Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M90a90r94t30i53n 32Š54i15k

25. 3. 2017 8:04

Solidní politická agitka. Ale nic víc. K zamyšlení je už výchozí předpoklad, cituji : "Vzhledem k tomu, že ČSSD v předvolebních průzkumech dlouhodobě ztrácí...", což není pravda, minimálně včera zveřejněný průzkum CVVM přisuzuje ČSSD 22% voličských preferencí. Mohu si o nich myslet kde co, ale těžko mohu nevidět, že kolem této hranice v rámci statistické chyby, se ta strana pohybuje delší dobu. Stejně tak odstup od ANO je delší období asi 10%. Dlouhodobé ztrácení vypadá opravdu jinak. Ale nač se zdržovat fakty, když klíčová je ideologie, že? Jinak myslím, že je dobře, když různé politické strany, mají od sebe vzájemně rozdílné ekonomicko - politické koncepty. Volič si může z nabídky vybírat. Progresivní zdanění k receptům soc.dem. stran tak nějak patří. Zavedení Eura je další nabídka předložená voličům. Jsou argumenty pro i proti. V článku jsou však popsány jen nějaké nálady Poláků, M.Le Pen a Italů. Argumenty žádné. Ale co čekat, o ty totiž nejde a fakty se zdržovat je tak nudné. Proč si kazit úžasný příběh pravdou, že....

4 10
možnosti
TT

K tomu není potřeba dodávat vůbec nic. R^

2 0
možnosti

Copak paní Šichtařová vlastně ČNB doteďka dělá s těmi miliardami eur, které už několik let masivně nakupuje, pouze prý aby oslabila českou korunu??? Což se mimochodem velmi podařilo.!

0 0
možnosti
Foto

Vy nevíte co je cílem centrálních bank ?

0 0
možnosti
KS

Dříve to byly zajímavé blogy podepřené spoustou argumentů, poslední dobou to jsou takové plácavé výkřiky do tmy pro honění karmy.

4 8
možnosti
MZ

Tak jistou úroveň stále mají, leč částečně souhlasím pane Stržanovský. Ale tak, titulka to jistí:-)

MZ

2 0
možnosti
KH

K71a69m77i98l 53H77u90s97á95k

24. 3. 2017 19:39

Dobrý den:Asi bych to euro neřešil nebotˇ jsou to jen předvolební hesla která se z většiny neplní,a když je prosazuje strana která k propadu svých preferencí míří někam jinam než na první pozici ve vládě.Po volbách to nebude jiné proto že strany nechtějí s tím nebo oním a bude jim hodně dlouho trvat než se vůbec na něčem shodnou a možná že to ani nestihnou a EU se rozpadne sama.V každém státě sice asi nevyhrají tzv populisti ale lidé už pomalu procitají a nelíbí se jim stav řízený z Bruselu touto nemsyslnou byrokracií.

1 3
možnosti
TT

Němci si svoje kolonie vzít nenechají.

1 3
možnosti
DB

především musíme zvyšovat příjmy a zároveň zavést progresi a nebát se eura..je to jenom jméno měny...a jako takové má spíše symbolickou hodnotu pro všechny Evropany...neevropané a nacionalisté si mohou ponechat jméno měny jiné....nehodí se do Evropy ...tak co s nimi.....

no a krom toho EU se musí přetvořit na federaci tedy na SPOJENÉ STÁTY EVROPSKÉ...a jako stát musí mít pochopitelně i svou armádu a musí zákonitě vystoupit z NATO...NATO je jen nátlaková organizace USA proti všem ostatním...on si na ne nikdo netroufne, protože nikdo nemá armádu jako USA....a USA si je tohoto stavu velmi vědoma a pracuje na tom, aby to tak zůstalo....proto také vydává tak obrovské sumy na zbrojení....

1 27
možnosti
RP

Jednotné euro je nesmysl. Jednotná měna vyžaduje státy se zhruba stejnou ekonomickou úrovní, jinak ty chudší státy budou vysávány a hodnoty vytvořené prací jejich občanů budou vyváděny pryč ve prospěch těch bohatších států s jednotnou měnou. A my určitě nebudeme na té bohatší straně, jen budeme svou prací přispívat k bohatnutí Německa, Francie a dalších států ještě víc než se to děje nyní skrz všelijaké montovny a současné nízké platy v korunách.

18 4
možnosti
Foto

Předem tentokrát prohlašuji, že svým názorem nepodporuji p.Šichtařovou, jak mi posledně vlepil a osmiplusovou podporu našel, jeden všenapadající pisatel za každou cenu, neb ona to nepotřebuje a ani o to zřejmě nestojí. Ale k meritu věci. Znovu opakuji, rád si počtu všechny blogy, které mají hlavu a patu, jsou slohově i češtinou dobře ošetřené, plynule navazují přechody a návaznosti ve zvolených tématech a zejména jsou čtivé a pro mě informativně poučné, bez ohledu na jejich možnou (tak to vidí mnozí diskutéři) manipulativnost a nekompetentnost. Přeji všem, kteří jsou schopni takový blog vytvořit, dlouhou výdrž a jen houšť a větší kapky. A za to díky.

25 0
možnosti
VV

To je vas Problem pani Sichtarova, ja jsem rad, ze temet po cele Evrope nemusim penize menit. Podle mne nejsou vsechny tyhle clanky nic jineho, nez zavist Slovakum, ze oni zu jsou tak daleko.

1 30
možnosti
MZ

Tak určitě pane Vokoune. Buďte rád. A pak se podilejte ale sám na jeho sanaci. Na sanaci Řecka, Itálie, Španělska a dalších. Pak to bude i náš problem (jistě,díky provázanosti bude problém i tak, ale daleko menší). Navíc, díky koruně je ČR sic více zranitelná vůči spekulantům, na druhou stranu svobodna. Koruna se může hýbat dle ekonomického výkonu atd, což kdyby mohlo např. Řecko, nikdy by nedopadlo jak dopadlo. Ale to Vám jako velkému odborníkovi nemusím vysvětlovat, hlavní je to placení. Hlavně při platbě kartou, tam se projeví nejvíc..No že jo?

A tu závist. Však se nějakého Slováka mimo Blavu zeptejte, jak jsou nadšení:-)

Už jsou tak blízko vysněnému komunismu a u nás to pořád někdo brzdí, tak?

MZ

18 1
možnosti
Foto

A10l14e81š 76P85r52a81g59e48r

24. 3. 2017 11:41

Trocha citu sem, inteligence tam a tam a hned je z toho rozumný názor k uvážení R^

3 0
možnosti
Foto

Kolik činila daň z příjmu právnických osob, když byly prodávány banky, třeba Komerční?

0 6
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 42,62
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články