Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EK

No, zrovna Albanie v soucasne dobe terorismus a islamsky extremismus potira vcelku dusledne a efektivne.

1 0
možnosti
ML

DALŠÍ ISLÁMSKÝ TERORISTICKÝ ČIN:

Všichni jsou "v šoku". Politici "vydají prohlášení"... Jde o "politováníhodný incident"...

Lidé se sejdou - zapálí na místě svíčky a přinesoukvětiny...Rozsvítíme Eiffelovku a Petřín – a pokud možno udělámeOHŇOSTROJ SOLIDARITY... :-(

200 miliónů lidí si obarví Facebookovou fotku černoupáskou či národní trikolórou.

Do 24 hodin se v TV vynoří nějaký idiotský politik,který prohlásí, že "Incident nemá nic společného s islámem"...- Ale že je něcopodobného ve zprávách prakticky denně - to nikomu nedochází.

S žádnou sociální skupinou nejsou ani z 1% takové problémy JAKO S MUSLIMSKÝMIMIGRANTY – pardon – NÁJEZDNÍKY!

A pozor na logickou chybu:

Toto není RASISMUS!

Islám není RASA!

16 1
možnosti
JH

Pokrokoví soudruzi a soudružky (a pohlavně nedefinovaní soudružní tvorové) v USA již nalezli/y/a recept na tu vaši zpátečnickou - jakžetomuříkáte - "logiku". Je jím tzv. Colorblind Rasism, čili barvoslepý rasismus - jehož podstatou je, že nemusíte někoho vyčleňovat na základě rasy (jejích fyzických projevů), abyste mohl být označen za rasistu.

Takže tvrdíte, že islám je nenávistná dobyvačná ideologie a vůči jeho vyznavačům bychom měli být obezřetní - lup ho, jste barvoslepý rasista! A s rasisty se co? Nebavíme. A máte po žížalkách! Ať žijou nálepky. To by bylo, abychom tu prohnilou západní společnost nerozvrátili!

1 2
možnosti
LN

Teď ještě který občan je můj nepřítel, proti kterému mám vést válku. Zatím to jsou ti, co naší rodině ukradli už pár jízdních kol, taky ti, co nás okradli při vyvlastňování minoritních akcionářů, potom ti, co jedné z babiček dokázali ukrást celoživotní úspory, to jsou ti, na které si zrovna vzpomínám. Určitě bylo ještě pár drobných obohacených, ovšem to byly jen drobky. Takže si mám někde vyfasovat samopal a postřílet je (to bych je ovšem nejdřív musel najít), nebo mám počkat, až mi někdo ukáže jiného mého nepřítele?

1 0
možnosti
PS

P19e89t90r 91S14o85k48o84l

29. 5. 2017 21:47

V podstatě je to úplně jednoduché. Ten co vás bude chtít zabít i s rodinnou a poznáte to celkem snadno. :-P

7 1
možnosti
GK

Ještě před pár lety by bývalo stačilo neprodyšně a třeba za pomoci hrubé vojenské síly uzavřít vnější hranice Schengenu.

Zdroj: http://sichtarova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=606043

-

by me zajimalo co si pod tim "hruba vojenska sila" autorka clanku Marketa Sichtarova predtavuje?

Kdyz uz napise "A" mela by napsat i "B" jinak to jsou jen populisticke keci jake ma spousta dalsich zvanilu.

1 7
možnosti
Foto

To je jednoduché, protě uzavřená zelená hranice, vojenské hlídky na hranicích, které by případné narušitele hranice odchytávali a vysazovali zpět na druhé straně odkud přišli a ne naopak, aby fungovali jako převozníci a vozili je sem z Afriky.

4 0
možnosti
BV

Islámský stát mele z posledního a paní Šichtařová se nestydí psát nesmysly ve stylu "Albánie se stala předpolím Islámského státu v Evropě, z Albánie se rozšíří islámský chalífát do zbytku Evropy a spojí se s Islámským státem, braňme se, dokud je čas". Opravdu velice ubohé.

>>Já v takové pokrytecké Evropě žít nechci.<<

Nikdo vás tu, paní Šichtařová, nedrží. Opravdu byste udělala nejlíp, kdybyste se odstěhovala někam, kde je xenofobie, kterou tu předvádíte a šíříte, státní doktrínou a kde se vám zajisté bude chtít žít. Prosím odstěhujte se tam a přestaňte tady laskavě zamořovat veřejný prostor těmito vašimi xenofobními bláboly. Děkuji.

4 23
možnosti
AV

A73n92n39a 98V71e47s97e48l55á

29. 5. 2017 13:08

to , že zničíme daeš , neznamená, že v Evropě přestanou útoky a muslimové se vrátí domů. Většina z nich to ani neplánuje se vrátit domů. Zde mohou žít svůj bezpracný život a naše Evropě jim ještě platí . Naopak počítá se s tím, že útoku bude přibývat . Počítají s tím bezpečnostní agentury, které začali nabírat lidi a školí je. Počítá s tím policie , opět nabírá lidi .

