Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I61r26e33n88a 74H32r55u46b57á

28. 4. 2017 19:38

Pop ekonomce jaksi dlouhodobě nevychází její věštby, tak se vrhla na rodinná témata.

3 17
možnosti
MZ

Na druhou stranu já mám obavy o Vaše duševní zdraví. Bral jsem Vás jako liberálního člověka, ale váš zpátečnický konzervatismus mě naprosto odpuzuje. Pokud chcete srovnávat právo na to, aby žena mohla zajít na asistovanou repredukci s tím, že Evropa nijak nezasahuje proti ilegální migraci, tak mám o vás zjevnou starost. Zklamala jste i tam, kde jsem to opravdu nečekal.

3 25
možnosti
JB

Dnešní progresivní levicový liberalismus ve skutečnosti znamená absolutní totalitu s miliardy mrtvých na konci.

16 0
možnosti
IM

I67v85a64n 73M44i94n14á15ř

28. 4. 2017 18:29

Nelze jinak, než dát autorce zcela za pravdu, i když city - mohou leckoho svádět na scestí. Je však nutné si článek pečlivě přečíst. Velmi si vážím, že v tomto případě jde o názor ženy. Naštěstí se ještě vždy ve sněmovní garnituře najde dost autorit, které dokáží tyto - společnosti nebezpečné - návrhy zvrátit. Opravdu lze konstatovat, že názory paní Marksové (.. a nejen v tomto případě) již otřásají mírou svého orwelizmu i jejími .. socanskými spolustraníky !!

36 0
možnosti
JE

Jsem ráda, že zákon neprošel. A když pominu fakt, že dítě má právo na oba rodiče, zbývá mi otázka: Jak by single matka řešila své postavení samoživitelky? Systémem státe, plať mi, vždyť jsem na tom jako samoživitelka tak špatně?......

35 0
možnosti
MZ

Tak doufám, že to právo říkáte té většině rodičů, která se potom rozvede :/

1 4
možnosti
JD

J44a25n 66D91ě34t46á56k

28. 4. 2017 17:24

Jestli je tu někdo nesporný blázen, tak je to Marxová-Engelsová. Z té nikdy nic duševně normálního nevyšlo ;-€

23 0
možnosti
MP

Četl jsem a byl připraven výjimečně dát karmu. Četl jsem až k obratu "evoluce chtěla". 1. Evoluce je přírodní děj a ten jako takový nemůže nic chtít. 2. ještě odvážnější teze říká, že na počátku Bůh stvořil muže a ženu, aby měli potomstvo. Tedy buď to evoluce vůbec nebyla nebo byl skrze ni uskutečněn vyšší vědomý záměr. Trvalý vztah muže a ženy je to, co dítě potřebuje.

Evoluční myšlení směřuje k neomarxismu ( nebo rasismu ) a ten nám vnucuje myšlenku, že máme na něco nárok. A zároveň implikuje myšlenku, že zplodit vlastního potomka je jediný možný smysl života. Na rozdíl od doby, kde lidská mysl nepovažovala pozemský život za jedinou jistotu a proto mu dokázala dát možná alternativní naplnění. Vezměme kněze a řeholníky, jak velký byl jejich příspěvek k vědě či našemu národnímu obrození. Vezměme ženy, které se staraly o nemocné či sirotky ( nešlo o alternativu, rodina byla vždy považována za nezpochybnitelný model ).

To je tedy můj příspěvek k diskusi o evropských hodnotách. Omlouvám se paní autorce, že dál jsem nedočetl. Těm, kteří nesouhlasí, se neomlouvám.

1 2
možnosti
JZ

No já bych i celkem souhlasil až na úlet s neomarxismem - předpokládám, že nemyslíte skutečně to, čím neomarxismus ze své definice je, ale že tento pojem používáte jako hanlivé označení pro nějaké osoby odlišného názoru, jak se to poslední dobou často děje.

3 0
možnosti
PA

P90e88t93r 21A74g88u93l57á45r

28. 4. 2017 17:07

Souhlas. Ono to téma má mnoho dalších rovin. Když by se takový princip rozšířil, musely by úřady zavést povinnost testu DNA pro jakýkoliv pár před pohlavním stykem. Protože by se docela určitě zvýšila pravděpodobnost, že se v budoucnu spárují děti s příbuznou DNA, aniž by o tom věděly. To by zcela jistě vedlo k další buzeraci a ztrátě svobody. A možná i kriminalizaci v případě, že pohlavní styk nenahlásíte. Moc hezká budoucnost.

1 0
možnosti
JZ

Co? No a teď je ta pravděpodobnost nízká či co? Nevím, jeslti to chápu...

0 0
možnosti
BV

Ono to je otázka názoru. Já bych třeba za "Matrix" označil mnohé diskuse pod články autorky tohoto blogu...

0 0
možnosti
Foto

Je správné, že odhalujete u nekonzistentnost politických názorů. Jenže na tom je založeno celé vládnutí a ovládání, protože někteří lidé mají dojem, že někteří politici jim mohou dát to co chtějí. A oni jim to dají, ale vždy na něčí úkor.

1 0
možnosti
VE

Jak je to vlastně s tou legislativou dnes, žena má právo podstoupit zákrok jen se souhlasem partnera? Nebo má to právo i bez něj, ale nemá v tom případě nárok na státní úhradu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 687
  • Celková karma 43,42
  • Průměrná čtenost 20125x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články