Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^R^R^ Díky, tisíckrát díky. Blogeři jako vy drží štafetu a ukazují nám cestu. Ne všichni totiž mají relevantní informace a ne všichni je dovedou sdělit dál. Takže boj za rodinu a za práva jednotlivce jsou nejdůležitější, jinak to můžeme zabalit a jsme znova v komunismu.

12 0
možnosti
PB

Přesné? Spíš smutné, řekl bych. Pomalu, pomaloučku nám ohřívají vodu, ve které se všichni rácháme. Tak pomalu, že skoro nepoznáme, až se začne vařit.

2 0
možnosti
Foto

V roce 1989 nám říkali, že přijde svoboda. Dnes je to samá kamera, víc policistů, desetinásobně vís úředníkú a všichni nás ledují a kontrolují. Dříve jsme nadávali na komunisty,dnes na úředíky,život jde dál a vše je při starém pro obyčejného člověka, který se bojí dnes úředníka ( a někteří jsou bývalí komunisté ).

3 3
možnosti
BV

No, jestli opravdu srovnáváte současnost s normalizací nebo dokonce s padesátými léty a máte pocit, že se "nic nezměnilo", pak bych vám přál, abyste se hned teď do té doby vrátil a musel prožít zbytek života za reálného socialismu. Řekl bych, že byste hodně rychle přišel na to, jaké jste "tenkrát v té budoucnosti" plácal nesmysly a škemral byste, abyste se mohl vrátit zpátky.

1 0
možnosti
KH

K59a70m67i35l 39H30u67s76á86k

25. 2. 2017 15:06

Dobrý den:Omlouvám se všem diskutujícím kteří zde rozvádějí jestli tento zákon nebo jiný má dobrý důvod nebo né.Myslím si že sice né všichni ale většina z nás má dost dobře zajištěný svůj život a proto se zde diskutuje a slovíčkaří o hloupostach které někdo vymyslel z jakýchkoli důvodů slovy které do našeho jazyka ani nepatří a naopak tyto cizí slova vnesli mezi nás právě právníci aby se vtom moc obyčejných lidí nevyznalo.V každé době bylo vždy na prvním místě najít si dobrého,hodného partnera mít domov a děti o které se staráme jako o to největší bohatství které máme.Dnes tomu tak není, společnost mezi sebou bojuje-levice-pravice multikultura-vlastenectví atd,a děti......ty se nerodí proč?Mladí-naše děti,nemají byt,nemají práci/nemají praxi/,nemají peníze nemají budoucnost a tak na svou vlast .........Budeme si asi muset uvědomit že až se a nebo jestli se Eu začne rozpadat a my místo toho aby jsme drželi po spolu se budeme dohadovat o hovadinách a vymýšlet co je a není správné a obhajovat to touto právnickou mluvou tak nám to asi moc nepomůže.Zastávám tedy pravidlo zdravého selského rozumu a kabátě a košily a to že mluvíme stejným jazykem.

12 0
možnosti
JA

"naše děti,nemají byt,nemají práci/nemají praxi/,nemají peníze nemají budoucnost a tak na svou vlast ........." to je blbost, před 30ti lety když jsem končil střední školu jsem sice věděl, kde budu pracovat a co budu následující dva roky dělat (vojna), a pak možná garsonka za pětiletý úvazek, týden před výplatou dvacka v peněžence a přesto jsme se hned po vojně brali a měli děti

2 0
možnosti
Foto

Jako bloggerka zkomolila křestní jméno hlavy OSN, tak zkomolila i jeho proslov. To jen dokazuje, že nerozumi dobře anglicky. Třeba dřív nedokázala pochopit jemnou nuanci slova far right a tak měla celý článek založený na omylu. Měla by se omezit pouze na české zdroje. Pak by byla korektní.

2 5
možnosti
Foto

Ne, že bych ve svých blozich taky nekomolila. Zkomolila jsem jmeno zastupitele OSN z Ruska. Napsala jsem to v anglickém přepisu, ale přečetla jsem si reakci ctenarky a opravila to.

0 1
možnosti
VJ

V22a87s63i79l 85J70a93n30k79o

25. 2. 2017 10:35

podivný guláš

3 2
možnosti
TM

Lidi to zase nahází ČSSD a ANO, ti vytváří nejvíc zbytečných restrikcí a úřadů, takže zaměstnávají jinak nezměstnatelné za podobných podmínek a peněz a Sobotka rozjíždí třídní boj, což se mnohým bude opět velice líbit...

9 0
možnosti
Foto

Základem státu je otrok,držhubující a pracovitý jedinec který zplodí děti,nové otroky do systému.

11 0
možnosti
Foto

I54v55o 13P19a73t91t25a

25. 2. 2017 8:16

Jak jinak chcete zaměstnat stovky absolventů sociálních fakult z Prahy, Brna, Ostravy? Absolventů, kteří jsou v ekonomice, z hlediska využití jejich vzdělání, nezaměstnatelní? Psal jsem o tom podrobně v článku "Dítě a Barnevernet". V článku mimo jiné konstatuji: Tím že Český stát financuje rozvoj sociologie na vysokých školách ve stávající, rodinu destruující podobě, jen draze vzdělává budoucí pracovníky českého Barnevernetu!

Více na adrese: sociologie.netstranky.cz/

29 0
možnosti
VK

Na OSPOD prilis vysokoskolsky vzdelanych dam nepracuje.

Ale mate pravdu. Pokud by nepracovaly na OSPOD, skoncily by velmi pravdepodobne na davkach statni socialni podpory.

8 0
možnosti
IN

 Ještě bych zmínila pamlskovou vyhlášku. Kdy stát rozhoduje, co je pro naše děti zdravé a co ne.

14 0
možnosti
  • Počet článků 686
  • Celková karma 43,36
  • Průměrná čtenost 20154x
Markéta Šichtařová,

ředitelka společnosti Next Finance s.r.o., ekonomka,

spoluautorka několika bestsellerů o aktuální ekonomicko-politické realitě.

V roce 2016 vydala knihu Jak to vidí Šichtařová, aneb Co nám neřekli o imigraci, důchodech a naší budoucnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené články