Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DK

Francouzsti pseudohumaniste uz se odkopali...ve spolupraci s evropskou komisi a sorosovkami natocili video, ve kterem jednoznacne vyjadrili podporu ilegalnim imigrantum. Ilegalni imigrant byl prezentovan jako chudak, ktereho zly prislusnik Frontexu poslal zpatky, dokud ho nezachranil hodny paserak lidi. Hrdinne u videa zakazali jak hodnoceni tak moznost komentaru. Desna sebranka, jeste ze aspon u nas zatim nemaji tyto zrudne organizace na ruzich ustlano.

17 1
možnosti
PK

P67a47v36e82l 61K17r37á66l

26. 5. 2017 17:28

Nedočteno,protože je to blábol.Kdybych byl příznivcem našeho nekompetentního prezidenta,řekl bych něco ve smyslu vyjadřujte se k tomu,čemu rozumíte,ale to neřeknu,říkejte si co chcete,ale nemanipulujte.Jestli někdy někdo začne v Evropě začne dalěí občanskou válku,tak to budou takový,jako vy,kteří pro vlastní pohodlí nechají umírat děti jiných,kteří jen chtějí najít bezpečný přístav,a že jste do dneška nepochopila,že terorismus nemá náboženství,a budu mluvit o islámském(ne muslimském) teroru,teroru IRA i těch Basků a dalších skupin.Tito teroristé chtějí těmito činy vrhnout naši společnost proti uprchlíkům,proti muslimům,donutit nás spáchat na nich genocidu,jen aby dostali na svoji stranu další příznivce.Chtějí donutit nás přijmout jejich pravidla nesnášenlivosti k jiné kultuře,rase,náboženství.A víte co na tom všem je nejhorší,že takový lidé,co mají názor jako Vy jim tu práci neskutečně zlehčují,a to z jediného důvodu,základ takového myšlení máte zcela stejný jako ti teroristé.Tak se prosím věnujte oboru,ve kterém si stále myslím,že patříte ke špičce,ale strategické a taktické myšlení přenechte jiným,kteří se na něj specializují,protože s Vaším myšlením ti teroristé mají opravdu šanci zvítězit a to dost jednoduše.

4 39
možnosti
PK

P78a46v84e66l 44K95r79á50l

26. 5. 2017 17:29

Jejda,řekl jsem to,doufám že ve vší slušnost

0 0
možnosti
TP

T56o28m88á86š 83P67a66k

26. 5. 2017 17:24

kdykoli sem náhodou přijdu, "pokaždé to stojí za to".

Vy si vážně a nějakými fakty hlavu neděláte, že ne? Tak Paříž prý vypadá úplně jinak, než před deseti lety.. Hmm.. Zdalipak jste byla před deseti lety v Paříži a zdalipak jste tam byla letos?.. A prý už je většinově muslimská .. to jsou mi věci... A chudáci Francouzi si tu Le Pen ne a ne zvolit, čím to? Asi budou "indoktrinovaní", že?

No asi takhle. Před pár lety jste nás tady oblažovala "analýzami" o tom, jak EU zbanrotuje, jak bude ta hyperinflace, jak se z té krize nemůžeme nikdy dostat a všichni to dělají blbě. Vsadil jsem se tehdy s vámi, že to je nesmysl, pamatujete? Asi ne, že?

váš blog je stále tím, čím vždycky byl. Rozumováním se svraštělým čelem o věcech, o nichž vlastně nemáte ani páru.

Tož, má úcta ;-)

8 18
možnosti
JB

Komoušské bláboly. Já byl v Paříži v 94, v Londýně v 96, teď se dívám na Youtube a na Google StreetView ulicemi, kde jsem chodil, ta města jsou prostě naprosto jiná.

1 0
možnosti
Foto

Á, nově prodloužené vlasy si vyžádaly razantní titulek.

5 18
možnosti
PB

..... nic nového pod sluncem,- voni šiptari snili o Velký Albánii už v 80. letech po smrti Tita a separatistický tendence zesílili v 90. letech po rozpadu SFRJ,- .... ten Balkán byl vždycky divočina,- a máme to "za rohem",- holt, když sa daří, tak sa daří !

0 0
možnosti
JB

Tak nově bude "divočina" i na západ od nás! Francie, Německo atd.

1 0
možnosti
JK

V EU parlamentu bylo přijato usnesení s názvem Strategie EU pro Sýrii,

ve kterém členské státy vyzývá k dalšímu přijímání uprchlíků ze Sýrie,

a to za situace, kdy se Česká republika pod hrozbou sankcí brání přijetí tisíců migrantů podle kvót EU.

