Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RS

Toto vsechno jsou kecy o problemu ktery, nemame a jestlize ho dostaneme, tak jsme si to zavinili sami. Hlavne bych se zeptal, kdo Balkan a jeho obyvateltvo zna. Jak jsem je poznal, nemaji touhu exportovat islam. Jejich priorita je rodina a jejich vlast. Mel jsem vzdy dojem, ze balkanska mentalita je podstatne jina jako arabska.A nezapomenme, ze v dobe balkanskych problemu tam prisli dzihadisti, kteri na strane muslimu bojovali. Kdyz problem skoncil, byli poslani domu. Vsichni do jednoho.

1 9
možnosti
JB

Co takhle si zjistit aktuální stav věcí? Výcvikové tábory teroristů, mešity s imány z SA atd.

3 0
možnosti
JH

Bude muset nejspíše zemřít, ještě tisíce Evropanů, než ti odpovědní příjdou na to, že to takto dál už nejde. My to víme už dávno, ale nemáme tu moc, islám zakázat a ty co se jej nemohou a nechtějí vzdát, jednoduše, pokud možno sofistikovaně, vyhnat. V první řadě je ale potřeba okamžitě zavřít hranice a ti co ještě nemají azyl, nemilosrdně vyexpedovat na pobřeží Afriky, ať si je tam přebere kdo chce. A ideálně za nimi hned poslat jejich místní ochránce.

9 0
možnosti
KT

Svoji moc můžeme místo nářků uplatnit alespoň ve volbách.

1 0
možnosti
JR

Já nevím, ale nejvíc proimigrantská je TOP 09, následuje ČSSD, KDU, ANO, ODS , komunisté,a vůbec nejméně zeman....ti co volí strany které jsem uvedl jako první, si za to můžou sami

4 2
možnosti
PL

ANO je naopak jedna z prvních stran společně s ČSSD, stačí si zjistit jak kdo hlasoval v rezoluci proti Maďarsku. Tvrdí něco, ale dělají pravý opak.

15 0
možnosti
KP

K60a49r28e29l 28P13a49t87á36k

26. 5. 2017 20:36

poslední vražda v souvislosti s IRA se stala v prosinci. To za prvé. Za druhé vrah z Manchesteru je Brit, jehož rodiče utekli od Kaddáfího režimu a prošli si azylovým řízením a azyl samozřejmě dostali. Takže hned první odstavec a dvě chyby,či lži. Dál nečtu: stačí napsat do perexu, že text je určen pro první signální lidí, kteří MŠ věří cokoli. A to je chyba- tento text totiž podněcuje nenávist a xenofobii, nota bene na základě nepravdivých údajůVEU[>-]

5 35
možnosti
JP

Brit, jasně. A hlavně diskutovat a nečíst článek. A dokonce se tím chlubit. Takže novinka: byl to MUSLIM

23 3
možnosti
PV

Klasika. Netřeba číst do konce. Všechno je špatně a všichni to řeší špatně. Ani náznak nějaké myšlenky řešení, či cokoliv konstruktivního. Standardní Šichtařová.

4 27
možnosti
JP

A jaké řešení máte vy? Tahat si to do Evropy první třídou?

4 1
možnosti
JH

J81a91n 88H90l62e34d50í10k

26. 5. 2017 19:31

islam není žádné náboženství, je to sorta komunistické diktatúry ve stádiu POL POTA a Josifa Stálina Džugašvili, akorát srp a kladivo nahradil půlměsíc, v jehož jméně vládnou teokraté a ne totalitní bolševíci. Rozdíl tkví výhradně v názvu jejich funkcionářů--náčelníků.

Mocí a penězy nafetovaní stařečci v Brusselu chtějí dožít u plných koryt a budoucnost evropské kultúry a existence evropských civilizovaných nositelů kultury, vědy a umění je absolutně nezajímá.

18 2
možnosti
JAN

Toto jest dáno na hlavní titulek Blogů, vážně ? To je další důkaz "kvality" redakce iDnes, bravo. Opět jen perex.

1 20
možnosti
JP

Nějaký argument, proč to na titulní stranu nepatří?

5 0
možnosti
Foto

Mísit náboženství není moc dobrý nápad (ono je těžké věřit v určitého boha, když váš soused vírou v boha jiného ukazuje, že jste de facto pomýlenec). Když se to s tou multikulti lžičkou dobře prokvedlá, tak se sice chvíli zdá, že by se to i mohlo povést, ale nakonec se to stejně separuje v rozdílných komunitách. Jako voda a olej.

Ani obrovská autorita Gándhího nestačila na to, aby spolu muslimové a hinduisté v Indii dokázali nějak smysluplně vyjít a z britské kolonie se musel nakonec vydělit samostatný Pakistán. A bylo to poměrně bolestivé rozdělení.

A trochu se obávám, že dříve nebo později začne vznikat i Pakistán evropský... :-/

28 1
možnosti
MV

Dal bych přednost odsunu - viz Němci po druhé světové ...

2 0
možnosti
MK

Každé náboženství,které dostane více moci,než je zdrávo si má tendenci podmanit obyvatelstvo,stát,svět.Taková jsou náboženství a jejich představitelé již stovky let. Menšiny mají v Evropě a obecně v celém světě téměř větší práva než většiny. Když já,jako "normální" půjdu v trenkách po ulici,první policejní auto mě ze solidarity odveze na záchytku...ne tak účastníky Prag Pride....apod.Musím souhlasit,že Evropa již není dokonalým místem pro život,ale zatím stále jedním z nejlepších.Je na nás,koho zvolíme,kdo nás bude reprezentovat......nechci být rozvraceč,ale než si nechat diktovat od Německa a pod. kvóty,nechat se trestat za "neposlušnost"......chci "čechxit"

23 1
možnosti
MK

p.s. Téměř(úmyslně píši téměř) jakýchkoli obětí na lidských životech je škoda,ale teroristický čin dnes bohužel nikoho neohromí,pokud se to nedotkne jeho blízkých.Prohlášení,vyhlášení,proklamace mocných...jsme s Vámi,nenecháme se zastrašit,budeme bojovat......koho to ještě dnes zajímá a kdo tomu věří.

6 0
možnosti
KC

Paní Markéta má pravdu, přihořívá, ale eurobrusel lije do ohně čím dál větší dávky petroleje a dokonce vyhání hasiče v podobě euroskeptiků, tudíž souhrn autorky má pádnou logiku. Neomarxisté se set*sa*kra snaží, aby v dlouho klidné Evropě zažehli nikoliv oheň relativně izolovaných střetů, ale přímo explozi občanské války! Běda vám, kteří sejete vítr!

22 0
možnosti
  • Počet článků 683
  • Celková karma 44,17
  • Průměrná čtenost 20243x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články