jan chcete zvýhodnit ženy, aby podnikaly, pokud nebudou mít zájem ? Která zájem má, podniká i bez knížecích rad nějaké úřednice.

50 1
možnosti
MK

R^ Stoprocentní souhlas. Hlavně aby si toto přečetly a k srdci vzaly všechny učitelky malých dětí. Aby měly odvahu používat zdravý rozum a vzdorovat pomateným příkazům svých ministerských nadřízených. A my ostatní sdílejme a kritizujme ministryni školství !

44 1
možnosti
AB

Žádný takový příkaz nemáme a nikterak genderove ve školkách nedelame...a nevím ze by někde dělali.ostatně já nevím...ale nedělala jsem s dětmi Auroru v roce 1987..když jsem začala pracovat.. A nebudu se ani genderove vymezovat na stara kolena..troufam si tvrdit ze my ve školkách jsme normální...tedy podle genderu nenormalni

1 0
možnosti
JS

J36o58s49e90f 74S56u56k

4. 11. 2017 8:46

Sociální inženýři celého světa, jděte do ......Vaším přičiněním ztrácejí půvab i slova jako "Svoboda, rovnost a bratrství",dokázali jste je ve svém podání úplně převrátit. V západní společnosti vymýšlíte naprosté zhovadilosti typu společných WC mužů a žen jako znak rovnosti, v islámu vám nevadí ani otevřené hlásání nerovnosti nejhrubšího zrna srovnatelné s nacismem či fašismem..

37 1
možnosti
MH

Tak ono "Svoboda, rovnost, bratrství" tuším použili jako první francouzští revolucionáři, aby v jejich jménu rozvrátili fr. hospodářství, následně povraždili minimálně desítky tisíc francouzských "nepřátelů revoluce", následně vedli agresivní války proti celé Evropě..."

Řekl bych že "osvobozování" žen skrze politickou korektnost může skončit nakonec v islámské diktatuře a to pak bude "ženská práva".

1 0
možnosti
Foto

L39e15o60n 43T89o64m76e91v

4. 11. 2017 5:49

A bude hůř

13 0
možnosti
VPS

Jak se tak dívám na tu vaši fotku,

tak si myslím, že opravdu nejste chlapeček.;-)

Karma!

16 0
možnosti
JF

J57a72r82d20a 10F46i92c71e97k

3. 11. 2017 21:00

Musím s vámi hrubě nesouhlasit, neb toto jednoznačně, rozhodně a zcela jistě není žádná "bejkovina" ale volovina toho nejhrubšího kalibru par excellence.

A velmi by mě zajímalo, kdo konkrétně a jmenovitě je za takhle "příkladné" hospodaření státu odpovědný. (Abych věděl komu, při eventuálním osobním kontaktu vnořit obuv v řiť.)

19 0
možnosti
  • Počet článků 685
  • Celková karma 43,31
  • Průměrná čtenost 20184x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články