Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Šichtařová, uvědomte si, že nejmíň 8o% občanů ČR, zejména "nepražáků" tyto komedie a šaškárny na pražských náměstích nezajímají, mají svých starostí až tak dost. Pokladny na EET jsou už u těch, co se jich to týká, dávno pořízeny, asi si na evidenci tržeb brzy zvyknou. A ostatní? Vláda (státní správa) i parlamenty, jsou občany placené instituce, měly by jim nejen sloužit, ale hlavně usnadňovat jim život. Ale namísto toho se zabývají samy sebou, svými nechutnými mocenskými boji a organizováním šaškáren na náměstích. :-/Rv

7 6
možnosti
JP

Poté, co tyto instituce otrávily život spoustě občanů. Na EET si zvykneme, prý se dá zvyknout i na železnou kouli na noze.

5 2
možnosti
PN

P96a26v55e84l 56N61o70v46á68k

12. 5. 2017 19:15

Sichtarova se nezapře. Jak to existuje, musí se k tomu vyjádřit, i kdyby to byla ptákovina. Není nad univerzální proroky věci budoucích.

1 6
možnosti

Hm, s vámi se shodnu asi jen na vztahu k Babišovi.

0 0
možnosti
BV

A ještě sem, pro diskutující, kteří se zde jízlivě podivovali, kde na to to "šikovné děvče" vzalo peníze, resp. které zajímalo, jak byla ta celá akce financována, kopíruji vyjádření pana Tomáše Kozla (jednoho z organizátorů té akce) na toto téma:

Vážení přátelé, ptáte se nás, jestli a jak je možné finančně přispět na realizaci akce.

Stejně jako tento týden, i na příští středu bychom rádi zajistili technické vybavení. To znamená pódium, zvukovou aparaturu, elektrickou centrálu, zábrany, a tentokrát i velkoplošnou obrazovku, abychom se lépe slyšeli a viděli. Každá z těchto položek vyjde na přibližně 10 000 Kč. Abychom toto vše mohli zajistit, potřebujeme vaši pomoc s takzvaným skupinovým financováním. Prostředky lze zaslat na transparentní účet č. 5103618121/2010 ( http://bit.ly/2r16MLj ), kde je také možno ověřit, na co byly vynaloženy. Budeme moc rádi, když nám pomůžete. Děkujeme!

Tomáš Kozel

(A ještě dodávám, že toto je vyjádření resp. zpráva, kterou napsal pan Tomáš Kozel dnes a týká se shromáždění, které bude PŘÍŠTÍ STŘEDU 17.5. OPĚT OD 18:00 NA VÁCLAVSKÉM NÁMĚSTÍ.

Ten protest z 10.5. byl financován stejně.)

3 1
možnosti
BV

Kopíruji sem, pro pana Petra Hanniga a jemu podobné, vyjádření paní Šárky Fialové:

Dobrý den, přátelé. Včera se nás spousta znovu sešla na Hradčanském náměstí chvilku potom, co odstartovalo letadlo vezoucí pana prezidenta do Číny.

Doufejme, že se nebude opět u svých přátel z Komunistické strany Číny chtít učit stabilizovat společnost. Bohatě stačí, že ještě než odjel, stihl nás všechny, kdo jsme byli ve středu na Václavském náměstí, označit za "kraválisty" a "sedlinu společnosti".

Desetitisíce občanů jsou podle něj sedlina společnosti (ačkoliv co si pod tím pojmem vlastně představit, je mi trošku záhadou) jen proto, že si dovolují nesouhlasit s tím, jak zaujatě hájí zájmy Andreje Babiše.

Teď je na nás, jestli dokážeme ukázat, že ať o nás pan prezident nebo pan Babiš říkají cokoliv, jsme především normální lidé, co nechtějí nic víc než to, aby se nemuseli stydět za svoje vrcholné představitele a aby právo platilo stejně pro ministra jako pro kohokoliv jiného.

