Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na to skutočno pozór, lebo z vlastnej zkúsenosti to skutočno nědoporučám !!!

Pred čásom mali v jednom márketě predávali vajcá za skutočno zaujímavú cenu a tož som nakúpil zásobu niékoľko plát vajc do foróty.

A ako sa písá o tem zmraženiju, tož som ich dál do mraziáka s tým, že vydržijá a až ceny znováj porastú,tož sa buděm ibá smiáť ako som ušpórovál.

...a výsledok bol tragýcký, lebo všetké popukály a tak som nič něušpórovál, ba naopák som mal finánčnú ztratu a s úklidom mraziáka ešče robotu naviác.

0 0
možnosti

Ještě že mám odrodíno a ten čím dál víc bláznivější svět už snad nějak dožiju ....

0 0
možnosti

J11a89n 24J39e31n79i76c

4. 9. 2017 7:47

Jj dnes je trend oblbovat lidí. Problém u voličů je nejen inteligence, ale i absence si něco pamatovat. Takže stačí nějaká pořádná kampaň a stádo se hne, kam je potřeba. Tj. už vůbec nezáleží, co daný politik dělá, ale kolik bude mít peněz na kampaň...

A ve firmách je to velmi podobné. Musím se přiznat, že si dost často "pochutnám" na nějakém ambiciozním mladém člověku, který postrádá pokoru a snaží se pomocí pouček dostat mne kam potřebuje... Jenže zkušenosti se nedají nahradit a praxe vypadá v reálu jinak, než někdo popisuje v učebnici nebo v mailu... Pořád jsme ještě lidé a každý má svůj vlastní úsudek a představivost, takže popsat situaci 100% věrně se ani nedá. Velmi často rozhodují detaily, které mnoho lidí opomíjí. Proto je důležité spojení s realitou, včetně té biologické. Pak totiž je toho divení mnohem méně...

0 0
možnosti

Už to vypadalo po dlouhé době na rozumný článek - nebýt posledního odstavce. Nutnost najít viníka někde na levici se opět projevila.

To spojení příčin a následků v pointě je viditelně násilné a nesprávné. Je totiž zjevné, že popsané jevy - a je to přímo uvedeno - se vyskytují u firem z konzervativních oblastí. A naopak spotřeba antidepreseviv na severu není dána sociálním státem, ale právě tím serverem - ti, co více znají severské země (a autorka bych tipoval mezi ně nepatří) vědí, že příčiny problémů jsou dány především geograficky. Nedostatek slunce, dlouhé zimy atd. skutečně život vždy velice stěžovaly. Jinak by musela pí Šichtařová obviňovat ze sociálního workoholismu i Eskimáky. :-) Naopak díky sociálnímu státu se situace zlepšila.

4 2
možnosti

J66a66n 67J88e21n12i58c

4. 9. 2017 7:39

Neznám nic, co by od levice bylo dobrého a hlavně ve prospěch člověka. Největší tyrani a bezohlední masoví vrazi byli levičáci. Tyhle myšlenky nejsou k žití.

0 0
možnosti

M88i76l55a24n 76K25e24s53l

2. 9. 2017 17:21

Hlavně,že to nepožaduje po chlapech.

0 0
možnosti

Přiznám se vám, já bych to chtěla umět jako vy. Kdybych uměla pracovat z domova a vydělat hodně peněz, taky bych měla pět dětí a možná víc. Jenže většina lidí to tak pěkně neumí jako vy s panem Pikorou, doufám, že jsem mu nezkomolila jméno. A ono by to ani nemohlo fungovat. Ale máte pravdu, kariéra je na prd, pokud není rodina, pracovat 16 hodin denně je blbost a časem se to vymstí. Tuhle psala nějaká paní režisérka, že je jí 37 a je ve věku, kdy začíná uvažovat o dítěti. Kruciš v tomto věku by měla uvažovat, jestli už není čas s plozením končit, a ne začínat.

7 0
možnosti
Foto

I41v77o 74P58a33t84t43a

2. 9. 2017 9:59

Autorka má pravdu. Tzv. vyspělý sociální stát na jedné straně pohltí 2/3 státního rozpočtu (kapitoly ministerstev práce a zdravotnictví). Na straně druhé produkuje demografický deficit (v r. 2016 se nenarodilo do vyrovnané populační bilance 113 dětí denně). První z příčin je v nadměrném zdanění rodin (47 miliard korun ročně). Druhou příčinou je účetně špatně nastavený důchodový systém, ve kterém důchody bezdětných financují ze svého odvodu sociálního pojištění cizí děti na úkor svých rodičů - důchodců. Protože starobní důchody jsou dividendy z investic do výchovy dětí (definice). .

6 0
možnosti

... částečný souhlas, ovšem pokud by si každý bezdětný (i dětný) na svůj důchod šetřil během života sám, tak by nemusely děti financovat cizí bezdětné důchodce... ovšem k tomu není vůle u žádné z našich levicových stran...(ČSSD. ODS, TOP09 % atd...)

1 0
možnosti
Foto

Takže navrhujete omezit benefity a další výhody, zamezit lidem pracovat víc aby se dostali na vyšší pozice a máte pocit, že budou lidi šťastnější a budou méně brát antidepresiva?8-o

Není právě tohe to "socialní inženýrství,k teré tak kritizujete?;-D

1 2
možnosti
Foto

PS. pokud mezi antidepresiva započítáme i alkohol, který má i ty účinky tak v popředí bude i Rusko, Ukrajina a další země vbývalého Východního bloku-opravdu je u nich problém vysokých pracovních benefitů;-D

3 1
možnosti
Foto

Já nesnášel práci už první den.

1 1
možnosti

Takže firma vysává zaměstnance (korporáty), ale může za to soc. stát. Zajímavá logika.8-o

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS