Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

Paní Šichtařová jako vždy nezklamala.

Dám vám jeden příklad na kvóty, tedy na podporu něčeho, co se samo nedokáže prosadit. Když budete mít zahrádku tak ji budete občas, když neprší , zalévat , aby vám rostlinky nepošly. Ale to je přece nedovolené pomáhání kvótami vody? že?

S kvótami je to jako se vším jiným. Nejsou ani špatné ani dobré. Záleží na co se použijí. Je to jako pistole, není ani špatná a ni dobrá, záleží na tom, jestli ji použijete na obranu nebo na loupežné přepadení.

A to je skrytá podstata lidských věcí milá paní Šichtařová, kterou ani vy a ani neprostá většina lidí nevidí a proto se také nechá vámi, Klausem, Kalouskem a jiným neustále tahat za nos.

3 30
možnosti
VK

vaše analogie kulhá na obě nohy, voda nemá lidská práva, voda je zdroj...pokud tohle nevidíte, tak jste ideální adept na tahání za nos

5 2
možnosti
TR

Souhlasím s Vámi (sňatek s dvěma muži) ale žádám o povolení sňatku se dvěmi ženami (i když toho nehodlám využít). Jen kvůli spravedlnosti. ;-)

7 0
možnosti
DB

proč jen se dvěma, s deseti by to bylo pro vás lepší nebo ne?:-)

2 0
možnosti
MP

Ano, toto je naprosto logické pokračování v oblasti diskursu homosexuálních "manželství", přesně jak už jsem také mnohokrát v diskusích psal. Klasické manželství je založeno na tom, že tvoří rámec pro rodiče, kteří spolu zplodí a následně vychovávají své společné biologické potomstvo. Což lze pouze a výlučně ve formě 1 muž + 1 žena. Pokud z uvažovaného vztahu tuto autoreprodukční podmínku vyloučíme a přestaneme na ní stavět, tak po zavedení homosexuálních svazků si můžeme položit zcela racionální otázku - proč by ty sezdané osoby měly být právě 2? U autoreprodukčních svazků je to jasné proč, ale pokud není autoreprodukce nutným požadavkem, tak proč? A zcela logická odpověď je, že skutečně není nutné, aby ty osoby byly 2. Klidně mohou být 3, 5, 10..., je to úplně jedno, není důvod, aby to tak nemohlo být. A když půjdeme dále, tak se objeví i otázka, "proč jen lidé"? Pokud se to doplní nějakým právním rámcem, tak proč by se někdo nemohl "oženit" se svým psem (aby např. pes po něm mohl zdědit dům a dožít v něm - byli už takoví excentričtí milionáři, kteří to tak chtěli...). A proč jen zvířata, klidně i neživé věci, pokud mi na nich záleží - a už se to děje, např. zmiňované plastové panny ve východní Asii, nebo přijde někdo, že se chce oženit se svým nočním stolkem (aby ho třeba mohl mít u sebe v nemocnici, když onemocní), nebo oblíbenou sekačkou na trávu (jak zmíněno níže). Těch možností je opravdu široké spektrum, a vždy nakonec skončíme u odpovědi, že bohužel není důvod, proč by to nemělo jít. A to vše jen tím, že odstraníme z požadavku na manželství tu autoreprodukční podmínku. Pak už lze skutečně vymyslet cokoliv... Proto je třeba si uvědomit, že při otevírání otázky homosexuálních svazků otevíráme i zároveň tuto obrovskou Pandořinu skříňku...

16 0
možnosti
DB

pokud vím tak i císařové s harémem také plodili děti a to spousty dětí.

1 0
možnosti
MD

Jako vzdy trefne a vystihujici nasi situaci. V Kocourkove by se meli co ucit

1 0
možnosti
Foto

Opatrně tady - nebo se toho někdo chytne a bude v rámci boje proti diskriminaci neživé hmoty žádat o uznání registrovaného partnerství se sekačkou na trávu. :-)

23 0
možnosti
Foto

Copak sekačky, ale Japonci přesedlávají na silikonové partnerky. Mají všechny výhody a žádnou nevýhodu.

11 0
možnosti
JZ

No u tech prikladu by to chtelo uvest trosku serioznejsi fakta a sirsi kontext, nez jen ze se nekde neco delo "aby se nereklo" ci "na nejakych americkych univerzitach" a "urady berou deti".

Taky mi neni jasne, podle ceho se ve spolecnosti pozna majorita a minorita. Podle toho, kym jsem, ci podle toho, k cemu jsem opravnen? Registrovane partnerstvi prece muze uzavrit jak homoaexualni, tak heterosexualni par. Jak tedy poznam, ze patrim do nejske minority, nehlede tedy na fakt, ze vzhledem k individualite kazdeho cloveka je v podstate kazdy minoritou v mnozine lidi o jednom prvku.

A jeste drobna poznamka - psychotesty ukazuji, ze jsem liberalne smyslejici... To je nejaky novy obor psychologie? Jak se nazyva, politopsychologie?

6 5
možnosti
Foto

A ještě dva Pikory! Není to trochu málo, Antone Pavloviči? ;-D

6 0
možnosti
Foto

Ano, některé události je nutno nařídit zákonem.

1 0
možnosti
Foto

;-Dhlavně když se maji kluci rádi;-D

kromě termínu švédská trojka teď přibude i kolumbijská trojka:-)

18 0
možnosti
Foto

A pak taky francouzská Sedmá rota.

4 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,41
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články