10 0
možnosti
Foto

Ano Markéto, až si Evropa uvědomí, že nekončí u Donu ale až za Uralem, pak bude mít sílu odolat islamizaci. Mám však obavy, že bude muset zase projít peklem než se vzpamatuje. Bohužel v minulosti všechny její problémy počaly na západ od Odry-Nisy. A kdo je bude hasit?

3 0
možnosti
LV

To je právě hluboký omyl. Evropa končí skutečně na Donu, a Putin nás o tom dnes a denně přesvědčuje. Nebo myslíte, že je evropskou civilizační normou, že když si usmyslím, že mám nárok na kus sousední země, tak si ho prostě pomocí armády přisvojím? Že když se mi nelíbí,co novinář píše, nechám ho odstranit? Že když politický oponent nabírá na síle, nechám mu přišít nějaký trestný čin a zavřu, až zčerná?

1 3
možnosti
Foto

I19l16j78a 14H88y12n50e83k

28. 5. 2017 18:14

Ano, válka bude, jenom jich asi bude více v různých státech. A lidi by si měli uvědomit, že odzbrojení občanů je průšvih. Kdo doplatí na násilné jednání? Vždy běžný občan beze zbraní. Teroristi si tak můžou být téměř jistí, že se nikdo nebude bránit.. To je ten průšvih..

11 0
možnosti
PM

Občanská válka hrozí především ve Francii, Británii, Německu a dalších státech "západní" Evropy. Ptal jsem se příbuzných ve Francii, jak to vnímají. Tak prej "si na to stejně jednou zvykneme a nezabráníme tomu". To byla první odpověď. A pak mi vysvětlili, že "ti, co dělají to peklo, jsou už ze třetí generace přistěhovalců, tedy občané Francie a když by se proti nim šlo, tak opravdu by to byla občanská válka".

Státy bývalého východního bloku mají zatím tu výhodu, že nemají žádné početné "třetí" generace muslimských přistěhovalců a o to je větší tlak ze strany Bruselu, aby se tu přijímali "imigranti". To, doufám, neprojde, protože jak vidno, tak žádné pozitivní obohacení od takové symbíózy nehrozí.

Evropě ovšem zcela regulérně hrozí třetí světová válka. Celá maškaráda ohledně "Arabských jar", následných tamních konfliktů, vznik takzvaných "daesh" a pak "imigrace" - to všechno je pouze pečlivě prováděný plán, aby se Evropa destabilizovala a dostala do další velké války. Je třeba si uvědomit, že vždy po každé velké válce světová ekonomika expanduje na desítky let. Je to monetární koloběh.

Takže se vůbec nedivte, že v Bruselu tak tlačí na pilu a že všechny nepříjemnosti s "imigranty" jsou umně bagatelizovány, zlehčovány a že se prosazuje kec o tom, že "imigranti jsou potřební a pomůžou ekonomice a porodnosti"..

Ve skutečnosti naopak vysávají sociální systémy, zvedají kriminalitu o stovky procent a díky své středověké pomůcce vyloženě dehonestují Evropský prostor. Tohle není nějaká banda Grýnpísků, co nám tady jdou nadávat za lov veleryb. Tohle je pomalé obsazování pátou kolonou před velkou válkou.

21 0
možnosti
EH

E37v77a 44H77o20r14o43v50á

28. 5. 2017 8:32

Nejde o omyl? Místo Makedonie je muslimská spíš Bosna a Hercegovina

1 0
možnosti
Foto

Kamarádka procestovala Albánii a žádné znaky blížící se občanské války a zrodu velkého chalífátu nepozorovala. Tamní muslimové jí připadli umírnění a spíše zakřiknutí, bez zjevných známek radikalizace. Muslimové v oblasti Balkánu zde žijí stovky let a jsou tudíž Evropany, většinou jsou to nejchudší a nejméně vzdělaní obyvatelé. Ti by nemohli stvořit funkční vládu. Je pravda, že řada mladých se tam zradikalizovala, prodělala výcvik, odešla bojovat, i kvůli penězům do Islámského státu. řada z nich ale vystřízlivěla. Nepanikařme, žádná občanská válka nehrozí. Rovněž nehrozí, že by muslimové v Paříži chtěli vyhlásit autonomii. Vezměme rozum do hrsti a spočítejme si, že k nic takového v dohledné době nehrozí. Pokud si chcete ale přečíst kvalifikovanou studii o radikalizaci muslimů na Balkánu, doporučuji článek Gerty Zaimy, ta se v této problematice alespoň trochu orientuje.

6 4
možnosti
KT

stačí trochu propagandy. po válce v Jugoslávii si taky nikdo nepamatoval, jak to vzniklo. jen všichni tvrdili, že do ní spolu všichni vycházeli dobře. viz: Vrtěti psem

3 0
možnosti
  • Počet článků 684
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20213x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články