Evropský parlament v usnesení „vyzývá členské státy EU, aby projevily větší odhodlání při sdílení odpovědnosti

a umožnily uprchlíkům, kteří utíkají z válečných oblastí v Sýrii, nalézt ochranu za hranicemi bezprostředně sousedícího regionu,

a to i prostřednictvím programů přesídlování a přijímání uprchlíků“.

Jinými slovy, poslanci, kteří hlasovali pro, chtějí, aby si Česká republika převzala více uprchlíků ze Sýrie.

Pro usnesení hlasovali Telička, Ježek, Charanzová, Dlabajová (ANO), Zdechovský, Šojdrová, Svoboda (KDU-ČSL), Štětina, Niedermayer (TOP09), Polčák (STAN), Poc, Poche (ČSSD)

16 2
možnosti
DH

Pánové, co takhle místo toho souhlasného plkání a honění si trika "na papíře" opravdu k něčemu chlapskému vyzvat a mít "tah na branku" ? Jen cancáte na vrub "Bruselu", ale naše "špičky" si přece volíme a vzýváme my sami. Kolik z vás mužů je opravdu schopno projevit nějaký odpor k tomu, co se děje, a bránit budoucnost svých dětí?!! Kde jsou masivní demonstrace, aby naše špičky viděly "hlas lidu" ?!! Opravdu budou všichni jen kecat a čekat, až k něčemu dojde a pak se uvidí? Kdo z vás se pak přidá tam, kde to zrovna pro něj osobně bude výhodnější?!!

6 1
možnosti
JK

Na podzim jsou volby, které budou referendem o vlivu vítačů na ČR.

.

Malá nápověda k volbám ...

Pro usnesení Strategie EU pro Sýrii, hlasovali Telička, Ježek, Charanzová, Dlabajová (ANO), Zdechovský, Šojdrová, Svoboda (KDU-ČSL), Štětina, Niedermayer (TOP09), Polčák (STAN), Poc, Poche (ČSSD)

5 0
možnosti
VP

R^ ... jak jsem psal už včera, ta rychle rozrůstající muslimská komunita je pro Evropu mnohem nepezpečnější než nějaký terorista. Proti terorismu můžeme bojovat, ale proti "umírněným" muslimům ne, to by jsme hned byly za nácky, xenofoby a rasisty. Takže asi budeme jen přihlížet jak se jejich počty násobí a výsledkem bude muslimská vláda a nebo ta občanská válka.

35 0
možnosti
LP

Vládnoucí elity udělají vše proti vypuknutí občanské války. Preferují zachování statusu quo i za cenu zřejmého faktu, že jedeme z kopce. Jsme toho nakonec svědky - odzbrojování obyvatelstva, omezování svobody slova... A masy potřebují lídra, který zavelí. A lídr není. A masy lidí stále spí. Nevěřím moc v občanskou válku...

3 0
možnosti
Foto

Ano, souhlasím! R^

Mám po Manchesteru také takový pocit, že už ani politikům nestojí za to vyjádřit jejich "ještě větší semknutost a odhodlání" nějakým tím zinscenovaným "pochodem pro kamery" (samozřejmě za účasti Porošenka v 1. řadě!) v jinak vylidněné ulici chráněné bodygardy. Rv

Ale v jedné věci se v článku přece jenom mýlíte, když píšete:

"Dnes se Brusel tváří, že jednotlivé národní menšiny mají právo na sebeurčení."

Ve skutečnosti vůbec ne.

Podle mě se Brusel především tváří, jakoby žádné národy a národní menšiny už vůbec ani neexistovaly - natož, aby měly nějaké vlastní právo na sebeurčení!

Brusel podporuje a přímo potřebuje, aby jediným "Evropským národem" byla beztvará, dobře ovladatelná a všude stejná poslušná "lidská hmota", která je dnes obsahově (jak už někde dokonce oficiálně zaznělo) stále až "příliš bílá" a ve které není žádného etnického, natož národnostního rozdílu.

Jediným přípustným rozdílem, který Brusel podporuje, že v zemích tzv. východní Evropy údajně "lidem více chutnají masné výrobky s obsahem masa řádově 50%, zatímco v zemích tzv. západní Evropy tytéž výrobky s obsahem masa 90%.

Nebo, že v oblastech zemí východní Evropy mají lidé měně než poloviční platy a důchody než v oblastech zemí západní Evropy.

A tak by se dalo pokračovat.

26 0
možnosti
AR

A90d76a91m 88R64y65c40h74l29ý

26. 5. 2017 11:48

Děsná pravda.....

11 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,08
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články