Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J71a64n 79D20v73o85r79a31k

11. 7. 2017 19:19

Dobrý Bože, teologie a zaměstnání to nejde dohromady! Kdo ho bude za jeho kecy platit? Když dostuduje, bude snad kněz, a když to půjde dobře ,věřící si ho zaplatí, pokud stát přestane tyto darmožrouty platit.

0 0
možnosti
Foto

8-ojak jste přišla na to, že ženy žijící jako single odmítají muže a sex???

naopak-rády si užívají ale dobře vědí, že když se vdaj a budou mít děti tak budou mít utrum;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Ach jo, singles neznamená stará panna..

0 0
možnosti

J57a69n 71B60u27r86i46a95n

10. 7. 2017 7:01

Tak ten Váš článek mi připomněl jeden vousatý vtip:

"Baví se dva policajti: "Člověče, co se ti stalo, že seš celej v sádře?"

"Ale, byl jsem na dovolené, na Kvildě a to byla dovolená za všechny prachy. Auto mi ukradli, stany zapálili, starou znásilnili, mě tam zmlátili v hospodě."

Potkali se druhý rok, ten druhej zase celej v sádře. "Tak co, po dovolené?"

"Jo, už zase na Kvildě, tentokrát mi tam ukradli všechno, mě zmlátili, starou znásilnili, ta ti sotva lezla."

Potkají se třetí rok a ten druhej nemá v sádře nic."Tak co po dovolené?"

" Ještě ne."

" A pojedete zase na Kvildu?"

" Stará by jela, ale mě se moc nechce."

A co to má společného s blogem paní Šichtařové? - prostě mi tam chybí zásadní věc, že ty (později) znásilněné ženy na fesťák s pochybnou pověstí jeli dobrovolně. Řekněme, že třeba před 50 lety byla Evropa ještě v pořádku. A kupodivu by před těmi padesáti lety nejspíš žádnou dívku nenapadlo jít z vesnické tancovačky sama potmě domů. Tím nechci říct, že znásilnění nějaké opilé či jinak unavené slečny na fesťáku je OK, ale jen chci říct, že se hodně změnilo uvažování slečen.

1 6
možnosti

Výborně! Takže gauneři jsou v klídku, protože si za to vlastně můžou ženy sami, že jo? To je uvažování našich "neziskovek" a sluníček :o))

Vlastně dyť ty teroristické srandy - to je taky v pohodě, protože denně umře na silnici mnohem víc lidí, že jo předsedo? :o))

3 0
možnosti
Foto

Zdá se mi, že mnozí nepochopili článek. Zde nejde o nějaký festival, zde jde o popření a postupné zakazování toho, co bylo až do této doby v Evropě normální. Četl jsem, že někde poblíž Drážďan zrušili typickou německou FKK (nudistická pláž či stanový tábor), neboť poblíž vyrostl imigrantské ubytovací zařízení a obyvatelé tábora by mohli nahé německé ženy a dívky znásilňovat.

Ptám se v intencích některých diskutérů. Znásilňoval snad někdo v Německu včetně bývalé NDR nahé nudistky na plážích? Neznám takový případ. Pro ty, kdo nefandí nudismu a nudisty (což bylo v Německu zcela běžné) nemusí. Proč jsou muslimské ženy zahalovány? Aby nedráždili svou ženskostí muže. Kdy zakáží u mladých žen v létě v západních zemích Evropy šortky, či krátké sukně, rozpuštěné vlasy, aby nedráždili příjemce sociálních dávek ze zemí, které na šortky atd. u žen nejsou obvyklé? O to tu jde? Ne o nějaký festival, jak si myslím po přečetní výborného článku paní Šichtařové.

45 0
možnosti
Foto

oprava: neboť poblíž vyrostlo imigrantské ubytovací zařízení a obyvatelé tohoto zařízení by mohli nahé německé ženy a dívky opalující se na nudistické pláži znásilňovat.

0 0
možnosti

V některých zemích se za znásilnění považují i psí oči při pohledu na dívku. A jak poznáte lesbu podle ksichtu ?

1 2
možnosti

Vážená, máte v tom hokej: fesťák k životu nepotřebuju, zatímco školu ano.

0 17
možnosti

Vážená dámo, po několika letech jsem přečetl opět Váš blog, jsem však zklamán. S prominutím - nerozvíjíte se, ale hloupnete. Generalizovat pár marginálních událostí v jednotlivých zemích na celou EU je hloupost, EU je o něčem jiném - společný trh, volný pohyb, ale i společné hodnoty a nutná společná pravidla pro fungování. Nabízíte malý český nacionalismus a jakousi východní civilizaci? Děkuji, nechci.

4 39
možnosti

P33e19t69r 49S58k53á66c46e95l

10. 7. 2017 18:41

Vaše volba, ale před malostí varoval i T.G.Masaryk. Do roku 1938 zbudovali naši předkové mocný a blahobytný stát. Usmíváte se? Jen proto nás tzv. "spojenci" hodili přes palubu, aby ani firma Baťa jejich firmám nekonkurovala, víte? A že to byl blahobytný stát? Naši vynálezci vyhrávali u mezinárodních patentových soudů spory a svět jim/nám platil ve velmi tvrdých měnách! Do roku 1938 bylo běžné, že si kvalifikovaný svářeč u stavitele objednal postavení domu za zelené louce a bez hypoték, dluhů. Takže proč by se tato hospodářská úroveň našeho státu nemohla znovu objevit? Zkušenosti zde jsou a zdravý rozum taky...R^

3 0
možnosti

Nečekejte na Šichtařovou, řiďte se svým rozumem, pokud možno selským.

1 1
možnosti

Kdyby měl stát zájem umožnit lidem tuto zábavu, dal by jednorázovou částku na cca stovku tajných a po exemplárních trestech pro násilníky by byl pokoj. Zájem však není, stát raději platí nepracující přivandrovalce a vlastním jenom říká, do kterých čtvrtí raději nechodit.

18 0
možnosti

Stát - ten švédský je v tom přeborník - dokonce vrhá veškeré prostředky na to, aby lidem nakukal, aby lidem vymyl mozek, že znásilňování na fesťákách úderem zrušení dotyčného nemá nic společného s těmi nepracujícími přivandrovalci, ale že se ho tam dopouštěli Švédové.

Inu, první feministická vláda na světě, která při návštěvě Íránu chodila zahalená jak se sluší a patří. :-P:-P:-P

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS