Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P19a11v51e55l 18H55á40s93e

11. 5. 2017 10:43

Myslím, že pravdoláskaři jsou pro budoucnost daleko vyšší riziko, jak koblihář.

21 6
možnosti
RG

Vy máte nějaký problém se slušným chováním?

0 0
možnosti
JZ

Mám lepší řešení, zrušit republiku a obnovit monarchii.:-)

4 5
možnosti
MN

Fajn, ale za podmínky, že Vy budete nevolník a já kněžna...:-P

3 0
možnosti
Foto

I93v62o 95P42a92t93t53a

11. 5. 2017 9:59

Nevylhaný státní rozpočet může nastavit jen člověk, který má přehled jak se utrácí 560 miliard korun z kapitoly ministerstva práce a dalších 260 miliard korun z kapitoly ministerstva zdravotnictví. Oba systémy jsou účetně špatně nastaveny. Výsledkem je za rok 2016 zbytečně utracených 37 + 13 = 50 miliard korun ročně.

4 0
možnosti
KN

Souhlasim, az na ten zakaz koureni. Zakaz koureni v restauracich neni otazka svobody podnikani, ale zdravi, podobne jako hygiena. Nikdo se dnes nepozastavuje nad tim, ze restaurace musi mit spachovaci zachody, ze tam ma byt voda na umyti ruku, dokonce ani nad tim, ze v kuchyni musi pouzivat jine prkynko a nuz na krajeni syroveho masa, a jine na krajeni zeleniny na salat. Zakaz koureni je pro mne na stejne urovni, jako tato narizeni.

6 9
možnosti
JF

J14a22r67d92a 86F52i87c89e34k

11. 5. 2017 10:34

Ne zákaz kouření je ZÁKAZ stejně jako prohibice. Když majitel a zároveň obsluha hospody bude chtít kuřáckou (protože proto), tak nemůže protože zákaz. A se svým soukromým majetkem by měl mít každý možnost podnikat co chce. Ostatně nikdo nikoho nenutí do takové hospody chodit. Takže mávání zdravim a hygienou v tomto případě není patřičná argumentace.

8 3
možnosti
JK

Každý kdo chce zrušit přímou volnu prezidenta, tak chce dělat z občanů ovce, které mají držet hubu a krok.

19 4
možnosti
TP

T77o49m58á17š 61P72í22c61l

11. 5. 2017 10:59

Ač jsem pro přímou volbu (před jejím zavedením jsem byl proti), tak by se našel kompromis. Uděláme teď ještě poslední přímou volbu, aby její zrušení nebylo chápáno jako útok na současného prezidenta.

0 2
možnosti
BV

>>Tedy třeba zrušit zákaz kouření – který mně, zapřisáhlému nekuřákovi, silně pije krev.<<

A různé hygienické předpisy, které když např. majitel nějaké restaurace nedodržuje, tak mu ji nejenže zavřou, ale navíc ještě zaplatí citelnou pokutu - vám, zapřísáhlému "hygienistovi" (dohaduji se, že v kuchyni máte zajisté vzorný pořádek) také "pijí krev"?

Ach jo, proč jste tak umanutí a nejste ochotni přiznat, že mezi zahulenou hospodou a myšími hovínkami v potravinách není žádný velký kvalitativní rozdíl... Proč vám tak hrozně "pije krev" zákaz kouření a "zákaz myších hovínek v ingrediencích pro výrobu guláše" vám nevadí? Dočkám se někdy odpovědi na tuto otázku, paní Šichtařová?

7 6
možnosti
KN

Presne tak, tohle rikam vsem co se, zlbnuti nikotinovou lobby, ohani svobodou podnikani, kdyz tady jde v prvni rade o ochranu zdravi. Ja ten zakaz, presne jako vy, radim na stejnou uroven, jako ruzne hygienicke predpisy, nad nimiz se dnes nikdo nepozastavuje.

Hruza - dnes zakazou koureni, a priste snad budou po restauracich chtit, aby mely pro hosty splachovaci zachod a vodu a mydlo na umyti rukou! ;-)

7 4
možnosti
BV

>>Na pódiích bylo plno chronických revolucionářů, kteří se na nich promenádovali už v roce 1989.<<

Možná, paní Šichtařová, kdybyste v roce 1989 nebyla malá holčička, která z titulu svého věku neměla šanci chápat, co se děje, a byla v té době trochu starší, nenapsala byste dnes takovéto chucpe. Váš věk vám samozřejmě nikdo nevytýká (za ten zajisté nemůžete) - tento bolševický blábol ovšem ale rozhodně ano.

3 12
možnosti
MR

Něco z minulosti::

ČSSD zúčtovala s vládou, prý je plná skandálů a vulgarity

21. 05. 2007 12:28

Sociální demokraté představili brožuru, v níž hodnotí prvních sto dnů koaliční vlády ODS, lidovců a zelených. ČSSD Topolánkův kabinet nešetřila, vláda je prý plná skandálů, vulgarity a tmářství. Brožuru představil v Lidovém domě předseda ČSSD Jiří Paroubek.

Paroubek vyzval premiéra, aby odložil aroganci a vulgaritu a nevyhýbal se diskusi o reformě a vládnutí svého kabinetu a společnému duelu v televizních debatách.

"Kromě čistek tato vláda neudělala nic," tvrdil Paroubek. Po vládní reformě lídr nejsilnější opoziční strany očekává, že klesne průměrná reálná mzda. Místopředseda poslaneckého klubu David Rath hovořil o "všudypřítomném podezření z korupce", zejména na ministerstvu zdravotnictví.

Brožurka shrnuje problematické výroky a gesta premiéra, události spojené s obviněním vicepremiéra Jiřího Čunka (KDU-ČSL) pro podezření z korupce a personální změny na ministerstvech a v čele tajných služeb. ČSSD v ní kritizuje vládní reformu a vládní zahraniční politiku, privatizaci nemocnic či privatizaci státních akcií v energetické společnosti ČEZ.

"Audit předvolební Smlouvy ODS"

Na závěr je připojen takzvaný audit předvolební Smlouvy ODS s občany, ve kterém sociální demokraté vypočítávají, co všechno občanští demokraté občanům slibovali, a tvrdí, že sliby vesměs neplní. ČSSD tvrdí, že vláda chystanou reformou zhorší životní úroveň 95 procent občanů.

Čtyřiadvacetistránková brožura je vytištěna na křídovém papíře. Doplňují ji barevné ilustrace. Vychází nákladem 10 000 výtisků a zájemcům je k dispozici zdarma. ČSSD ji bude rozšiřovat na mítincích s občany a prostřednictvím svých krajských organizací po celé republice. Doručí ji také knihovnám a vysokým školám.

2 0
možnosti

Však také ta první fáze žádný význam nemá. Jediná cesta jak něco změnit je vstoupit do politické strany nebo si založit novou.

0 0
možnosti
Foto

Chybí mi fáze 8, rušení zbytečných úřadů a propouštění úředníků, fáze 9 rušení zbytečných zákonů, zjednodušování stávajících zákonů,

18 1
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,37
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články