Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

MANŽELSTVÍ není ani spojení muže a ženy (tak jak to bylo definované před pár stoletími soudcem v Anglii), ani dvou lidí jakéhokoliv pohlaví (tak jak to je dnes propagované homosexualisty).

Manželství je něco co je naprosto unikátní pro lidskou rasu, něco co nemá obdoby kdekoliv v přírodě, a co existuje už od nepaměti.

MANŽELSTVÍ je spojení (i) rodičovství (což je běžné v přírodě a řídí se výlučně přírodními zákony), a (ii) legálním kontraktem mezi lidmi jakéhokoliv pohlaví, který je jako kterýkoliv jiný kontrakt, až na to že se týká výhradně lidí jakékoliv sexuální orientace a jejich soužití, a je výhradně záležitostí lidské rasy.

Klíčová podmínka je že lidé jakékoliv sexuální orientace v části (i) a v části (ii) musí být jedni a ti sami lidé. Jediné co vymezuje sexuální orientaci těchto lidí je pouze v části (i) která je však řízená čistě a výlučně přírodními zákony které žádná lidské zákony nemůžou nikdy změnit. Jedině tato kombinace části (i) a části (ii) MANŽELSTVÍ splňuje ty výše uvedené tři podmínky, t.j. je to naprosto unikátní pro lidskou rasu, nemá to obdoby kdekoliv jinde v přírodě (zvířata neznají lidské zákony), a existuje to už od nepaměti.

Homosexualisté tlačí toto vymývání mozků společnosti čistě kvůli získání nezasloužených benefitů od zaměstnavatelů a státu, které správně byly vytvořeny k podpoře přežití rodičovství a tím i lidské rasy.

Rozsáhlá analýza této věci (pdf) je k dostání od tohoto autora (pouze v angličtině).

6 0
možnosti
MP

Mám dotaz : To je Váš vlastní text, nebo někoho citujete ?

0 0
možnosti
MD

Pozde. J.Hasek na TO stvoril postavu Svejka. Ne Sichtarove.

1 0
možnosti
Foto

I41v39o 97P91a37t31t91a

15. 7. 2017 9:17

Řešení? Chce to jen nastolit skutečnou sociální spravedlnost ve státním důchodovém systému (slideplayer.cz/slide/2825793/) ...a bude konec s duhovými průvody jásajících LGBT.

2 0
možnosti
VV

Co na to říct? Viz název Vašeho předchozího blogu.

0 0
možnosti
Foto

Je jen otazka casu, kdy se rozmohou snatky nekolika lidi. Vse tomu nasvedcuje. Treba 3 zeny a dva panove. Pak bude teprve legrace kdo je ci matka ci otec. Vznikle dite muze mit razem 5 rodicu..... A pri rozvodu to bude peklo.

13 0
možnosti
Foto

Tedy vic, nez dvou. Aby me nekdo nechytal za slovo.

1 0
možnosti
DR

V čem konkrétně spočívá ta pozitivní diskriminace?

2 5
možnosti
MV

Ach jo, máte to dokonce uvedeno přímo v textu blogu:

"Je nemravné, když kvůli kvótám jsou upřednostňováni zástupci minorit tak, že vyřazování jsou zástupci majority, kteří se třeba v kvalifikačních testech umístili výš. Jako je tomu na některých amerických univerzitách."

19 0
možnosti
Foto

J90a48n 85H35i43n69k

14. 7. 2017 13:15

Já vás tedy beru, ale musíme si ještě ujasnit, jestli bude moje žena mít právo vyjádřit souhlas. Jaký na to máte názor? Jestli už nějakého máte, tak v rámci boji proti diskriminaci musíte žádat rovná práva, jako mají muži v islámských zemích. Tedy právo na názor stávajícího manžela se neptat, případně námitku může vznést jen první manžel.

0 0
možnosti
JK

Když člověk moudrý, dychtíc svobody, zjistil, že jeho svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého, jal se stanovovat a sepisovat hranice, prostě vocamcať pocamcať. Kromě toho, že při neexistující globalizaci, byli v různých částech zeměkoule různí lidé různě moudří, je tu i stálý vliv vývoje a posouvání hranic původně stanovených.

Kromě člověka moudrého, objevil se u člověk vyčůraný, který s potupující globalizací zjistil, že lze vhodnými metodami ohnout přirozený vývoj hranic svobod a tak to činí.

Jak se to dělá popsal jistý Joseph Overton ve své teorii zvané "Overtonovo okno".

Odhoďte růžové brýle, proč a jak se to děje se už ví a netřeba zvedat obočí, či se rovnou věšet. Zbývá jen odpovědět na otázku, jak se bránit lžím o přirozením běhu věcí.

9 1
možnosti
TK

V každém případě už je tímto "moderním" pohledem přežitým zákaz sňatků mezi příbuznými v přímé linii. Jestliže už sňatek není o založení rodiny za účelem početí a výchovy dítěte, není důvod, aby si syn nemohl vzít svou matku, bratr sestru, sestra sestru,dědeček vnuka.. :-P

14 0
možnosti
PM

Ono i v US, Kanadě i onde by s Vámi mlčící většina souhlasila, ta ale nepíše do novin, netočí filmy a neprezentuje se veřejně...a proto jsou pak za názor "američanů" či "národa" považovány výkřiky dotované organizace se třemi členy, která na každou zprávu do novin napíše e-email, že ji považuje za (něco)fobní či diskriminační a novinář pak napíše, že zpráva vzbudila rozhořčení a nesouhlas "veřejnosti"...

30 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,46
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články