Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Paní Šichtařová, jak s vámi asi tak v 99% vašich zveřejněných myšlenke naprosto nesouhlasím, zde souhlasím, kvóty na migranty jsou nesmysl. A to z několika důvodů. Za prvé pokud dostanou české papíry a budou přijati do EU a do Schengenu pak půjdou v rámci Schengenu někam jinam. A za druhé je takovéto nařizování mimo koncept EU.

Takže tentokrát souhlas.

2 3
možnosti
LH

... zázraky se dějí...:-)

0 0
možnosti
Foto

Mám dotaz. Jestliže do dnešního dne nebyl splněn písemný závazek zástupců EU, kterým tehdejší prezident Václav Klaus podmínil svůj podpis Lisabonské smlouvy, jakou má potom jeho podpis hodnotu a jakou má pro nás Lisabonská smlouva právní závaznost?

24 1
možnosti

Žádný. Lisabonská smlouva je neplatná.

7 2
možnosti
Foto

Myslím, že je nejvhodnější doba k opuštění EU. Několik desítek tisíc parazitů, přisátých na EU fondy a dotace sice zapláče, ale ostatním to pomůže.

37 4
možnosti

A Macek se přisaje hned k Rusku.

0 1
možnosti
JH

J25a80n 60H37l44e21d88í65k

8. 9. 2017 17:45

Klaus Václav nás varoval::-- nepodpisovat Lisabonskou zrádnou smlouvu!!-- redaktoři ho zesměšňovali a dnes mlčí, troubové !!-- Dnes premiér Sobotka tajemně mlčí, voleb se hrozí a neprozradí, že v Bruselu na všechno jen vazalsky kýval !! Sobotka měl udeřit do stolu a navrhnout referendum o vystoupení z EU. Tato větička mohla být dotištěna na volební lístky v říjnových volbách. Stejně více Bruselu odevzdáváme, než horko--těžko z důležitých stařečků něco vydolujeme.

52 0
možnosti
ZL

Pokud by byla větička o vystoupení z EU na volebním lísku soc. demokracie, měla by asi takovou váhu, jako její slib při minulých volbách o zrušení církevních restitucí.

1 0
možnosti
IM

I32v73a13n 86M70i60n84á36ř

8. 9. 2017 17:19

Proč by měla střední Evropa, postižená čtyřicetiletou poválečnou totalitou - být nesmyslně "solidární" se současnou multikulturní posedlostí západní části EU a otvírat svou náruč .. nebezpečnému islámu ??

42 0
možnosti
MP

Problém je v tom, že při tom hlasování o kvótách došlo k výraznému ohnutí pravidel v náš neprospěch. S každým podstatným rozhodnutím musí vždy souhlasit národní parlamenty, přičemž platí právo veta. Je tak zajištěno, aby nemohlo dojít k porušení státní suverenity kterékoliv členské země. Pro zlepšení operativy ale ještě bylo odsouhlaseno, že u méně závažných záležitostí může být rozhodnuto na nižší úrovni (rada ministrů), kde platí rozhodnutí většiny. Ale zdůrazňuji, že pro MÉNĚ ZÁVAŽNÉ záležitosti. V tomto případě ale byla celá věc ohnuta, protože migrační kvóty JSOU velmi závažnou záležitostí a skutečně naráží už na hranice suverenity jednotlivých zemí, proto to na této úrovni vůbec řešeno být nemělo. Úplně stejně by mohl někdo chtít hlasovat třeba o novém vedení státní hranice a opět to prosadit na radu ministrů jako marginální věc, a např. přiklepnout Německu opět naše Sudety, ať nechodíme pro příklad daleko... Pokud někdo tato rizika nevidí, tak je opravdu slepý...

65 1
možnosti
TV

Presne, dokonce i na BBC se tomu tehdy podivovali. Taky by me zajimalo, jak se kvoty slucuji s Dublinskymi umluvami, kde se jasne rika, ze uprchlik musi o azyl pozadat v prvni bezpecne zemi. To, ze to zeme jako Nemecko ci Svedsko porusuji jeste neznamena, ze to neplati.

18 1
možnosti
VM

Pan Stropnický jr. se jednou vyjádřil, že Praha by měla bez problému vstřebat cca 12 tis. uprchlíků. Když se projdeme po Praze zjistíme, že těch 12 tisíc tady dávno je. A nejenom v Praze. Ve většině větších měst potkáváme stovky těchto příchozích většinou ze severní Afriky. Postávají po náměstích parcích, nebo v obchodních centrech. Jsou patrně zaregistrovaní v Německu nebo Rakousku. Tam pobírají jejich sociální dávky a za ně žijí levně u nás. Za pár let to tady bude i bez kvót vypadat jako v Německu.

74 1
možnosti
RN

R68o74m92a83n 69N59o92v54a92k

11. 9. 2017 10:00

Nemuzu mluvit za Prahu, ale konkretne v Brne se objevuje spousta nemistnich lidi s ruznou barvou kuze, vestinou mluvici anglicky...a svete div se, tito lide sem prisli pracovat a pracuji, cast z nich se snazi naucit cesky vice nez pozdrav.

To je rozdil mezi lidmi, ktere potkavate, a ekonomickymi imigranty, ktere nam chce vnutit EU.

0 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,74
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články