Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přidejte si mezi muslimské země ještě Bosnu a Hercegovinu. Nebýt EU a USA už dávno by se rozpadla na tu dominantně muslimskou Bosenskochorvatskou federaci a Srbskou republiku v BiH.

7 0
možnosti
PK

"Protože Evropská unie použije stejnou logiku, jakou použila v Kosovu, řekne, že makedonští Albánci mají právo na sebeurčení, a bude podporovat rozpad makedonského státu. Zda se k tomu stejně jako v případě Kosova připojí i USA, těžko soudit, protože Trumpova administrativa v tomto ohledu není tak snadno čitelná, jako byly americké administrativy předešlé."

Zdroj: http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=606043

Dost pochybuju, že by to v dnešní situaci ještě někdo udělal. USA určitě ne a EU dost pravděpodobně taky ne.

0 0
možnosti
ZZ

Richard Lví srdce jezdil přes celou Evropu na koni aby tu verbež tloukl s křižákama u nich doma, místo abychom postavili na pobřeží Evropy,ke kterému připlouvají divizi kulometných hnízd, je vítáme a přijímáme

17 0
možnosti
DB

Milá paní Šichtařová, jako obvykle jsou vaše slova a vaše činy na hony daleko od sebe. Píšete......

Abychom si rozuměli: Já nejsem žádný „vlajkař“. Nehalím si svůj profil do emotivních malůvek, když se někde stane neštěstí. Nedělala jsem to tehdy, nedělám to ani teď. Nic proti symbolům, ale taky si přiznejme, že jsou zhola zbytečné.

Zdroj: http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=606043

a dále píšete

(Popravdě se přiznám – byť je to číselně vzato nepoměr, mnou Manchester otřásl víc, protože v něm šlo o malé děti. A na to jsem jako máma pěti prcků obzvláště citlivá; ale o to teď nejde.)

Zdroj: http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=606043

a to znamená, že celkem bezostyšně prohlašujete , že nemanipulujete, a při tom manipulujete každým svým slovem... děti jsou základem manipulace každého schopného manipulátora....jako jste i vy......

nebudu se pouštět do dalších nesmyslů, které zde ventilujete a lidé vám fandí...asi to bude tím souzněním nevědoucích jejichž je království nebeské...

Pokud někdy skutečně budete chtít pro lidi něco udělat, nemanipulujte a vysvětlujte..ale pravdu a ne nesmysly, jak máte ve zvyku....což také dokazujete tím, že nejste schopná reagovat na kritiku....vašich velmi nesmyslných tvrzení....

mějte se krásně

8 44
možnosti
SB

Až vy budete kvalitami svých článků dosahovat pěti procent hodnoty toho, co píše paní Šichtařová, budete si moci gratulovat k úžasnému zlepšení.

Zatím do těch pěti procent máte hodně daleko.

15 7
možnosti
PS

Byl v hledáčku / psychické problémy / bezproblémový člověk

Čin jednotlivce / čin několika jednotlivců

Nesouvisí opakuji nesouvisí / můžeme si za to sami

Nenecháme se zastrašit / musíme si zvyknout

Už bylo vyjádřeno zděšení / je třeba více se semknout kolem Evropských hodnot

Potrestáme ty jenž nechtějí přijímat migranty, když už vraždí u nás tak u nich musí taky

Nenecháme se zastrašit / možná se necháme vyvraždit, ale ne zastrašit

Pokud máte někdo problém s jakýmkoliv bodem výše, jste xenofob a rasista a nácek a Putinův agent a nebojte nálepek máme dost a dost.

Bla bla bla, mluvící hlavy, žádná koncepční řešení tohoto problému.

57 0
možnosti
Foto

Ja už jsem semknuty dost. Ale nema to nic společneho s islamem, přirozeně. Ale nenecham se tym zastrašit a zkusim si na to zvyknout. Možu si za to sam. ;-)R^

8 1
možnosti
PN

Bohužel to, že občanská válka v Evropě je v blízké budoucnosti zcela nevyhnutná je fakt, který je jasný už minimálně 10 let. Evropa potřebuje obrodit a to je asi nemožné bez velmi radikálních řezů, v podstatě vždy spojených s rozsáhlým krveproléváním. Uvedu paralelu. Kdyby někdo v roce 1936 řekl, že nenávistné sudetské Němce je potřeba z Československa prostě vysídlit, byl by považován za blázna a nebezpečného šílence. Vždyť jsou jich miliony a žijí zde po generace. Za deset let se to uskutečnilo. Jenom mezitím bohužel musela být válka.

Jestliže dnes někdo řekne, že VŠECHNY muslimy je potřeba vyhostit z Evropy, jinak zde nebude bezpečno, tak mu za takovýto výrok hrozí obvinění z šíření nenávisti a kriminál. Pokud (spíše bych měl napsat AŽ) dojde k povstání muslimů za implementaci práva šaríja a chalifát pro celou Evropu a pokud dokážeme toto povstání potlačit, tak najednou se nebude jednat o extrémistický názor, ale o samozřejmost, která se také vykoná.

Uvidíme. Chudáci naše děti, pro které jsme připravili svou dekadencí takovýto dáreček.

79 1
možnosti
FL

"Všichni víme, že tenhle druh vražd, kterým se říká terorismus, mají jedno společné: nelegální imigraci těch, kdo nejsou skutečnými uprchlíky před skutečným nebezpečím." - Proč by se legální imigranti měli chovat jinak, nebo jejich potomci? Jinak terorizmus není ten hlavní problém, tím je nárůst každodenní "obyčejné" kriminality jako loupeže, znásilnění - strach vyjít večer ven, potom jejich vyšší nezaměstnanost a nároky na sociální systém. Pokud pomáhat, tak ne tím, že si je budeme stěhovat do Evropy na trvalo.

33 0
možnosti
SB

Máte pravdu, že terorismus není tím největším nebezpečím. To, co definujete vy, je opravdu ještě větším nebezpečím. Ale v dalším stupni ještě větším nebezpečím je docela normální kolaps společnosti nikoli z hrozného, ale početně přeci jen dost omezeného terorismu, o kterém píše paní Šichtařová, ani z důvodu ne tak hrozné, ale o to četnější obecné kriminality, o které píšete vy, nýbrž kolaps v důsledku příliš vysokého počtu obyvatel, kteří žijí jinak, než odpovídá potřebám evropské reality.

7 0
možnosti
JK

Mohli by zatknout Manchesterské muslimské hlavouny a něco jim přišít, třeba nabádání k trestnému činu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,73
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články