Hodně z vás mi píše a děkuje (a já nestíhám odpovídat všem, moc se omlouvám), a je to ohromný pocit, lhala bych, kdybych tvrdila, že ne :D, ale zároveň z toho mám výčitky svědomí. Neudělala jsem nic víc, než že se mi povedlo zakřičet dost nahlas ve správnou chvíli. Všechnu těžkou práci dělá spousta dalších lidí. Rádi bychom vám je začali postupně také představovat.

Zaprvé proto, abych už nemusela mít ty výčitky ;) ale taky proto, abyste svým známým, kteří třeba váhají, jestli se jim chce se k nám ve středu přidat, mohli ukázat, že nejsme žádný placený tým píáristů, ale normální lidi různých profesí, kteří to co dělají, dělají proto, že věří tomu, že to je správné a že to má smysl. :)

Díky všem!

Šárka Fialová

2 1
možnosti
JP

Tak kdo to platí kdo to vymyslel tak to by mě zajímalo.

2 1
možnosti
PN

Fáze 2 a 3: Zrušení je nereálné, snížení povinnosti na obraty nad řekněme 50 milionů by reálné, prosaditelné bylo a někdo by na tom nahrál body a nikdo by nemusel přiznat chybu.

0 0
možnosti
JK

Proč nereálné ? Daleko lépe lze poznat, zda hospodský šidí z účetních podkladů a porovnání s dodavatelem. Kontroloři na FÚ si stěžují, že není s čím srovnat EET (v účetnictví se zaúčtovává jinak). Podobně KH není s čím srovnávat, když odběratel může uplatnit odpočet až za 3 roky. Takže v tom je pěkný guláš. No, asi se vybere víc na pokutách třeba za to, že je cedulka na provozovně o něco výš. :-/

0 0
možnosti
PP

P80e16t78r 33P48á74v81e88k

12. 5. 2017 10:06

Jinýmy slovy zrušit současný hospodářský a sociální FAŠISMUS!

3 1
možnosti

Nevidím moc prvky fašismu:

korporativismus - mírně, ale ne víc než je běžné v kapitalismu, jestli je u nás, tak je třeba i v USA, kde jsou taky obří konglomeráty

nacionalismus - skoro vůbec

vláda jedné strany - ani náhodou

0 0
možnosti
JK

Ještě bych přidal jeden bod: Donutit FÚ, aby dělal svoji práci a nezabýval se prkotinami typu překlep ve jméně na formuláři, nebo špatně čitelnou účtenkou na 10 korun, když jinde utíkají miliardy.

7 0
možnosti
JK

Přidávám se k prosbě, beru totiž do ruky účetní závěrku a začínám přepisovat čísílka do statistického výkazu. Přesto, že jde o stejná čísla, nelze je jen tak jednoduše zkopírovat, statistický výkaz má jinou logiku než výkaz účetní, jinak pojmenované kolonky a jiné součtové hodnoty. Zapomeňte na rutinu, výkazy se mění jako počasí a přesto, že každý měsíc posíláte čísla na FÚ, statistici je nemohou použít a chtějí je po vás. Prásknu na sebe každou korunu, ale nestačilo by to udělat jen jednou?

12 0
možnosti
JK

Inu, byrokracie. :-/ Já např. také nechápu, proč na formuláři KH a DPH musím vyplňovat jméno, firmu, sídlo, atd. To snad zplácal nějaký student. Profesionál by si vyžádal DIČ a doplnil z databáze.

3 0
možnosti
LC

Ne, ne, žádné spojování. Spor mezi pravdoláskaři a xenofoby je řádově závažnější, než causa Babiš. Dokonce bych řekl, že to je, při porovnání, prkotina, lapálie. Konečně, pokud jsme součástí EU a platí LS, je to, kdo je u nás u kormidla/vesla, téměř nepodstatné. Jak budeme žít se už nerozhoduje v Praze, ale v Bruselu, potažmo v Berlíně a Paříži. Proto i občany ČR tak zajímají volby v Německu a Francii. Před 5 lety pro nás byly jejich výsledky jen marginální zajímavostí. Dnes hýbou společností.

9 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,32
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články